True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 285
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
  • Срещу планината:)
Ама спрете да развявате моркова на милото  Crazy

hahaha Дю, отде я измисли тая умряла мишка!

Аз предлагам компромисно решение, взето от личния ми опит: Уоми да си точи лиги по Дамян, но мълчаливо, както ти ги точиш по Мечо.  Mr. Green Не, че ти го прощавам това, разбира се, но се правя, че не забелязвам, мир да има.

Ми сравнявам за да ме разбере кристлано ясно колко ми дреме за Келън   Twisted Evil

ПП да признавам,че първо го видях на лични  Heart Eyes За което благодаря
Май ще опра до практиката на Шефа,в Дневникаракста тема Иън е общ тук е само мой  bowuu благодаря за разбирането

Ма моля ти се, кой те упреква  Mr. Green Туй беше най-горещия следобед  Mr. Green
Сега мили ми другарки трябва да се приведа в ред, понеже милото си идва  4470

Joy Joy Joy Кете така го каза,все едно цял следобед си мърсувала с лИбовника

# 106
Нътцки  Naughty  #2gunfire Давам ти ей тоз мъж и половина взимай и бегай докато можеш  #2gunfire ето още малко прелести да видиш че съм добра
тук и тук и тук

# 107
Леле Дю,май се опитват устремно да ти откраднат Дамян........... Whistling Нищо де,ние си знаем,че е твой....... Wink

# 108
Леле Дю,май се опитват устремно да ти откраднат Дамян........... Whistling Нищо де,ние си знаем,че е твой....... Wink

Не искам да го крада  Naughty Но Дю знае, че няма да се откажа. Можем да сме щастливо семейство заедно Simple Smile да си разменяме снимки да се редуваме на премиери, а може и да се стреляме гърмим да си режем главите и да се бомбандираме със секси мъже белкем едната умре и предаде богу дух  Mr. Green Ще има невинни жертви в касапницата искам просто да го предотвратя  Praynig Но ако продължава да настоява ще вадим пушките  Naughty

# 109
Хмдааа, циркът за пореден път е минал всички спирки...  Mr. Green

1. Уоми, недей стреля, освен със снимки и картинки  Laughing

2.
Ама спрете да развявате моркова на милото  Crazy 

smile3532 Тъй, тъй! Шсе сетиш ти!

3. В тая тема действа правилото: Който пръв си е казал, негов си е мъжът.  bowuu  Уоми, всички го спазваме. Е, някои залитат насам-натам - питай и Дю, и майор Демс. И двете бяха своевременно неутрализирани, съответно от мен и от Трайкова  hahaha Съвет: щом имаш класация, ползвай си я.  Wink

Оттук нататък... ще цитирам котарака Леополд, ако някой изобщо го помни: "Ребята, давайте жьiть дружно!"  Hug
Без касапници, молим!

# 110
Абе Уоми какви са тези снимки дето ги публикуваш, първо пишлето на Стивън, сега на Иън Embarassed

# 111
Абе Уоми какви са тези снимки дето ги публикуваш, първо пишлето на Стивън, сега на Иън Embarassed

Засрами се, Съни! Става дума за мощни краставици и моркови  Mr. Green

# 112

Засрами се, Съни! Става дума за мощни краставици и моркови  Mr. Green
Абе Пуци, по ми приличат на курнишони, ако съдим от фотосите Peace Поздравям те за подписа, много е подходящ.

# 113
Мерси, налага се да имаме дефибрилатор под ръка.  bowuu

А сега се стягай, че Зиса и Дю ще те запердашат при първа възможност за тая снизходителност.  hahaha

# 114

Абе Пуци, по ми приличат на курнишони, ако съдим от фотосите Peace Поздравям те за подписа, много е подходящ.

Знаеш ли за тая сцена за даизглежда така колко тежка нощ преживя  Joy Joy Joy Незнам изобщо как си казваше името после  hahaha
Дю-то може да е подкрепила тура предния ден... Така че молим много курнишон се състои от две думи втората е Бушон  Crazy който аз знам как да дам накъсо за да не запали за друга  Stop

Оле Пуц моля подписа ти в действие

smile3544 smile3544 smile3544

luvbed txtloves smile3544

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 20:08 от WomanitKa

# 115
Молим, молим, помощ само за менторките на обектите  Wink  hahaha

# 116
  • Срещу планината:)
Господ давал давал пък се забравил

Съни айде да не се обиждаме на курнишони,молим ( макар,че да не ти казвам мама какви ми беше пратила онзи ден  Mr. Green ,че то направо комплимент ще излезе )

ПП http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=400170569911 - тук Стив напомня че оставят 4 дни  Simple Smile ( копирате и не подчертаното,че не знма къде да го намря на друго място Rolling Eyes)

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 20:43 от R_Dew

# 117
# 118
# 119
Боже след лютите престрелки днес много тихо тука  Hug

Общи условия

Активация на акаунт