® E-bay - тема 54

• 36 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Ами аз съм пускала за продажба и някъде пишеше да се постави цена под която да не се продава. Сега не се сещам къде, но тогава ми направи впечатление. Най- добре си питай, разбира се  Hug

# 436
Може ли и на мен малко разяснения:
Участвам в търг с заложена мин. цена, какво става ако го спечеля на по ниска от заложената...може ли да пиша на продавача и да се разберем, за няква цена която устройва и 2 мата, или не е прието така?

# 437
mmagyca, за да започнеш да наддаваш изобщо трябва да минеш посочената от продавача цена, под която няма да продаде стоката.
Така че няма как да дадеш по-малко или да я спечелиш за по-малко, ако продавача си е пуснал правилно търга.

# 438
Може ли и на мен малко разяснения:
Участвам в търг с заложена мин. цена, какво става ако го спечеля на по ниска от заложената...може ли да пиша на продавача и да се разберем, за няква цена която устройва и 2 мата, или не е прието така?

Аз съм пробвала да се договоря с продавач, за цена която да го устройва, но беше съгласен..повечето пъти искат да си изтече времето докрай и да се наддава докрай..както вече казаха ти неможешда спечелиш продукта на по-ниска цена от поставената от самия продавач..ако има нещо друго-питай Simple Smile

# 439
Тя говори за РЕЗЕРВА-та сигурно.
ДА, можеш да наддаваш с по ниска цена, но отдолу под цената ще ти излиза "Reserve not met". Което значи че дори да свърши търга, ти няма да спечелиш стоката понеже продавача е сложил минимум на който е съгласен да я продаде, но този минимум ти не го виждаш. Чак когато изчезне надписа "Reserve not met" при поредното наддаване, тогава това значи че ако си последния надал то ти си спечелил стоката.  Peace

# 440
Благодаря момичета!
Точно за "Reserve not met" ставаше въпрос!
Сега вече разбрах!
Ако успея ще се похваля!

# 441
  • Шумен
Похвал с един бански, бая се изръсих, ама пустото, много ми хареса  Whistling. Дано се харесам с него, че ще се изям от яд  Mr. Green.

# 442
  • виртуално
за малко дете са много забавни, но цената им в България е 20-24 лв

ето тук са по-евтини
http://cgi.ebay.co.uk/GO-GO-PETS-ZHU-ZHU-PETS-RANDOM-SELECTION-H … sh=item335e0e06f2

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 09:08 от Рапунцел

# 443
Здравейте, вчера направих поръчка и ми писаха че е шипната. И сега какво се прави, чакам поръчката, трябва ли нещо да отговоря на продавача.
И това съобщение какво означава, оценка ли трябва да поставя.
Once your item arrives in satisfactory condition, please leave feedback for
me.
мерси много

# 444
Нека и аз да се похваля с първия си спечелен търг! Mr. Green
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3205463 … ame=STRK:MEWAX:IT
Вече я чакам да пристигне! Party

# 445
  • София
Похвал с един бански, бая се изръсих, ама пустото, много ми хареса  Whistling. Дано се харесам с него, че ще се изям от яд  Mr. Green.
Много е красив - със здраве да си го носиш. Как се търси такъв модел?

# 446
 Hug Много хубави неща сте си взели напоследък, честито и както писа Мама Зайка със здраве да си ги носите...аз все повече се дразня, че нямам идея как да пазарувам чрез последник  #Cussing out
Снощи и аз харесах 1 бански за голямата щерка, точно като номер щеше да стане, нов беше, но само с доставка до Ангиля и нямаше къде да разпитвам, че по-малко от час оставаше до изтичане на търга, за няма и 3 лири го взеха  ooooh!
Сега и тези хамстречета са мн сладурски, но и те с такава доставка.

Ако спечеля накакъв такъв търг (пак хипотетично де  Laughing) при плащането ли трябва да давам опция да се изпрати до адрес на някоя от посредническите фирми...и колко като доставка ще ми излезе. Примерно нещо около 1 кг и цена 10-20 лири, като трябва да отбележа, че не съм от София, а от Асеновград, значи от там трябва да ми го препратят до нас, нали  Rolling Eyes

Иначе да кажа, че от спечелен търг ми дойде 1 потник на Адидас, простичък беличък, имаше доставка до Б-я, не че имаше друг играещ за търга, написах минималната цена и за 1 седмица пристигна...  Mr. Green накрая излезе, че ми е малък и щерката се накипри с него и е много доволна ...  ooooh! та така с моя търгски късмет  Joy

# 447
  • София
anny_ Аз съм си сложила адреса на фирма превозвач на Primary postage address. Предимно пазарувам стоки доставящи се само за UK. Като спечеля търга плащам си стоката и ми го пращат на адреса фирмата превозвач. Като пристигне в БГ фирмата превозвач ти го пращат до вас с наложен платеж след като не си от София или някой от другите градове в които имат офиси.
Доставката до адреса в УК можеш да си го видиш в обявата в търга, а от УК до БГ според тарифата на превозвача. До Асеновград вече си заплащаш и куриера с наложен платеж.

Петето Нищо не и пишеш. Тя ти пише, че като си получиш стоката в задоволитено състояние да и поставиш оценка  Peace

# 448
  • Шумен
Похвал с един бански, бая се изръсих, ама пустото, много ми хареса  Whistling. Дано се харесам с него, че ще се изям от яд  Mr. Green.
Много е красив - със здраве да си го носиш. Как се търси такъв модел?
Благодаря момичета   bouquet. Майка Зайка - tankini Simple Smile.

anny_ , Тук, можеш да видиш сайтовете на фирмите посредници. Peace

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 10:06 от vi_ki

# 449
Деси,  мерси много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт