Момо ми беше почти цял ден с 39, накрая давах Панадол+1 свещ в дупето и я свали
и той така нямаше никакви други симптоми... Стискам палци!! 
Ние сме далеееч далеч от този момент!
Нямам наблюдения.
Искам да я заведем на плаж, за първи път ще е та да ви питам: то е ясно, че ще щъка по голо дупе, а не се ли притеснявате като сте на плаж, че може да свърши някоя работа малка или голяма на пясъка
В повечето случаи при първото кихане изписват АБ
Виж как ще е утре и дано ви се размине АБ
А и Т означава, че организма се бори, стискам палци Али да се пребори сама
Междудругото хомеопатката ми беше казала при висока Т да разбия едно яйце и да намажа гърба, без гръбначния стълб и да изчакам да изсъхне/ не съм пробвала /
Малки са и им е простено 
Като е с памперс и цял ден да стои пак няма да е много мокър, а днес пика 100 пъти и то нито веднъж където трябва
И две големи изхождания имахме
Приемам съвети за някой трик 

пълни им се дупето с пясък, после подгизва с вода... абе хората какви ли не гадости изливат в морето, сега едно детенце да се изпишка или изака на плажа - чудо голямо! Пък и нали момиченцата е хубаво да им се проветряват дупетата, заради разните бактерии...

не искам да се сещам. Цял ден беше отпуснат и се влошаваше видимо. Ако го бяхме завели пак до спешен кабинет задължително щяха да кажат да влизаме в болница. Някак си устискахме и вечерта изведнъж му просветна, кашлицата намаля,спазъма и той. Като си помисля само че една мама ми каза че са били така и то няколко дена с темп. над 39 и е устискала и не е дала АБ, а детенцето се справило с болестта.
Препоръчани теми