Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 864
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
И аз чакам добрата вест от Нана, дано всичко е наред и вече се радва на малко вързопче Praynig

Днес имаме удар от люлка в главата Crossing Arms. Ей голямо шило е докато го гледах в тревата зад люлките на голямо разстояние как се шмугна и люлката я удари и милата отскочи на зад и падна на гръб, слава богу май уплахата бе по голяма, но ефекта нулев след като порева малко беше готова за нови подвизи и все около люлеещите се люлки ooooh!. Аз и обяснявам не там все едно казвам иди пак да те удари Crossing Arms..........   

# 166
  • Стара Загора
Ох, Мая, направо изтръпнах, като си представих. Добре че само с толкова се е разминало Hug

# 167
  • софия
незнам дали тук е мястото да споделя но.....на моя син е на 2 годинки и 8 месеца му липсва млечно зъбче,което трябваше да и порасте още към 1 годишна възраст!  много съм обезпокоена! става въпрос за един от горните резци(до предните големи два).мислех да се консултирам със зъболекар,защото чух,че имало случаи,в които може да става въпрос за липса на зародиш....така ли е?и какво трябва да направя,има ли шанс да порасте?  ако е така-ще има ли и зародиш на постоянен?

# 168
  • София
Нанааа! къде изчезна бе, жена! Тука цял форум тебе мисли!  Crossing Arms Ако копаш градинката ще бъдеш строго смъмрена за напрежението, което създаваш!!!  Naughty  Joy Хайде стискам и аз палци вече да сте четирима!

Като гледам сте на вълна приключения по площадките. Ида е голямо шило, но слава Богу до сега не сме имали сериозни инфиденти. Май най-сериозното беше едно падане от люлката като бяхме във Варна. Добре, че люлките бяхма на плажа, та падна на пясъка и нямаше тежки последици, освен за татко й, който я люлееше и беше много строго смъмрен от мен и баба ми  Naughty Ама тя след минута беше забравила вече за случилото се и пак искаше на люлката!  Joy А миналата седмица се беше засилила на пързалката и за малко да падне от обратната страна, но успя да се хване в последния момент и й се размина. Но и да беше паднала нямаше да е кой знае какъв проблем, защото площадката, на която ходим е с гумено покритие  пързалката не е по-висока от метър и нещо  Wink

Но диването си беше разместила костичките на кутрето и безименото пръстче на едното краче. Абе гледаме я с мъжа ми, нещо взе да си кри крачето навътре и да накуцва.  Попритиснихме се и я заведохме на ортопед. Той само я хвана, изпука й пръстчетата и вече свичко е наред!  Praynig Само ако беше малко по-внимателна като ходи щеше да е добре. Все се удря някъде, редовно са й посинени крачетата. Сега като е по-хладно поне не е съвсем гола и боса и й попреминаха синките и ужулванията, но като се стопли и като пак я разсъблека пак ще си натрупаме геройски белези  Whistling Добре поне, че не е от ревливите деца и съвсем геройски понася всяко ужулване и посиняване  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 23:44 от _илка

# 169
Нана  lovekiss ,хайде обади се  newsm53
За тръшкането при Алето беше кошмарен период при това около 2 месеца я държа .Слава Богу май отшумява вече  Praynig За режим не ме питайте  LaughingПълна лудница  Rolling Eyes

Астера  Hug .Голяма целувка на Стефи ...  love001
На всички празнуващи голямо ЧЕСТИТО от нас на патерички .Да са здрави и усмихнати ..  bouquet
Относно майките по граинките ...ще кажа само "Хубаво ,че нямам пушка" Whistling #2gunfire Joy
Микроелена,хубаво е да заведеш малчо на детски стоматолог !(предполагам ,че е грешка и малкия е на 1,8г)Това за липсата на зародиш ...има такова нещо ,но неможе да си сигурна ,че е това .Аз имах млечни зъби докато не забременях с Алето.Тогава се прецакаха и паднаха .Аз нямам зародиши там (кучешките),но на постоянните зъбчета.Млечни си имах . Mr. Green Потърси детски стоматолог и се консултирай,нищо не ти пречи . Peace

Сега да ви се похваля малкия дришльо си има зъбчееееееее  tooth Бях забравила какво е вълнението .Ехххххх Crazy

Хайде целуфки  Heart Eyes

# 170

Юле, не става душа с едно при кукувиците, за тази партия се искат поне 2 чавета за да е сигурно че са ти изпили соса през деня и вечер седиш и се чудиш с кой акъл реших  че искам деца  Rolling Eyes 
А за режима ние сме на строг режим (че иначе ще стана като Мимата само крака и нос )

Вале ,ако ти кажа ,че вчера се бях заключила на балкона, само и само да не ги избия тия двамката ,незнам дали ще ми повярваш.Стоях и си мислех"  с кой акъл реших  че искам деца "???? hahaha Все едно се бяха наговорили буквално да ми изпият соса. Малката все няма угодия братче и квото и да струваш,то все нещо не му е наред !5 пъти приспах малкия и тя и 5те пъти влиза в стаята с взлом и го буди...и това при положение,че целия ден той беше във фаза и крещеше като луд (то било зъбчето де ,ама аз да не хвърлям боб да му се невиди) Rolling Eyes Абе да са здрави пък другото майната му  Peace

# 171
Юле, не става душа с едно при кукувиците, за тази партия се искат поне 2 чавета за да е сигурно че са ти изпили соса през деня и вечер седиш и се чудиш с кой акъл реших  че искам деца  Rolling Eyes 
А за режима ние сме на строг режим (че иначе ще стана като Мимата само крака и нос )
Вале ,ако ти кажа ,че вчера се бях заключила на балкона, само и само да не ги избия тия двамката ,незнам дали ще ми повярваш.Стоях и си мислех"  с кой акъл реших  че искам деца "???? hahaha Все едно се бяха наговорили буквално да ми изпият соса. Малката все няма угодия братче и квото и да струваш,то все нещо не му е наред !5 пъти приспах малкия и тя и 5те пъти влиза в стаята с взлом и го буди...и това при положение,че целия ден той беше във фаза и крещеше като луд (то било зъбчето де ,ама аз да не хвърлям боб да му се невиди) Rolling Eyes Абе да са здрави пък другото майната му  Peace

Леле Марийчоооо  Hug  Hug  Hug и мене това ме чакаааа  Joy само дето ние нямаме балкон, ще трябва да се заключвам в кенефа на двора  Mr. Green Да са ти живи и здрави!! Това е най-важното! Иначе нали знаеш - малки деца, малки ядове, големи деца, големи ядове  ooooh!

# 172
Нана, стискаме палците всичко да е наред Simple Smile
АстераHug за теб и Стефи. Голям кошмар ще е било....
За майките по площадките вече взех да не се ядосват, сега съм набрала на тия дето си водят болни децата на ясла  #Cussing out. Дани е добре вече (след 7 дни на АБ) и утре сме на ясла, да видим пак на ново до къде ще я докараме. Дано изкара повече от 5 дни здрав  Praynig
За приключенията....няколко пъти сме разбивали устничка и ожулвали здраво носа, ама като не си гледа в краката и бяга като бесен така е Simple Smile
Аз вчера тъкмо обяснявах на мъжо, че не ща второ и той беше особено разочарован....ама като чета как се изкуква може и да не ме навие скоро Simple Smile

# 173
  • София
Здравейте мацки!

Ние чакаме вести от Нана, а ако има вече ново попълнение татето сигурно се е напил от кеф и ще има да си чакаме. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Честито на рожденничките! Да сте живи и здрави, ще ме извините за закъснението, но с двете ми е трудно да съм в час с всичко  Hug Hug

Относно майките по градинките, Калина е много контактна и само се вре и дърпа играчки, ама я наблюдавам отблизо, като стане много нахална и си я прибирам да не тормози децата че има и по-срамежливи. А като дойде някое да нахалства и тя се стресне, директно се намесвам и го отпращам или си прибирам играчката. Като се разреве има си родители да го успокояват, аз си гледам мойто. Ама съм зла родителка  Mr. Green

диданка, стискам палци бързо да оздравее Момо  Hug

Калината, нали така два дена ми вдигаше Т без нищо друго и аз реших че й растат зъби, но тя се оклюмала милата, иска само в леглото или в мене. На третия ден я заведох на лекар и минахме на АБ с обструкция и хрипове. Пихме го 5 дни и днес пак на контролен още се чуват отдясно хрипове и до сряда пак ще пием АБ. Майка каза че направо си е отивало към пневмония толкова упорито. А как се разболя още нямам идея Rolling Eyes

МамаАнна, те за бой са не тези, които си водят децата на ясла болни, ами тези, които ги приемат болни. Ама това е друга тема. Да не се разболявате повече  Naughty А за второто дете, не е толкова страшно положението, не се плаши, а и друго си е да си има братче или сестриче. Като пораснат след 1,2 години никой няма да смее да ги тормози по площадките и яслите щот са двама (в моя случай две)  Mr. Green

Мимоооо, другия път като се заключиш на балкона, скачай направо долу хващай такси и ела при мен да си покукаме  hahaha  Ако искаш може да ги разменим, големите при мен, малките при теб (че ти кърмиш още). Хем дребните ще се наспят при теб, хем големите като се сбият два три пъти и си повикат ще изразходват енергия и ще ги тръшна и тях да спят.
Честито ви зъбче  Hug

Диданка, това с кенефа на двора е идейно, искам снимка като го пробваш  Mr. Green

# 174
Шопче, много ме развесели с това на терасата hahaha, ама май хич не ти е било весело на теб. Rolling Eyes

За майките на площадките- само ме нервират. Последно една беше довела детето си направо от болницата с абокад (не знам дали така се пише) на ръката, пуснато болното дете да си играе със здравите, а майката чука лаф с останалите майки и обяснява как детето било 4-5дни с много висока температура #Crazy. Просто някой хора са малоумни #2gunfire, хич не се обяснявах, грабнах си детето и да ме няма. Иначе на площадката ми се носи славата, че съм най устата майка Twisted Evil, ама хич не ми пука.

Болните дечица бързо да оздравяват fingerscrossed.В момента има някакъв вирус- бактериален, който атакува гърлото и се вдига температура около 39С, едната колежка е болна и само се моля да не ме хване Praynig.

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 19:13 от vita

# 175
Уфффф, Момо пак ми вдигна Т - 38, а и започна леко да покашля...а вчера цял ден нямаше. Утре ще се ходи на лекар  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out

# 176
Айде Нана  Hug  bouquet Heart Eyes ,дано всичко е наред при вас и да гушкаш бебче,чакаме те  baby_neutral

# 177
  • Бургас
Привет! Как сте мацки?
Виждам, за майките по площадките си говорите... Хич не се оплаквайте! Тук у нашенско върлува една дето твърди, че бактериите не са заразни и смята, че двумесечна хрема с неприятна миризма от носа на детенцето е безобидна работа. Дтето е било оставено да контактува с други деца! Тази особа не искала заради хрема или кашлица да и връщат детето от ясла - добре, че няма да сме в една ясла защото... afwitch af newsm29 newsm66 smile3540  superuu
Мимкааа много ме разсмя!
Нана хайде бе жена шъ раждаш ли или какво? Hug Laughing Hug

# 178
  • На топло...
Отчет Hug!
Съжалявам, че чак сега се включвам, ама нашият татко категорично отказа да пише във форума като го помолих Confused...

Има бебе Боян, роден на 26.06.10 в 1:11, 3340 г., 52 см.. Общо трая 3-4 часа, болезнените контракции започнаха в 10 вечерта, тъкмо се прибирах от подготвителния курс Laughing и така. Без разкъсвания, за което много се радвам.
Бебчо е малко жълтичък и утре ще го водя да му вземе педка кръв, дано всичко е наред Praynig... Мама пак има проблем с едната гърда и Йоши не може да я отпуши Sad, да видим...

Сега съм с дивака батко сама вкъщи и не знам как да опазя бебе Яни спящ от любопитството му Rolling Eyes.

Отивам да ви чета ако успея.

Прегръщам ви всички и благодаря за подкрепата  bouquet!

# 179
Пу пъррррвааааа!!! Нануууу, честито!!!! Да ви е жив и здрав Боян (ама и хубаво име сте избрали бре)  Hug  Hug  Hug
Много се радвам за раждането, дай Боже всекиму  Praynig
знаех си аз, че не е било вчера или днес  Wink
А за гърдата - нали помниш моите одисеи с мастита - морска сол в микровълновата, топлиш я в нещо памучно, държиш максимално дълго на гърдата и после с помпата или Йошито... на мен много ми помогна и физиотерапията, но тя беше след голямато преживяване, по-скоро профилактично. Ако мога да помогна с нещо, насреща съм  Hug
и чакаме снимки

П.п. не се притеснявай, добре си е детето, ще видиш  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт