True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 278
  • 713
  •   1
Отговори
# 495
(освен когато ме избомби Щатния Терорист, при които случаи ще разчитам някоя от клиентките ни да се погрижи за мен и да набере 013)!

ПП Уоми, отразен ти е аварийния телефон!

newsm51 Тенкю за титалата  newsm48 ще гледам да я защитавам достойно и често  smile3508

Мерси и за телефона, че ще има нужда често май ! #Silly

# 496
Пуци,ама как ги нахъса само........ Mr. Green

Разбира се и ние(особено аз) ще помагаме с каквото можем...... Hug

# 497
И така Simple Smile Вижте как може да има мир и хармония Simple Smile когато сме готови да си сътрудничим и да си влизаме в положение Simple Smile

За непозналите това сме Аз , Дю и господин прекрасния Иън

# 498
 smile3501 ЩТ, брависимо!

Пуци,ама как ги нахъса само........ Mr. Green

Разбира се и ние(особено аз) ще помагаме с каквото можем...... Hug

Ми трябва, Танчик, трябва  Mr. Green

# 499
И така Simple Smile Вижте как може да има мир и хармония Simple Smile когато сме готови да си сътрудничим и да си влизаме в положение Simple Smile

За непозналите това сме Аз , Дю и господин прекрасния Иън

hahaha hahaha hahaha
Много хубава снимка беее,къде сте я крили, да се отрази в прес бюлетина Flutter
Командир, много надъхващо, умееш да въвеждаш ред и да повдигаш духа bowuu
Друго, друго, ако на нас ни се лсучи да се гътнем кой ще ни замества брее, все пак с Дю си имаме граници и бушони Mr. Green

# 500
Ами от предната вечер е дето й казах че я чакаме на вечеря Simple Smile
Първо се цупи дърпа ама неможа да му устой на очите. Да бях го оставила по рано да говори с нея Simple Smile

# 501

Командир, много надъхващо, умееш да въвеждаш ред и да повдигаш духа bowuu
Друго, друго, ако на нас ни се лсучи да се гътнем кой ще ни замества брее, все пак с Дю си имаме граници и бушони Mr. Green

АЗ  bowuu

# 502
И нашто семейство отбеляза подобаващо кръвната нова година-малкия се сдоби с кърлеж SickНо след кратка спасителна операция включваща препускане в най-голямата жега -кръвопиеца е отсранен.

# 503
И нашто семейство отбеляза подобаващо кръвната нова година-малкия се сдоби с кърлеж SickНо след кратка спасителна операция включваща препускане в най-голямата жега -кръвопиеца е отсранен.

Басимамата, това са кръвопийците, които ненавиждам. Браво, че е отстранен паразита!

Иии поздрав за всички гугутки

http://www.youtube.com/watch?v=M60cl7bKCMw

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 18:18 от ИрПуц

# 504
Гледах епизода с Годрик. Много силна сцена на покрива. А този език какъв е ? Викингите на какъв език са говорили ?
Ох много силна сцена многоооо силна. Радвам се, че Годрик не са го описали като в книгите. Тук в сериала ми харесва повече. Hug

# 505
Гледах епизода с Годрик. Много силна сцена на покрива. А този език какъв е ? Викингите на какъв език са говорили ?
Ох много силна сцена многоооо силна. Радвам се, че Годрик не са го описали като в книгите. Тук в сериала ми харесва повече. Hug

Уф бе Уоми....на шведски естествено.......... музика за ушите ми Heart Eyes

# 506

Да бе, баси въпроса  hahaha

Аз съм в момента на края на 9 епизод от 1 сезон и си мисля - другарки, ако не ми бяха толкова скапани очите, щях да дебна и да ви направя субтитри още тая нощ. За жалост, реалността си е реалност  Tired

# 507
Ами извинявам се ама съм нямала пряк контакт с Шведи Simple Smile  Naughty
Уфф Днес нещо ми е скучно Sad

# 508

Да бе, баси въпроса  hahaha

Аз съм в момента на края на 9 епизод от 1 сезон и си мисля - другарки, ако не ми бяха толкова скапани очите, щях да дебна и да ви направя субтитри още тая нощ. За жалост, реалността си е реалност  Tired

Споко бе Пуци,ние 9 месеца го чакахме да се роди този 3-ти сезон,че сега няколко часа ли ще ни скапят.........ама ха..... Laughing

# 509
Ихихи Палав Годрик Simple Smile

тук

Още малко теракотни плочки от ИК Simple Smile

Брата на Суки - тук, тук, а тук се готви за това.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 20:58 от WomanitKa

Общи условия

Активация на акаунт