Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 880
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Вита, колко й е температурата? с какво я сваляш? Ако е над 39 и не се повлиява от лекарства, може би трябва да го започнете  newsm78 Момо ми беше почти цял ден с 39, накрая давах Панадол+1 свещ в дупето и я свали  Peace и той така нямаше никакви други симптоми... Стискам палци!!

# 226
Фафи ми прави така температура от нищото, основно вечер. Струва ми се, че е от кучешките и от топлото време, защото няма никакъв симптом. Аз го събличам по боди, може да го разходя по сянка привечер, разхлаждам с душ и ако има още Т. над 38.2-3 свещичка. На 2-3 пъти ми се случи напоследък и с това приклЮчихме проблема.

# 227
  • Варна
И Габи изкара 2 дни с температура+разстройство, този път със сигурност от зъби защото преди това 2 нощи е плачкала в съня си. А това го прави при зъбоникнене само.
Вита, дано да й мине по-бързо на Алито  Praynig
Шамс, браво на Фафи, той вече като голям говори  ooooh! Ние сме далеееч далеч от този момент!
Вале, Габи е същата кипра! Стои пред огледалото и си целува оражението, ръцете, краката- голяма любов лъм себе си  Laughing Приятелчета няма  Embarassed Много е общителна, но се се вижда с едни и същи деца по-често, че да се привърже. Вижте, за въображение- дори не ми е хрумвало че може да има вече  hahaha Нямам наблюдения.

Охх, вдругиден вече ще си я вземен, нямам търпение  Heart Eyes Искам да я заведем на плаж, за първи път ще е та да ви питам: то е ясно, че ще щъка по голо дупе, а не се ли притеснявате като сте на плаж, че може да свърши някоя работа малка или голяма на пясъка  Embarassed

# 228
Вита Ако питаш мен, лекаря ти е за поздравление  Peace В повечето случаи при първото кихане изписват АБ  ooooh! Виж как ще е утре и дано ви се размине АБ  Praynig А и Т означава, че организма се бори, стискам палци Али да се пребори сама   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Междудругото хомеопатката ми беше казала при висока Т да разбия едно яйце и да намажа гърба, без гръбначния стълб и да изчакам да изсъхне/ не съм пробвала /

Шамс Браво на Фафчо! Бързо напредва  Heart Eyes

Сикрет на плажа си пишка където свари, един път даже както си игра клекнала свърши и голямата работа и  с кърпичка го взех и хвърлих в коша  Simple Smile Малки са и им е простено  Grinning

Оф..от днес реших да махам памперса на Рая, ама още първия ден ми омръзна да бърша и хич незнам колко ще изкарам  ooooh! Като е с памперс и цял ден да стои пак няма да е много мокър, а днес пика 100 пъти и то нито веднъж където трябва  Crossing Arms И две големи изхождания имахме  ooooh! Приемам съвети за някой трик  Grinning

Лека вечер и приятни сънища  Hug

# 229
Сикрет, (дано не обидя някоя мама), много е гадно детенце на плажа с памперс  Cry пълни им се дупето с пясък, после подгизва с вода... абе хората какви ли не гадости изливат в морето, сега едно детенце да се изпишка или изака на плажа - чудо голямо! Пък и нали момиченцата е хубаво да им се проветряват дупетата, заради разните бактерии...  Hug
Нашето махане на памперса върви все по-добре, пу пу - по цял ден е вече с гащи, само за следобедния и нощния сън слагам, често следобяед като се събуди памперса е абс. сух и отива за през ноща - та с 1 памперс = 1 ден  Twisted Evil Съвет за съжаление не мога да дам, нали сме с пишка, та човека просто се кефи да гледа как му пикае пишката  Embarassed Не си казва кога има пиш, но според това, което е изпил, горе долу на всеки 20-30 мин. го каня и той си пикае. Сияна, не се отчайвай, и ние в началото имахме поне 5-6 напикани гащи, килим, легло, диван, имаше пътечка от акита няколко пъти. За голямата нужда не подава никакъв сигнал, но обикновено я върши след като е заредил отгоре, демек е ял, така че аз му давам бонус 5 минути да потича след ядене, да му се раздвижат червата и после го слагам на гърнето - понякога ака, понякога седи по 20 мин и нищо не върши и като го обуя и чувам някое "пръъъъъц" и...сещате се  Mr. Green  Mr. Green
Последния път свекърва ми маза Момо със заешка мас+счукан аспирин по гърдичките, срещу кашлицата, така че това с яйцето ще го запомня  Hug

# 230
От цяла вечност не съм се вясвала май.
Нана честито юначе да ви е живо и здраво   bouquet
Марти беше болен тия дни. Пак от едни сополки слезе надолу и направи спазъм. Но този път мама си каза не на АБ. Понеже от началото на годината беше пил 2 пъти. Последния път ни докара разстройство и си казах те тия болести няма да спрат, а докторите няма да спрат да го тъпчат с АБ и почнахме да посещаваме класически хомеопат. Още преди месец го заведох да се запознаем с новата ни докторка. И познайте - за пръв път излекувахме бронхоспазъм без инжекции, без АБ и останалите 5-6 сиропа за кашлица, за отпускане на бронхите, за отхрачване, за алергии и т.н. Направо не мога да повярвам. Обаче егати нервите дето трябват. Единия ден толкова се влоши- кашлицата се усили до там, че почна да повръща, а дишането беше  ooooh! не искам да се сещам. Цял ден беше отпуснат и се влошаваше видимо. Ако го бяхме завели пак до спешен кабинет задължително щяха да кажат да влизаме в болница. Някак си устискахме и вечерта изведнъж му просветна, кашлицата намаля,спазъма и той. Като си помисля само че една мама ми каза че са били така и то няколко дена с темп. над 39 и е устискала и не е дала АБ, а детенцето се справило с болестта.
Вита дано бързо и мине на Алето. Марти есента ми вдигна 40 градуса без никакви други симптоми. Много е трудно с тази темп. постоянно да следиш и да смъкваш.

# 231
Тофи, сподели, моля те координати на хомеопата, че аз от миналата година чета, но засега май само за една лекарка имам достатъчно информация, че е класически хомеопат.

И да беше сложила снимката с пералнята тук  Grinning Недей да се криеш.

# 232
Да се запиша за днес  Mr. Green

Болничките да оздравяват!  Hug

Шамс, браво на Фафи!  Hug
Борко още тати не иска да каже  hahaha кога ще го докара до цяло изречение нямам идея.  ooooh!

# 233
Ма вие сега да не останете с впечатление, че детето така си говори - не, обикновено казва думички и толкоз. Изречения има , ама на китайски  Mr. Green Много му харесват бау-бау и лампата (апа), обикаля апартамента и брои лампите (само че на френски, и до две un, deux, un deux, un, deux). Въобще не ми е ясно на какъв език ще говори най-накрая  Mr. Green

# 234
Гледам, че не сте пили кафе днес Simple Smile
Заповядайте:

# 235
Бубе водим го при Хаджиева-вероятно за нея си чела. Бях я чувала, но не знаех дали отговаря през уикенда и денонщно. Оказа се, че доста мои познати майки ходели при нея и ми я препоръчаха. Отговаря наистина по всяко време, за мен това беше много важно, понеже с тия спазми всичко се развива с часове. Прегледите първоначално изглеждат скъпи, но съвсем не е така после като се направи равносметка. Самата тя каза, че държи на обратната връзка.Има и абонамент. Ако имаш още въпроси питай по скайпа да не спамя повече.
Ето последната ни изява  Laughing http://www.bela.bg/?page=inner_page&page_id=16

# 236
Дени,не мога да се сдържа Hug ,много сте сладки на снимката с Марти Heart Eyes!

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 15:34 от vita

# 237
Благодаря Вита, а вие как сте днес, как е Алито???

# 238
За съжаление при Алито няма никакво подобрение и снощи започнахме с АБ. Много съм притеснена, но се надявам скоро да ви съобщя че е по-добре Praynig.

# 239
  • София
мамите от варна, може ли да ми кажете координати на читав педиатър в града?
наши приятели чужденци дойдоха да живеят във Варна и са с 4 деца, съответно първа грижа им е да имат телефон на някой, към когото да могат да се обърнат при нужда.
Благодаря предварително!

П.С. разменям за телефон на хомеопат Wink

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 18:23 от _илка

Общи условия

Активация на акаунт