Звездни компромати-64

• 63 040
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
май си ги е правила по поръчка пак, личи си че не са в оригинал , а за коремчето -може да е бременна, то си е време  Laughing

Гала и тя един корем е пуснала и ме хвърля в размисли от известно време

# 136
май си ги е правила по поръчка пак, личи си че не са в оригинал , а за коремчето -може да е бременна, то си е време  Laughing

Гала и тя един корем е пуснала и ме хвърля в размисли от известно време

А Гала си е перманентно така. Постоянно й се налага на милата да обяснява, че не  бременна. Joy

Обаче Камелия ме учуди, пък и в същото време от 2 години все казва, че иска дете, че работят по въпроса и т.н. Дано да чакат бебенце.

# 137
# 138
Ивана не изглежда просто дебела, а много състарена. По- млада е от Камелия, Малина..., а изглежда толкова по- възрастна.
Славче, има ли причина, да мислиш, че нарочно и правят номерата с озвучаването? Те и дадоха приза Мега звезда, сега тия гафове. Озвучителя трябва да е бил много зле, такива елементарни грешки.
Трябва да се коригирам, преди пишеше из нета, че е родена 72г, сега пише 69г. Може би не е по- млада.

# 139
Дам, тук постоянно се отрича, но аз съм сигурна е е бременна Naughty

# 140
Дам, тук постоянно се отрича, но аз съм сигурна е е бременна Naughty

За кой става дума?

Славче, има ли причина, да мислиш, че нарочно и правят номерата с озвучаването? Те и дадоха приза Мега звезда, сега тия гафове. Озвучителя трябва да е бил много зле, такива елементарни грешки.

Ами не знам, просто прекалено често се случва на нейни изпълнения.Почти на всеки концерт има някакъв такъв гаф в нейното изпълнение. Пък, както казваш, трябва да си супер некадърник, за да допуснеш такива грешки. Ако е такъв няма да го сложат да озвучава толкова важен концерт. Знам ли и аз вече...... но наистина ми е странно.

# 141
Цветът на косата на Глория е страхотен. Crazy

# 142
  • София
Ивана е 69-ти набор, Камелия не знам кой е.  Rolling Eyes

# 143
# 144

И другата блондинка до нея е хванала микрофона по същия начин, само брюнетката е в час
(съжалявам, не им знам имената на другите)

# 145
  • In The Middle Of Nowhere
Роклята на Емилия дето е облякла в Син сити е мн по-готина от 'тоалетите', с които беше на концерта  Confused

# 146
# 147
Според мен не е Бионсе.

# 148
Четох интервю с Мария в едно списание, където коментираше, че е на диета и наистина доста отслабнала ми изглеждаше на снимките, както и Галена впрочем. Но вчера на някои снимки, ми се стори, че има леко коремче. Не че е болка за умиране, но пишеше, че освен диета, набляга и на спорта, та се зачудих.

# 149
Роклята на Емилия дето е облякла в Син сити е мн по-готина от 'тоалетите', с които беше на концерта  Confused

И аз така мисля.
Тоалета е на Весела Тотева за бутика й  „Vincit”.

п.п. Между другото Емилия официално е отрекла да са разделени с Коко. Crazy Crazy Crazy А мен пък днес ми казаха неща абсолютно оборващи това.... но ще видим.Даже щяла да го накара да дадат заедно интервю. Ще разказва как връзката им започнала още по времето, когато той бил женен за Анелия. Много умно.

Четох интервю с Мария в едно списание, където коментираше, че е на диета и наистина доста отслабнала ми изглеждаше на снимките, както и Галена впрочем. Но вчера на някои снимки, ми се стори, че има леко коремче. Не че е болка за умиране, но пишеше, че освен диета, набляга и на спорта, та се зачудих.

Тя Мария отдавна си е достатъчно слаба.
А с тази рокля винаги има леко коремче, да ме извинят Версаче, ама не са направили калъпа на роклята както трябва, Мария корем няма. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт