True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 175
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
Не,аз съм от индианско племе и името ми е Зиска Поразяващата краставица.

hahaha hahaha Сакън да не те порази такова чудо  Mr. Green

Бе, г-жо Маклауд, кой точно е вашия фаворит. Щото вашия боец има много лица  Thinking Аз лично съм го гледала само в образа на Кристофър Ламбер  Rolling Eyes

Краставицата е след беритба  Naughty

# 61
  • гр.София-Красна поляна

Краставицата е след беритба  Naughty
Ан тъй,сорт зелена превъзходна - брана по първи петли.

# 62
О това ми е фамилията по баща бе. Нямам никакви мераци и апетити към мъже с тази фамилия  Joy
Влекат ме черни коси, светли очи и леко небрежен вид  Embarassed Брадата понякога носи неописуеми удоволствия  Heart Eyes

Та подсказах стига толкова  Stop

# 63
Ахам! Нещо такова сигурно. Няма как, ще трябва да браним честта на Дю

# 64
О това ми е фамилията по баща бе. Нямам никакви мераци и апетити към мъже с тази фамилия  Joy
Влекат ме черни коси, светли очи и леко небрежен вид  Embarassed Брадата понякога носи неописуеми удоволствия  Heart Eyes

Та подсказах стига толкова  Stop

А ся, де...  newsm78

Кате, тя каза, че Дамянко само след 2007 я кефи, не е той, май.

# 65
И този става Simple Smile Особенно с това цветенце за мен  Heart Eyes
Честно Иън ми е на сърце. Заклевам се. Никой друг не ми е влиял досега така и това без да се базикам  Embarassed
А под 2007 казвам, че детските му снимки не ме влекат някак прекалено детски изглежда, а сега е мъж  Blush Heart Eyes
С средно дълга коса този вече не детски поглед ... Ухх сега защо ме карате да се отплесвам  Crazy

# 66
И този става Simple Smile Особенно с това цветенце за мен  Heart Eyes
Честно Иън ми е на сърце. Заклевам се. Никой друг не ми е влиял досега така и това без да се базикам  Embarassed

Бе и аз тъй си мислех. Не ми се вярваше да е пред самоубийство Уомито  Mr. Green че да си въобразява нещо с мечи работи. Тя и Дю е бойна, но чак пък толкоз ... ъъъ ... Командирш, прекланям се пред вашата непреклонност  Blush

# 67
  • Срещу планината:)
 smile3511 Защо ти трябваше да гледаш Денвниците,да си беше останала в сферата на Здрача

dancing моето гарче,милото то

# 68
И този става Simple Smile Особенно с това цветенце за мен  Heart Eyes
Честно Иън ми е на сърце. Заклевам се. Никой друг не ми е влиял досега така и това без да се базикам  Embarassed

Бе и аз тъй си мислех. Не ми се вярваше да е пред самоубийство Уомито  Mr. Green че да си въобразява нещо с мечи работи. Тя и Дю е бойна, но чак пък толкоз ... ъъъ ... Командирш, прекланям се пред вашата непреклонност  Blush

Ъ, кво, защо? Какво съм направила?  newsm78  Embarassed

Такам...хм, да видим. Я залп от снимки на Келън по Уоми, че ей сега ще дойде Дю и ще изреве на умряло, след което отново ще проточи пипала към Пуцков. Казах!  Sunglasses

# 69
Кату аз отдавна казах, че ме кефи Едуард като персонаж... Но ако си го представям то моя Едуард е Иън  Crazy
г-н Патинсън не ме радва ... Т.е. на някой снимки е секси много секси, но в повечето случай не ми трепва сърцето. Иънчо е друга бира и който ме познава никога не ме е виждал такава ... Аз гледах клипчето за пеликаните ми нищо не чух бре... Гледах как му се отваря устата и до там. Моля ви пощадете ми сърцето и не ме бомбете много много .. И без това с naked снимките му сама се гръмнах в междуочието. Добре, че само шотлански меч ме осмъртява  Joy Joy Joy

# 70
smile3511 Защо ти трябваше да гледаш Денвниците,да си беше останала в сферата на Здрача

dancing моето гарче,милото то

Дю миличка Дневниците нямат нищо общо. Последната фотосесия на Иън ми подпали чергата ... Онази с жилетката до дървото .. Охх мълчи сърце  Praynig

# 71
Кату аз отдавна казах, че ме кефи Едуард като персонаж... Но ако си го представям то моя Едуард е Иън  Crazy
г-н Патинсън не ме радва ...

Ко?!  #Crazy Ошашави ме! Ще трябва да зареждам различни калибри явно. Такваз мишена трудна не ми се е случвала  Wink
А Келън кой беше, би? Той от наш`та порода ли е?

# 72
Валят самопризнания, валят  Laughing
Стига вече снимки, време е за ВИДЕО!!! Ама мойто Кевин rocks!!!  Heart Eyes

# 73
Като, пст, от наште е, ма Здрачно, ей го на, големия брат на Едуард.

Ма кажи, за кво ми се прекланяш, с кво те впечатлих толко? Инак няма да спя от любопитство!

# 74
Като, пст, от наште е, ма Здрачно, ей го на, големия брат на Едуард.

Ма кажи, за кво ми се прекланяш, с кво те впечатлих толко? Инак няма да спя от любопитство!

Когато се показва Келън се дава тази снимка или тази и никога не се показва ТАЗИ. Ето и малко три в едно и малко ОКО

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 16:02 от WomanitKa

Общи условия

Активация на акаунт