Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета!

Нана, Честит Ви син Боян! Да е жив и здрав и много, много да Ви радва!

Тофи, Честита пералня! Нека късмета да е винаги с Вас! Както виждам, Марти много ти помага с прането  Laughing
За д-р Сийка Хаджиева ли става на въпрос? Ако е за нея, тя е педиатъра на Наси. За сега съм  доволна от нея, не се нахвърля на АБ, винаги ми обяснява подробно, каквото ме интересува. Вдига си телефона винаги, когато я потърся, но през деня. Само веднъж ми се е налагало вечер да я търся и не можах да се свържа с нея. Но от единичен случай не искам да нарочвам жената, че това й е практика.

Илка, д-р Хаджиева е хомеопат. Сл. тел: 052/ 302 403
                                                                    052/ 786 931
                                                           GSM: 0888 628 765

Болните бързо да оздравяват!

# 241
  • София
Предполагам, че имам телефона на същата хомеопатка. Телефона е друг, но името е същото. Майка ми ходи при нея и е много доволна.

Болните - да не никнат зъби?  newsm78 Ида за последните 4-5 седмици на два пъти ми прави хрема, която не се повлиява от почти нищо (разбирайте разни бабини илачи, мехлемчета и физ.разтвор, капки за нос не признавам аз  Naughty) И вчера я забелязах, че единият кучешки е пробил (горе дясно), връхчето вече съвсем ясно се вижда, та явно от това ще да са били сополите. Може и темп. даже да е имала, ама аз не меря такива неща  Whistling
Бързо оздраване на всички!

# 242
  • София
 smile3525 smile3525 smile3525 Честит Боян на мама Нана!!!! Да е жив и здрав и само радости да носи на цялото семейство!!!

Малко късничко  Embarassed но пък от сърце  Hug Hug Hug

Аз съм при Ники все още и затова съм позакъсала с новините (малко ви четох отгоре-отгоре  Embarassed ), но използвам всеки момент да се радваме една на друга. Ходим всеки ден на плаж, голяма е жабурана - все във водата иска, а като е на пясъка само хвърля върху хората. Ужас!
С махането на памперса никакъв успех.  smile3511 Няма да стане това лято и това си е.....Не иска да седи на гърне, само като се приближим към тоалетната започва да плаче и да казва "няма, няма, няма"....Направо незнам  smile3506
Каквото си науми това иска да става.

На всички болнички пожелавам бързо и леко оздравяване  Praynig Hug

Солени целувки на всички   love001

# 243
Аз съм болна  Cry тая нощ ме тресеше и ме болеше зверски гърлото и имах температура,кви са тия вируси не знам,дано не я хване Радостче  Hug
Болните бързо да оздравяват,лека нощ от мен че ми е кофти  Heart Eyes

# 244
  • София
Добро утро!

По едно черно кафенце за отваряне на очите

Вита, бързо да оздравява Алито  Hug

Тофифи, страхотни сте с Марти, толкова сте сладки  Heart Eyes

Еллее, не я мъчи и ние бихме отбой от гърнето и WC, ама все ще се научи.Насила не става.

Мами, вие какво ползвате срещу комари освен мрежа на прозорците??? В Подуене, където се преместихме има страшно много комари. Хубавото е че засега само мен ме ядат, Сашо и децата не ама знам ли докога  Mr. Green

Взехме един шезлонг на Рая,

обаче горкото не може да се добере до него от кака си  hahaha

Опасна е, само ме вика " Мамо, нене (седне) бебе" и като вдигна Рая да я сложа, тича и сяда тя и ми се хили като ряпа.  Май-скоро ще трябва да почнем с купуването х2 на всичко да няма скандали.

# 245
  • София
Валя къде точно в Подуяне сте, и ние сме в този квартал Grinning. И maia с Дани живеят пак тук, и Grey с Лиа също са от квартала. Ползвам онова устройство на Райд за включване в мрежата няма мирис, със среброто. Ама много ви е готин шезлонга, че и каката в него. Grinning

# 246
  • София
Здравейте момичета!

Не съм писала от страшно отдавна, извинявам се!   Embarassed  Набързо попрехвърлих назад - Нана, честито! Живо и здраво!   На всички, които са имали повод за празник - честито! Само хубави неща! На всички, които са имали притеснения и проблеми - стискам палци всичко да отмине и да няма неприятности! Тук-там попогледнах снимки - много порастнали, красиви деца!

Сега да се отчета - очните и сесията ми вървят заедно, направо е кошмар: през деня те занимават с една проблематика, а вечерта като заспят всички, сядаш да четеш нещо съвсем различно!    ooooh!  превключването от една дисциплина към друга и домашните задължения направо ми разказват играта! Вече съм на финала, останаха само два изпита, до 10 ще минат и те, темата за дипламната ми е готова, молбата ми е одобрена, така че цяло лято ме чака щуро писане. Но съм доволна от себе си - 5 изпита - 5 шестици (не мога да си позволя да разочаровам децата, пък и нали изисквам от тях да са добре в у-ще, не мога да се излагам) За съжаление цялото това напрежение въобще не ми помогна да отслабна, както се надявах!   Crossing Arms 

И най-хубавото - от два дни съм леля! Най-после! Сестра ми роди момченце, казва се Патрик, 3330 кг, 50 см, всичко с двамата е наред, макар че сестра ми е с доста шевове, но... малкия има някаква инфекция и ще ги подържат малко в болницата, дано мине бързо и безпроблемно!   Praynig 
Сега излизам да наваксам с пълноценните разходки с Дани, че до скоро беше - отиваме на площадката, Дани е затрепан с колички да си играе (добре че си играе кротичко около мен детето!), а мама вади от количката един наръч тетрадки и учебници и започва да се "образова"   hahaha     hahaha    hahaha  мила картинка!    Joy

Хубав ден на всички и ще гледам да съм по-редовна!   Hug   Hug    Hug

# 247
Съни,  hahaha Ама пост си докарала! Все едно съм на онова бързото влакче, дето всички пищят като мине през някой лупинг. Ако имам такава програма, досега да съм дала фира.  Grinning

Вале, много джиджан шезлонг и пълнеж, съответно  Hug

Илка, единствения педиатър, за който имам на 100 % положителен отзив е д-р Хариева от МД, но тя е, доколкото знам, претоварена, а и бременна с второ. (голямото и дете е колкото нашите-смятай колко време има)

# 248
ПРИВЕТТТТТТТТТТТТТ сладурки.Честит Боян  Нана, да е много здрав, много да ви слушка и радва.Разбрах, че раждането е минало бързо, дано се възстановиш бързо.Много целувки  Hug
Как я карате милички.Ние още сме без компютър  Cry, мъжо го въртят вече пети месец и не му дават парите, които си е изработил та не можем да отделим да си купим.Уж тоя месец вече трябва да стане ама не знам.Да стискате палци.
Голяма прегръдка за Валето и Миленка, че ми пишат смс-и да не съм съвсем в неведение какво става с вас.
Иначе сме горе-долу добре.Анита извади два кътника наведнъж и беше голям ужас-температура, сополи, после цялата й уста беше в афти.Не спеше, не ядеше, отслабна.Сега излизат кучешките-и те наведнъж, че не знам какво ме чака.
Много говори, много бели прави  Crazy Ама така да е.
Много ми липсвате всички и се надявам скоро да съм на линия  Hug

# 249
как сте мацки
Честита рожба на Нана  bouquet

не ми остава мног време да чета а камо ли да пиша.При нас сезона още не е почнал много активно,ама и как да почне при това време #Cussing outполовината лято мина,не спря да вали

ей,някой ако ходи на почивка от Созопол надолу да звънка да се видим.

# 250
  • Стара Загора
Здравейте, момичета Hug Нямаше ни вкъщи тези дни и едва сега наваксах с четенето. Освен това днес съм първи ден на работа и ми е малко странно Simple Smile Стефи и баща й се гледат, този месец ще е така, ще работя в събота и неделя, а от август влизам в смени, живот и здраве и ще се сменят с майка ми.

Благодаря на всички ви за съпричастността Hug Стефи от седмица е без шина, във вторник ще я водим на преглед и ми е много, много притеснено, сърцето ми се свило, направо ми се плаче Sad Дано всичко да е наред, не ми се мисли, ако ще трябва да повторим ужаса... Притеснявам се, тъй като Стефи почти не стъпва на крачето си, може би е нормално, но все пак трябва да я види лекар. Отново ще прохождаме... Сега, за да се придвижи до някъде, или лази, или се държи за мебелите, като тежестта е върху здравото краче. Ох, дано да е нормално Praynig

Сякаш исках да напиша много неща, а направо ми е блокирал мозъка. За първи работен ден, придружен от всички екстри, за които можех да се сетя, сигурно е нормално Joy

Лек ден засега, по-късно може да се включа пак!

# 251
  • София
Добра вечер!

Алекса, ние сме на една уличка успоредна на Ботевградско шосе, по- близо до подлеза и прословутото базарче ПОЛИ. Вие къде сте?

Съни, ти не си жена, ти си фурия  Hug. Стискам палци и на другите два изпита да си отличничка, че да даваш пример на децата и да си почиваш вече!

Елито, я ги наредете тези англицани, какви са тия работи 5 месеца забавяне вие да не живеете от въздуха. Браво на Анитка за зъбките, лесно да изкарва последните да не се мъчи детето!  Hug

Астера, нормално е Стефи да пази крачето толкова дълго не е стъпвала на него а и доста я е боляло, постепенно ще си проходи пак  Hug Стискам палци и чакам отчет за прегледа, дано всичко е наред с малката  Praynig

# 252
Сега ще ме биете, че показвам едни сладки истории, ама сори. Днес правих за пръв път cookies и станаха точно като американските-мекички. От кога ми се ядяха, а тук продават само едни твърди. Ето за кулинарите линка с рецептата и снимка на моите. http://www.receptite.com/recepta.php?r=7356
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=4539725&id=535886450

# 253
Добро утро на всички направих ви закуска с кафенце  Hug Heart Eyes   bouquet

# 254
  • София
Добро утро и от мен! Дидипиди, добре ми идва кафенцето! Благодаря!

Моя синковец (малкия де), нещо последните дни не ще да яде като хората и ме нервира, ама ще влезе в час де, може да му е топло нещо или просто да е някакъв период, а може и най-после да се е вързал на баба си (свекърва ми), че "колко е хубаво да ти яде детето, как баща му бил злояд, как го преследвала с купата и лъжицата..."   #Cussing out   

Вале, благодаря за стиснатите палци, определено ще са ми необходими! Бубе, верно е като скоростно влакче! Да ти кажа вече ми се иска да сляза, ама не спира пустото! Още малко! Много ми помагат по-големите деца, пък и родата покрай мен, та не е толкова зле!
Ели, какви са тия работи дето чета, бе жено?!?! Я ги стягайте тия там, да не се правят на интересни!  Naughty
Астера, горе-долу ми стана ясно какво ви е сполетяло! Милото дете! Не се притеснявай, ще се оправи малката принцеса! Дано прегледа е минал добре и всичко да е наред!
Тофи, нещо не можах да го отворя туй, снимката де...
Днес времето е разкошно, така че оправям Дани и навън! И на вас приятна разходка!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт