Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 783
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Привет, минавам на скоростен отчет, че тука има гръмотевична буря и ме е страх да не се прецака компа - бях на ФМ (разгеле), чакаме девойка  Mr. Green  Mr. Green ДОбре си е детето, майка му и тя Simple Smile нашият татко съм доволна как се грижи за Момо - преоблича, ако е потен, по цял ден го изпикава (нали не мога да се сгъна), дава му да яде, НО му дава и бира и детето така се е влюбило в пустата му бира, че като види бирена бутилка пищи като заклано прасе, за да му я дадеш....  #2gunfire

# 61
Диданка браво на вас,честито stork-girl   bouquet Heart Eyes ех че хубавоооо  Hug много се радвам

# 62
Диде, ще има да вързваш панделки, а таткото пушка да купува Joy

# 63
Didanka Честити розови гаши!
И тук се е заоблачило, но още няма дъжд.

Искрено ме разсмяхте с историите татко-бебе  Laughing Нашият татко добре се справя и памперси сменяше и хранеше, приспиваше, къпеше и т.н.  Е, няма майчиния инстинкт, но това е нормално  Wink

# 64
Диди, мерси за kaffeetrmker_2

Илка, честито  stork-boy

Диди, честито  stork-girl

Нана,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

За татковците като разказвате  #Crazy за нас мога да кажа че Борко е случил на баща , но то с майка като мен ....  hahaha е въпрос на оцеляване  Mr. Green Таткото сменя памперси, храни, забавлява ... изобщо голяма отмяна. Аз се шегувам, че ако има как да кърми сигурно щеше и това да прави  Joy
В тази връзка една забавна случка: Борко реве озверял от глад, а аз не мога да се събудя да се изцедя  ooooh! Tired Таткото сглобил помпата и застанал пред Борко и трака с помпата като му обяснява че тати се цеди  #Crazy ooooh! hahaha това докато размрази кърмата за да не плаче малкото чудо Mr. Green

За гърнето още не правим опити. Тук ни казаха че било рано  Tired след 2 годишна възраст.  ooooh! Едва ли ще ги слушам, но засега мисля че ни е рано.  Peace

За шишетата ни обясниха как след годинка не може, но нямам идея как да го храня по цяла нощ  newsm78

# 65
  • София
Юле, май вие ще грабнете титлата за най-грижовен баща  Peace. Ние ще се конкурираме за отсрещната титла.  Та във връзка с твоята история за помпата ето и нашата.
Рая се буди посред нощ да подхапне, аз събуждам от рева й и хуквам да правя мляко. Връщам се в стаята, детето се дере, а тати взел моята възглавница захлупил си я на главата и мучи недоволно.  Взимам аз Рая и тя млъква, Сашо усеща промяната, отваря едно око, оглежда ни и сезаинтересува - Защо плаче така силно бебето???  Е какво да му отговоря добре че не си сложил възглавницата върху нейната глава  ooooh!

Имате много поздрави от Елито, няма нет и затова не се включва, Анитка вади кътници и щурее.

Лека нощ!

# 66
  • На топло...
Диде, много се радвам, честита мома Heart Eyes!
Леко да се износите и дружно да се гледате!

Май конкуренцията за родител по-по-най! никак не е малка Joy...
Юле, вие сте гаче ли единствени по рода си с тази обърната ролева система Thinking, браво на вашия татко  bouquet!

А сега да се похваля Blush... Ние си купихме пък дворче-градинка на 15 минути с автобуса от нас и посред една горичка в средата на града и днес получихме ключовете. Има страшно много работа за вършене и планът беше по-рано да успеем да се вредим, но не би! Сега е новата надпревара - бебето ли ще се роди първо или в градината ще успеем да посколасаме с работата Whistling... Във всеки случай коремът ми бая се повтвърдява тая вечер след известно количество физически усилия, но без признаци за раждане, само на умора...
А още не съм си приготвила багажа за родилното ooooh!.

Айде лека и мека Hug!

# 67
  • Бургас
Диданка честити ви розови гащи, Илка на теб сини. Нашарихте ги ей........ много се радвам друго си е и мъжко да си имаш и женско. Само дето при нас малката е по палава и щура от батко си на същата възраст. Много често казвам на сина ми да беше ти момичето, а сестра ти момчето, ама Не сега си имам кротък Тийн и бясна подрастваща мадама Mr. Green.
За татковците и отмяната - за малкото време което е с нас нашия тати компенсира и не мога да се оплача. Е имало е и моменти когато често тапите за уши са били на място и е спял като заклан, а аз ставам да се кърмим на по 3-4 пъти през ноща, но какво да прави милия това не е мъжко задължение Laughing. Сега се сещам когато беше малката на около 40 дни излязох с приятелка и се позабавих, прибирам се и що да видя тати и щерка щастливи, малката наакала памперса и тати я измил и преобул, на следващата смяна на памперса гледам и недоумявам къде са лепките на памперса, а те отзад на гърба Joy. Мъжа ми сподели че му било много трудно да ги залепи как не го въртял детето #Crazy Joy. Памперси рядко сменя, ама се научи къде да се залепва отпред не отзад hahaha
Нана какво ще я правите тази дворче- градинка newsm78, доматки и краставички ли ще садите Mr. Green
Лек и слънчев ден!  Hug

# 68
Ей, Нана, много се радвам за дворчето, пожелавам ви да си направите хубава градинка, а защо не и една къщичка да сложите там  Hug ние живеем откак се е родил Господинът в дървена сглобяема къща и е много гот  Mr. Green 'ем си на село, 'ем си у градО  Mr. Green 'ем си имаш и двор да изпъдиш детето като ти лази по нервите  hahaha

# 69
  • София
Добро утро!

Диде, Честити розови гащи  Hug

Нана, честито ти дворче, няма по-хубаво от това. Вие само план графици вадите, то детето не смее да се покаже  Joy

Ние се преместихме в етаж от къща и дворчето е незаменимо.  Peace

# 70
  • На топло...
Добро утро Hug!

Ех, каква нощ изкарах, родих насън безболезнено малкото, то пък взе, че на батко си едно към едно мязаше и се носехме като маймунчета, ама се опитвах да си го прибера в корема обратно да си чака времето Joy...

Хаха, Вале, присмял се хърбел на щърбел hahaha отиде малко работата, не знам кой до последно беше под пара преди да се роди Рая Thinking...
Дворчето върви с малка къщичка заедно, ама е бая мръсничка, щото предният собственик си е оставил там всичката натурия, в самия двор също, но ще се справим, имаме срок до събота да нахвърляме всичко, що не ни трябва в един ъгъл и той да си го прибере. Та надеждата е до събота да сме само трима дишащите през човките...
А ще ни е от полза, голям зор виждам с един малък разбойник, дето все иска да се пързаля на наааай-високата пързалка и майка му в осми месец се спускаше с него от неспособност да го удържи ooooh!. Или пък бяга напред-назад, а живеем баш в центъра на едно голямо село и е само коли и трамваи, самолети и какво ли не още тука, няма грам спокойствие. Искам малко зелено и сигурно, да пусна децата и да знам, че няма опасности.
Другата причина са зеленчуците, разбира се, плодовете Heart Eyes... Имаме тука едни домати Mr. Green, семенцата от България си донесохме, които само чакат да ги насадя вече, по 50 см. са високи. Много обичам от корена да бере беее! Като градско чадо без баба и дядо на село все съм завиждала на другите деца. Като бях на 10 си взехме 2 декара в едно диво селце и само оттам се изхранвахме, в голямата криза килерът поне със зеленчуци и плодове беше догоре нафрашкан, а намазваха и още няколко семейства около нас Peace. Тука тея боклуци дето ги продават, тая пластмаса, направо ми се драйфа като я гледам, ма имаш ли избор, ако нямаш собствено производство...
А и физическата работа на открито много ми липсва, по-добра е от фитнес Peace...

Айде, сядам да закуся с реколтата от ягоди, която обрахме вчера! А след малко приготвям багажа за болницата и хуквам да купувам семена за това, което все още може да се засее Joy...

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 11:08 от nanunana

# 71
Здрасти, банда!
Супер ми е криво. Малкото човече днес плакало от 8:30 до 10 в яслата и вече в 10 ми се обадиха да ида да си го взема, вече хълцаше милото....много ми стана мъчно...а аз вчера си подадох вече декларациите и няма мърдане....б...ти  А уж не плака първите 2 дни... Извинявайте, че ви товаря ама ... едва ли някой може да ме разбере по-добре.
Нана, браво за доматките! Simple Smile
Диди, честити гащи!

# 72
Мама Ана, не се притеснявай излишно  action032, всяко дете плаче при постъпване в градината, но това не означава че е травмирано, децата реагират при всяка смяна на обстановката и средата така (децата обичат еднообразните неща, те им дават сигурност и е нормално промяната да ги плаши в началото). Дай му малко време и ще свикне. Само дето не разбрах, защо ви карат да си го вземате на обяд?! Аз днес също приготвих документите на Али за градинката.

Аз имам известен напредък с памперса. Няколко дни си бях в отпуска и пробвах Алито, вчера нито един път не се напика в гащите, смешното е че казва като пика с някакви нейни думи и се държи за гащите, но някой път закъснява и казва след като е свършила работата. Според мен окончателно може да се махне памперса, само дето днес пак я гледа баба и и каза че било хладно и ще и сложи памперса ooooh!

Иначе Алито е абсолютна дивачка, като драсне да ходи и няма спиране, направо ми е взела акъла и здравето. Сега е на период "Няма", за всяко едно нещо "Няма", въпреки че отлично знае значението на думата.

# 73
  • София
Привет на всички!
Да почерпя за РД на племенничката на татито, която става днес на цели 3 годинки. Да е жива и здрава, голямо е слънчице! Heart Eyes

Гледам, че си говорите за помощта на татковците...и нашия тати много ни помага, ако не помагаше- досега да съм изкукала тотално и да са ме прибрали на 4-ти километър Whistling Mr. Green Вечер като се прибере прави салатка или храни Алекс, сутрин я къпе или мие, слага я на гърнето, сменя пампата, гледат заедно ТВ, разхождат се, играят си, гонят се.....страхотен отбор са. Неслучайно в понеделник, след уикенд прекаран по цял ден с тати, Алекс търси все него, все едно мен ме няма. Tired Взима телефона и все с него говори.... Да ни е жив и здрав само! От наблюденията ми с познати и близки с деца, малко са татковците, които помагат  за отглеждането на децата, повечето смятат, че това си е женско задължение Naughty ooooh!

Мама Ана, ще свикне Дани, споко. Hug Надявам се ние, живот и здраве, като тръгне Али на ясла, леко да минем Praynig

Хубав ден на всички ви! Аз отивам да си боядисвам ноктите на крачетата  Flutter

# 74
  • София
Нана, е сега вече завидях  Laughing, като оформиш лехите да свирнеш аз ще дойда за оформлението, с цвекета, алпинеуми и фонтанче да топите крачетата  Mr. Green

А тя Рая затова хукна на 1-ви май, сигурно е решило детето че ще трябва да помага иначе ако остави на нас можеше и догодина да сме готови  Joy

МамаАннаHug Аз не разбрах сутрин като го водиш плаче ли или после се разплаква??? Да не би някое дете да го тормози??? Дай му да си носи някоя играчка от вкъщи да не се чувства на чужда място или одеалце като спи на обяд. Калината си я водехме с биберон и одеалце да й мирише на вкъщи. Стискам палци бързо да свикне детето.

Вита, друго нещо си е памперсът да му подгрява дупето на детето  Joy Браво на Али, нас никакви ни няма в това упражнение. Освен че задължително като се изпишка в гърнето става и след малко имаме допълнителна бонус локвичка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт