True Blood сезон 3- 20 синджира скъсахме,но го дочакахме-25 тема

• 16 214
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
Аз го изгледах втори път ... с мечовски субтитри #Silly Всичко разбрах  Mr. Green Довечера ще го изгледах и с бг, че да затвърдя впечатленията си  Crazy

Деми, взимай и ти 3-4 бири и ги разделяй с Коко, хем той ще спинка цял следобед, хем ти ще си горе-долу в свяст  Mr. Green

hahaha И аз ще го изгледам отново след час-два. Mr. Green

Олееее, как дни, бе!  Shocked

# 571
Оффф, значи на енглиш ще се прежаля Crazy

# 572

Оф,толкова съм разочарована,че изпитвам почти физическа болка........... Sad

Ще изчакам до довечера дали някой друг няма да направи субтитри и ще го гледам с английски..... Rolling Eyes

# 573

Оф,толкова съм разочарована,че изпитвам почти физическа болка........... Sad

Ще изчакам до довечера дали някой друг няма да направи субтитри и ще го гледам с английски..... Rolling Eyes

Ми да, къде ще чакаш с дни  Hug

ПП (5 скрити)?!? Бря!  Joy

# 574
Ауууу, ми ко да се прави. В сряда двойна радост  Laughing То сега и Кидо има нужда от свестяване де. Да не я съдим  Wink

# 575
  • гр.София-Красна поляна
Не искам да ви отчайвам,но в сайта за превода копирах мненията на двете преводачки:

"Да уточня нещо: този сезон ще се превежда от мен и от Ваня.
Разпределили сме си сериите (зависи от смените ми).
Не мрънкайте за субтитри - ще има. Няма да стават за няколко часа, но за 2-3 дни ще са готови.
Моля, не припирайте. "-Kiddo

"Сезон 3, епизод 1 - Прогрес: 1%
Епизодът ще е готов най-късно сряда. Може и по-рано"- Ваня

Confused Confused Confused Confused Confused

Знам,че обикновено има и други преводачи,които пускат субтитри в коментараите,така че да се надяваме на тях. Praynig
#Shocked Как така биии,нееееееееееееееееее. newsm45

# 576
Ауууу, ми ко да се прави. В сряда двойна радост  Laughing То сега и Кидо има нужда от свестяване де. Да не я съдим  Wink

Що пък двойна? Тази Кидо Ерикофенка ли е?

Не плачи, Зисе, не плачи...

# 577
  • гр.София-Красна поляна

Що пък двойна? Тази Кидо Ерикофенка ли е?

Не плачи, Зисе, не плачи...
Ма аз до сряда ще си изплача очите бре. Cry
Кидо,ади би душа,пусни по-рано субовете би,недей терзай мойта душа би.
Плииииииис. Praynig

# 578
  • София
Е ще почакаме до сряда голям праз...аз предпочитам да изчакам, но да гледам серията с качествени субтитри и да се наслаждавам максимално на серията, а не да ми се бават и да има цял тон правописни грешки /макар, че и на най-добрите се сллучва/:)

пп. Пък и Кидо е на работа и затова не може веднага да ги направи суб а ги прави през почивните си дни.

# 579
Ми заради комикса. Освен ако не изляза в лятна ваканция де  Thinking
Незнам каква поклонничка е, но дори и на Анди да е - пак ще е отнесена след пилотната серия.

Зиско, пускай и гледай картинки, би, ко ши са отплесваш по някви субтитри  Mr. Green И няма да мигаш даже  Mr. Green

Деми, току що моя Адри направи като твоя Коки с локвичката и шляпането  #Cussing out  hahaha

# 580
пп. Пък и Кидо е на работа и затова не може веднага да ги направи суб а ги прави през почивните си дни.

Да де,ама нали затова са си ги разделили с другата преводачка...... Rolling Eyes Както и да е,със сигурност няма да я чакам до сряда. Пък и другите са пускали качествени субтитри. Peace  В крайна сметка ако са много зле,в сряда ще го изгледам пак с по-добрите Wink

# 581
Охх те да поуснат някакви Ако има проблем с времетраенето моя ще ги нагласи Sad
Иии значиии Sad Аз и на английски да го гледам ще хващам от тук от там ... е басиии Sad деня става все по зле  Twisted Evil

# 582
  • София

Да де,ама нали затова са си ги разделили с другата преводачка...... Rolling Eyes Както и да е,със сигурност няма да я чакам до сряда. Пък и другите са пускали качествени субтитри. Peace  В крайна сметка ако са много зле,в сряда ще го изгледам пак с по-добрите Wink

Така е...ама аз ще изчакам до сряда тъкмо ще изпоприпадате и ще си свестявам и то бая. Представете си ме мен и всички останали припаднали и си гледам сама пилотния епизод :Д

# 583
Хитра си Джеси,хитра! Mr. Green Сега като изпоприпадаме ние,ти ще ни свестяваш. До сряда вече ще сме се съвзели,за да ти върнем услугата..... Whistling

# 584
  • София
 hahaha Е как  Grinning Нема сама да си пускам дефрибилатора я Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт