True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 178
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
Ей ся гледах видеото, пуснато от десантчика, та идвам направо с

Когато се показва Келън се дава тази снимка или тази

Еее, мен ми харесва само в ролята на Емет, затова него давам  Mr. Green

# 76
Брей, Цеце, много ви е хубаво момчето, би! Аз се позагледах, би! Че и от нашия жанр е, бииии!  Laughing Преди да нуча бат`Емо да казва с пръстче на колко е годинки, го научих да прави този знак с ръчички

Ир, глей сега - Ти мислиш, че Уоми тръпне по Мечо. Аз не вярвам Уоми да рискува, предвид собствеността на Мечо и предвид страшните наказания, които Ваша милост налага над лейтенанта ни, в случай, че погледне на криво /в посока Великобритания/. И нищо не е в състояние да преклони вашата собственост над Сър Мечо. За туй аз подчертавам Вашата непреклонност, достойна за уважение и се моля на колене да не ме достига никога Вашата присъда!  Blush
Туй достатъчно ласкаво ли беше! Щото аз да не обидя някой  Mr. Green

Уоми, би. Обущата на Келън мноо ще ми ходят на шапката, бре  Thinking

# 77
  • Срещу планината:)
Майката на Тарита каква прекрасна жена,а в сериала колко ме дразни  Thinking
Трайки опитвах се да те мерна на червеният килим,къде си се покрила,да не си маскирана като борче

Е да ама ако не беше гледала Днвниците   Tired  нямаше да се ровиш за негови снимки

# 78
Като, пст, от наште е, ма Здрачно, ей го на, големия брат на Едуард.

Ма кажи, за кво ми се прекланяш, с кво те впечатлих толко? Инак няма да спя от любопитство!

Когато се показва Келън се дава тази снимка или тази и никога не се показва ТАЗИ. Ето и малко три в едно и малко ОКО

Ох леле.......какво говорихме за дуварите........ Whistling

# 79
Шефе кога щяхте да посещавате онова мероприятие с високите децибели  newsm78

Уоми що не си заплюеш Келън и не си въздишаш по него ми ми образуваш тревоги  Rolling Eyes

# 80
О не мила моя Simple Smile Не е заради дневниците бе. Има един източник, който ползваме за сайта отвреме навреме. The vampire club и там освен Здрач са и ИК и ВД Simple Smile И пускат много неща. Та там мила видях Иън-чо и беше любов от пръв поглед  Heart Eyes дори незнаех, за вашите щения към него когато предявих моите Hug После се опитах да се поуспокоя взимайки предвид дългото ни познанство и мирно съжителство. Вашата подкрепа при драсканиците ми, но уви ... по силно е от мен ... Не мога да се позная тръсих помощ антидоти, но уви всичко бледнее пред неговите сини очи  smile3544 smile3544

# 81
Шефе кога щяхте да посещавате онова мероприятие с високите децибели  newsm78

Уоми що не си заплюеш Келън и не си въздишаш по него ми ми образуваш тревоги  Rolling Eyes

На 23, на рождения ден на Трайкова, защо?

Мерси, Кате  Hug Аз не исках да ме ласкаеш, а просто да ми опясниш. Явно съм наистина много зла и свирепа. Twisted Evil

# 82
Като, пст, от наште е, ма Здрачно, ей го на, големия брат на Едуард.

Ма кажи, за кво ми се прекланяш, с кво те впечатлих толко? Инак няма да спя от любопитство!

Когато се показва Келън се дава тази снимка или тази и никога не се показва ТАЗИ. Ето и малко три в едно и малко ОКО

Ох леле.......какво говорихме за дуварите........ Whistling

Въъ, дуваркириз яко  Mr. Green Аз от Generation Kill съм му фен  Wink (Ако му бях запомнила и името  Embarassed )

# 83
Ебаси клиничният случай  си Уоми  ooooh!  

Имате мисия да намерите антидот за щенията на Уоми,не знам къв мъж ще изкопате,не може да няма друг на тази планета за да я приземим на правилното място  #Crazy

ПП  hahaha Шефе къв е този електрошок дет си изтипосала

ППП Просто питам за да съм в час с това толкова чакано събитие от Вас  Grinning

# 84
Хахахаха, подписа на Ирко ме разбива  Joy Joy
Еййй, верно, би. Този месец тройна радост за някои  Crossing Arms
Благородна завист в мен преижда
Разни работи ми се превиждат
Филм с концерт ще се редуват
А пък някои у дома си негодуват  
Crossing Arms

Мерси, Кате  Hug Аз не исках да ме ласкаеш, а просто да ми опясниш. Явно съм наистина много зла и свирепа. Twisted Evil

Ма как, би. Армията трябва непрекъснато да я ласкаем

# 85

smile3521 newsm43

Joy Whistling Whistling

# 86
Трайки опитвах се да те мерна на червеният килим,къде си се покрила,да не си маскирана като борче

Къде?Къде? Вътре при пиенето,как къде.Знаеш ли колко пиене ми трябваше,за да успея да игнорирам Парцала Wine Glass

# 87
Ебаси клиничният случай  си Уоми  ooooh!  

Имате мисия да намерите антидот за щенията на Уоми,не знам къв мъж ще изкопате,не може да няма друг на тази планета за да я приземим на правилното място  #Crazy

ПП  hahaha Шефе къв е този електрошок дет си изтипосала

ППП Просто питам за да съм в час с това толкова чакано събитие от Вас  Grinning

Отивам да си пусна Little Ashes и да мисля по казуса ти.

Тва е дефибрилатор, де  Mr. Green Да си имам подръка, я за свестяване, я за наказване, за след 13.06.  Mr. Green

Уоми, аз съм ангелска душичка, бе (когато никой не пипа мойто)  bowuu

Къде?Къде? Вътре при пиенето,как къде.Знаеш ли колко пиене ми трябваше,за да успея да игнорирам Парцала Wine Glass

hahaha

# 88

Тва е дефибрилатор, де  Mr. Green Да си имам подръка, я за свестяване, я за наказване, за след 13.06.  Mr. Green

ooooh! чакай че обърках думите,  и електрошок няма да е зле,даже е за предпочитане да имаш  Mr. Green

# 89
Дю виж какъв е убавец Kellan Lutz и тук и тук и тук също. А да не говорим за това и това.

От Иън няма да се откажа Sad съжалявам, но за този мечо ще снасям материали нон стоп ако преместиш лапите там.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт