True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 268
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Уоми, чи на този какво му е? Няма ли да си го харесаш най-накрая  Crossing Arms То дувари, дувари, ама една масивна крепост никога няма да те подведе  Whistling

# 91
И за да не кажеш, че те подвеждам ето и не от фотосесии а обикновенни ежедневни снимки :
тук, тук, тук и тук.

# 92
Уоми, чи на този какво му е? Няма ли да си го харесаш най-накрая  Crossing Arms То дувари, дувари, ама една масивна крепост никога няма да те подведе  Whistling

Този и на врага си не го пожелавам Simple Smile
На дю-то виж с какво я изкушавам тук и ОМГ.
И мале малее

# 93
  • Срещу планината:)

От Иън няма да се откажа Sad съжалявам, но за този мечо ще снасям материали нон стоп ако преместиш лапите там.   bouquet

Stop Ша прощаваш,но Келън го фиксирам с половин око и то само затова,че е в любимата сага.Много ми е дуварест.  

Я да ти предложа пак един синеок,леко брадясал и с атлетично тяло англичанин - Andy Whitfield попрегледай и се върни да продължим дискусията. И ако не си гледала spartacus blood and sand, препоръчвам не ти знам вкусовете  Laughing но все пак

Абе Кате подходи сериозно към проблема кви крепости те гонят  Crossing Arms

ПП smile3507 Уоми спри се душа,щото реакцията ми към снимки на Келън е като на умряла мишка

# 94
Ама ти тоз на Дю ли го предлагаш  doh  Mr. Green
Е, де, Дю, недей страда  smile3560 Тя ще си научи урока...
Уоми, пссст, би. Спри малко, би. Дай един Дамянчо, би!

Амчи старая се, бре, лейти  Laughing Може и неочакваното да е най-желано, би  Rolling Eyes

# 95
Мне не ми харесва Sad видях го прекалено ми е варварски някак си. Sad Вкуса ми е Иън как да не го знаеш  Mr. Green
Кату Simple Smile Ще пусна една необикновенна снимка на Иън ама после да не ме заклеймите Simple Smile Направо копи пейст от другата тема че да не си играя Simple Smile

Линка към скрийна който пускам показва Иан в цялата му прекрасност без нищо скрито.
ГЛЕДАТЕ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ - тук

А ако искате да видите сцената от скрийна ето тук и тук

# 96
 hahaha Дю, отде я измисли тая умряла мишка!

Аз предлагам компромисно решение, взето от личния ми опит: Уоми да си точи лиги по Дамян, но мълчаливо, както ти ги точиш по Мечо.  Mr. Green Не, че ти го прощавам това, разбира се, но се правя, че не забелязвам, мир да има.

Тъй, тъй, дувари, крепости...  hahaha

# 97
  • гр.София-Красна поляна
Боже,ма имайте милост бре. Crazy
От толова снимки бе заболя още повече кратуната. Shocked

# 98
Не ме устройва Съжалявам. Няма тайни любови  Naughty
Може да си го поделим, но да съм в сянка нътцки  Naughty

# 99
smile3556 Ох, мър, Божке! Нищо не съм видяла, нищо не съм видяла   Confounded
Брейтц, би, Дю, парче и половина си имаш, би  newsm53 ъъъ за Дамянчо говоря.

# 100

А шумари  #2gunfire хубаво, че бях аз да й покажа какво "парче" си има  Whistling

# 101

А шумари  #2gunfire хубаво, че бях аз да й покажа какво "парче" си има  Whistling

hahaha hahaha Айде, айде. Ти само надничаш по парчетата на хората. Тоз вестник пред Джо колко време го развява ... за оная снимка говоря  Crossing Arms

# 102
Ох,изведнъж много горещо ми стана тук.......  Nature Sunny

# 103
Ако Дю е честна ще потвърди, че даже на нея първа я пратих на ЛС . И я питах да я пускам ли  Naughty
Другите за които не ми пука особено ги раздавам без притеснение.

# 104
Ако Дю е честна ще потвърди, че даже на нея първа я пратих на ЛС . И я питах да я пускам ли  Naughty
Другите за които не ми пука особено ги раздавам без притеснение.

Ма моля ти се, кой те упреква  Mr. Green Туй беше най-горещия следобед  Mr. Green
Сега мили ми другарки трябва да се приведа в ред, понеже милото си идва  4470

Общи условия

Активация на акаунт