Боян е новата звезда в НОЕМВРИйската тайфа!!!

• 30 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Ето ме и мен с отчет от прегледа - възпаление нямам и всичко ми е наред, само дето има малко останал астигматизъм. Дават му 2 месеца да напусне дясното ми око и ако се заинати и не поще, ще го изселят насилствено на 13 ноември с лека корекция с лазера (вече знам какво е и не ме е страх  Mr. Green ) Само дето после е терсене, че много рев, ама ще го изтраем, ако се наложи  Hug

След прегледа от радост, че възпаление няма, изхарчих сума пари в един търговски център в Страсбург, като купих огромно количество дрехи за Фафи  Hug Но той бая порасна в България, с всичката пица, дето изяде, та нямаше какво да си метне на гърба. Е, сега има де  Mr. Green Цялата ясла мога да облека при нужда  Mr. Green Иначе и на мен ми се иска второ вече, и дето вика мъжът ми, дано да е момче, иначе какво ще ги правим всички тези дрехи  Mr. Green

Сватята и Диданка ме побъркаха от смях с тези сънища. Какво ли значат  newsm78

# 646
Ето ме и мен с отчет от прегледа - възпаление нямам и всичко ми е наред, само дето има малко останал астигматизъм. Дават му 2 месеца да напусне дясното ми око и ако се заинати и не поще, ще го изселят насилствено на 13 ноември с лека корекция с лазера (вече знам какво е и не ме е страх  Mr. Green ) Само дето после е терсене, че много рев, ама ще го изтраем, ако се наложи  Hug

След прегледа от радост, че възпаление няма, изхарчих сума пари в един търговски център в Страсбург, като купих огромно количество дрехи за Фафи  Hug Но той бая порасна в България, с всичката пица, дето изяде, та нямаше какво да си метне на гърба. Е, сега има де  Mr. Green Цялата ясла мога да облека при нужда  Mr. Green Иначе и на мен ми се иска второ вече, и дето вика мъжът ми, дано да е момче, иначе какво ще ги правим всички тези дрехи  Mr. Green

Сватята и Диданка ме побъркаха от смях с тези сънища. Какво ли значат  newsm78

А свате не си казала не съм го изгонила астигматизма  smile3540
Иначе много се радвам, че всичко е наред  Hug  И аз обичам да се радвам така из търговските центрове.
Днес с хазяйката ходихме на шопинг.
Похарчих малко парички, ама малко.И да се похваля, че не съм пълен идиот, а само полу  Joy Оказа се, че като го няма мъжо наблизо и съм можела да приказвам на английски.Малко ми се схвана езика ама съм много горда че имам нещо в главата.Ама то така с тия дръпнати англичани не можеш една приказка да завържеш.
Айде стига отклонения.Лека ви нощ  Hug

# 647
Сиска и тук миличка Честит рожден ден.Много здраве, щастие и любов от мъжете вкъщи

Ние имахме тежка нощ-Анита или я мъчат последните кътници, или нещо нослето я мъчи, но плака цяла нощ.
Тя спи в такава преносима кошара, обаче си мисля, че й е студено.Не знам какво да правя.Ако сложим матрак ще може много лесно да пада от нея, че все се набира да излиза.Ако я сложим на отделно легло ще пада, че се върти ужасно.Има едни прегради дето слагат, ама ние трябва да опашем цялото легло с тях, че няма такова шило.При нас не може да спи-тясно й е, а и ние не спим покрай нея.Направо ужас някакъв.

# 648
Ели, благодаря!
Ние сме в Русе. Решихме да останем тук за една седмица след морето, че в София няма да имаме топла вода до 20-и някой си септември и направо кошмар.
Владунчо се чувства перфектно. Само дето и него го мъчат последните кътници, постоянно си ровичка там в устата и ме гледа тъжно като го питам дали го болят зъбките.
Той преди около месец имаше много лошо падане точно върху предните си зъби, доста го боля и тече кръв и сега забелязвам, че едното му зъбче е по-тъмно от другото. Като се върнем в София, ще го заведа на зъболекар.
Ели, гледах снимките на Анитка с обеци - много ти е хубавка.

# 649
Девойки, преди малко се замислих, че скоро пак рождени дни ще вдигаме  Hug Има пак да се тЮхкаме леле, леле, кога мина туй време  Mr. Green

# 650
Ох миличкия Влади.Ама за съжаление така порастват.Аз, когато съм била първи или втори клас по-голямата ми сестра ми изсипала торба с учебници на главата и аз съм си ударила устата в една мраморна маса.И предния зъб на половина.Кофтито е, че е бил постоянен.И така си ходех със счупен зъб докато срещнах Мартин и той ми го направи  Crazy
Свате ми аз постоянно се тюхкам, че като си погледна детето и наистина не знам кога минага цели две години.

# 651
Сиска, честит рожден ден и от мен  bouquet! Много здраве и щастливи мигове за теб и цялото семейство!
Влади е много променен, направо изглежда друго дете. И какви къдрици само... Heart Eyes

Цветкова, ти не се стискай, пусни някоя и друга снимка, че ако не ти видя ника ще се чудя чие е това дете newsm78!

# 652
Вита готово мила  Hug

# 653
Ели, голяма ти е сладурана ! Grinning

Момичета предлагам да си спретнем ново колажче, да си видиме вече порасналите ноемврийчета!

# 654
  • София
Ели, малката е голям бонбон.
Супер идея за колажчето, Вита. Аз като изпуснах предишните сега съм много навита...
Сиска, Честит Рожден ден, макар и малко късничко  Hug
Шамс, много се радвам, че при теб всичко е наред  Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 10:07 от Hot_Lady

# 655
Сиска, честит рожден ден на патерица!! Да си жива, здрава, успешен и развиващ се бизнес и здрави деца!!!
За зъбчето на Влади - аз ударих малкия ми брат едно време с една врата (затворих му я под носа и той си разби устата в нея) и едното му горно зъбче стана черно. Доста време го лекуваха с цела да не падне, а да пази място на постоянния. Но докато това стана, си ходеше като бай Мангал с един черен зъб. След това на постоянния нищо му нямаше. важното е да се запази цял и даси стои там. Мъжът ми като малък си разбил устата в една маса, всичките му предни зъби станали черни и после се изронили (то кой да се сети да го заведе на зъболекар) и сега има проблеми със тях...Стискам ви палци  Hug
Цветкова, ти си си късметлийка - хем мъж си намерила, хем зъболекар. моята мечта беше да си хвана мъж зъболекар-гинеколог-готвач, обаче пусти му късмет, хванах си един дето не разбира нито едно от трите  hahaha

Шамс, много се радвам за опреацията!! А можеш ли да ми кажеш колко ти струваше и дали се поема от някаква здравна система или е на частно? Защото моя мъж много иска да се опрерира, той е с диоптер около 2,5 късогледство, обаче от малък ги мъкне тия очила....

Вита, и аз съм навита за колаж, ама тя Валето е майсторицата, трябва нея да я питаме  Heart Eyes

# 656
Диде, операцията ми струваше 3200 евро, поема ми се на 90% от здравната каса тук. Сега обаче не знам в България как стоят нещата. Във Франция например, не се поема от здравната каса. Трябва да се провери на място, а и мисля, че ще е по-евтино. За 2.5 диоптъра не е страшно, моите бяха 5-6 с по 1-2 астигматизъм, а на колежката - 10-11  Mr. Green И двете сме раждали нормално (тя тамън 2 пъти с всичките диоптри, дето в България ти казват, че един вид ще ослепееш само ако си помислиш за нормално раждане  Mr. Green

И аз искам колаж за рожденния ден  Hug Само че Валя дали ще има време с всичката тази челяд  Mr. Green

# 657
  • София
Шамси, Честито, много се радвам че операцията е минала успешно и си се възстановила.  Hug
Елито, Анита все по-сладка става кога ще си идвате да я намачкам, ама с престой в София не само нощно време на летището  Mr. Green

Колаж за РД-тата може да спретнем ама ако ще има повече желаещи, че последния път уж бяхте много навити а после само 5,6 мами пратиха снимки  Crossing Armsи ми отиде на кино ентусиазма.

# 658
Шамси, Честито, много се радвам че операцията е минала успешно и си се възстановила.  Hug
Елито, Анита все по-сладка става кога ще си идвате да я намачкам, ама с престой в София не само нощно време на летището  Mr. Green

Колаж за РД-тата може да спретнем ама ако ще има повече желаещи, че последния път уж бяхте много навити а после само 5,6 мами пратиха снимки  Crossing Armsи ми отиде на кино ентусиазма.

Ох какво да ти кажа.От сега правя разчет къде колко ще стоим, че направо искат да ни разкъсат на парченца.
Ние днес подадохме молба за детска градина.Реших да я пусна от 8 до 1 наобяд.Тук имали практиката децата да не спят следобед и ми се струва невъзможно дете на 2 години да кара от 8 или 9 сутринта до 4-5 вечерта без да спи.А така хем ще се социализира и ще си играе с други деца, хем и аз ще си я гледкам останалата част от деня.

# 659
Ели, много добре си решила, според мен. Не знам как я виждат те с това неспане, никак не ми се струва възможно. А пък Анитка само ще се радва да се запознае с дечица, Фафи така си търси приятелчетата, все пита за тях. ще й хареса на Анита, ще видиш  Hug

Вале да почваме ли със снимките тогава  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт