® E-bay - тема 54

• 36 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
момичета когато надавате за даден артикул трябва ли да пише че се доставя до България ? а когато пише Post to:   United Kingdom  само за там ли го изпращат?

# 241
момичета когато надавате за даден артикул трябва ли да пише че се доставя до България ? а когато пише Post to:   United Kingdom  само за там ли го изпращат?

Трябва да пише. Или поне Posts to Europe/European Union/Worldwide.
Ако пише - UK - само до там.
Вариантите са 2: пишеш на продавача да питаш дали ще ти достави и срещу каква сума; сменяш си адресите с този на посредник и забравяш за всякакви проблеми. Наддаваш смело и безотговорно, плащаш си, а след това чакаш посредниците да ти доставят стоките.

# 242

Трябва да пише. Или поне Posts to Europe/European Union/Worldwide.
Ако пише - UK - само до там.
Вариантите са 2: пишеш на продавача да питаш дали ще ти достави и срещу каква сума; сменяш си адресите с този на посредник и забравяш за всякакви проблеми. Наддаваш смело и безотговорно, плащаш си, а след това чакаш посредниците да ти доставят стоките.

ами аз писах каза ми за 3 лири до българия но сега не знам в цената на която купувам артикула ли трябва да вклуча тези 3 лири

# 243
А ти спечели ли артикула?
Ако си - в My Ebay - срещу артикула - Request subtotal from seller.

# 244
2 чифта ръкавици са, които няма да надхвърлят 10 лири..... а и като тегло няма да е нищо особено Simple Smile значи евентуално ДДС?

По-евентуално е нищо да не платиш.
Но се приготви да чакаш поне месец.
Китайските пощи са бегай - пази се!

благодаря, Алекс Simple Smile за чакането поне е отбелязано, че трябва да си търпелив ....

# 245
Момичета, дайте ми някаква идея за подарък на моята госпожица. )
Сигурно ще ви се стори супер странно, но не мога да измисля тази година какво да купя за подарък.

Кукли и бебета не искам, има достатъчно и толкова и играе с тях.
Има всякакви домакински щуротии и съдове, плюс кухня на Тефал (която ще подарим на РДто).
Ако се сещате за нещо интересно....)

# 246
Момичета, дайте ми някаква идея за подарък на моята госпожица. )
Сигурно ще ви се стори супер странно, но не мога да измисля тази година какво да купя за подарък.

Кукли и бебета не искам, има достатъчно и толкова и играе с тях.
Има всякакви домакински щуротии и съдове, плюс кухня на Тефал (която ще подарим на РДто).
Ако се сещате за нещо интересно....)
Ако нямахме истинско куче, бих взела от тези интерактивните. Струват ми се много интересни, стига да не те притеснява привързването на детето ти към роботизиран домашен любимец http://toys.shop.ebay.co.uk/Electronic-Pets-/1082/i.html?Pet%252 … sid=p3286.c0.m282

# 247
Айде похвал от мен от днес. )

бикини за Калина
още едни с Мечо Пух  дано не са и твърде големи
рокличка
две тениски за мен
и една ризка

yzida, не се притеснявам от това, ама никак не ми харесват тези играчки. ) не знам защо, ама са ми едни изкуствени такива...

# 248
  • Шумен
Момичета, има ли право продавача да сложи Buy it now, ако вече има наддавания?

# 249
Момичета здравейте. имам един въпрос и ако може някой бързо да ми отговори, че едни напират да идват. Та снощи ми свърши търга са столчето за кола, което аз продавам. Една дама го спечели,но първо цената е смешна, която стигнаха с надаването и второ не знам защо но след като са надавали пак излиза непроменена цената на продажбата каквато аз съм я сложила. Нали уж надават пък нищо newsm78 дайте съвет, какда не си дам стола за жълти стотинки.

# 250
  • Варна
Значи първо - щом си пуснала столчето на търг, трябва да си била наясно, че може да няма наддавания и да се продаде на първоначалната дадена от теб или малко по-голяма. Трябвало е да дадеш първоначална толкова колкото е приемливия за теб минимум...
За това, че цената не е променена предполагам, че е играл един човек, може да е заложил висока сума но като няма други наддаващи е спечелил или на първоначалната или на стъпка отгоре, не знам, гадая... ако искаш пусни линк да погледнем.
Не знам обаче как да се откажеш да продадеш столчето след като ти е приключил търга...не е коректно и ще отнесеш негативна оценка ...

vi_ki , щом има техническа възможност значи има и право.

# 251
Могат ли няколко ибей акаунта да ползват един и същи пейпал акаунт?

# 252
  • Шумен
Flash, изпревари ме, щях да пиша същото на Шу. Peace
И много благодаря за отговора на моя въпрос   bouquet.

# 253
  • Варна
Могат ли няколко ибей акаунта да ползват един и същи пейпал акаунт?
да. и обратното пак да.Simple Smile

# 254
Ето го линка http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705910 … X:IT#ht_500wt_947

Но нали ако дам цената която аз искам ще е много по-висока и няма да искат да надава newsm78

Общи условия

Активация на акаунт