Незабравима /Unutulmaz/ тема 50

• 26 652
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • срещу двата комина :)))
Айде запис от мен...

# 361
МОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ ЧЕ РАЗЛИКАТА Е САМО 200 ГЛАСА!!!
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
http://www.whopopular.com/Ozlem-Yilmaz

# 362
да се насладим на нещо хубаво http://www.facebook.com/video/video.php?v=1460304758297#!/video/video.php?v=1459961789723   че не се знае каква ли сватба ще ни спретнат
[/quote]

Ох, не знам как го правят нашите любимци, ама толкова естествено се забавляват! И те заразяват с тяхната игра,и ти изпитваш радост и задоволство от зака4ките и  без да искаш усмивката ти грейва на лицето.
И това с прахчето, с коня, с 4ерешите, с марку4а - като 4е ли се връщаш в детските години!

# 363
  • София
да се насладим на нещо хубаво http://www.facebook.com/video/video.php?v=1460304758297#!/video/video.php?v=1459961789723   че не се знае каква ли сватба ще ни спретнат

Ох, не знам как го правят нашите любимци, ама толкова естествено се забавляват! И те заразяват с тяхната игра,и ти изпитваш радост и задоволство от зака4ките и  без да искаш усмивката ти грейва на лицето.
И това с прахчето, с коня, с 4ерешите, с марку4а - като 4е ли се връщаш в детските години!
[/quote]

Това беше перфектно наистина. Да накараш човек като Харун - богаташ и шеф на холдинг, да краде череши! Това само един влюбен до уши в Еда глупак може да го направи. Лошото е, че те двамата като глупаци действат и извън територията на любовта.

# 364
ДОБЪР ДЕН НЕЗАБРАВИМИ МОИ!   love001   love001
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ХУБАВ ДЕН И ОЩЕ ПО-ХУБАВИ ПОЧИВИ ДНИ !  newsm51  newsm51
БАЙ ГАНЬО,  smile3501  smile3501  smile3501 ДА - ТОВА Е ЛЮБОВТА!
От сутринта ви чета и всяко мнение е вярно, но каквото и да говорим най-хубавото на този филм е , че ни събира от сутрин до късно през нощта и успява да разпалва огънят в душите ни. Сега ще споделя и моето мнение:

МИСЛИ НА ГЛАС

Стоим до късно и само "лаем",
а филма като керван си върви.
Чудим се , защото не знаем
докога любовта им ще кърви ?

Пишем сценарий за хубав финал,
но пощаджията още не ги е дал
на тези,които трябва да ги четат,
дано картинката малко да разведрят.

Показват ни сцени все едни и същи,
някой се жени,  а друг му се мръщи.
Сестри и братя си отправят закани,
а ние пишем за сватба покани.

А тя сватбата все се отлага.
Нали Еда винаги някъде бяга.
Уж обича Харун, за него мре,
а иска и на жена му да е добре.

Не става така мило дете.
Бягството изход от нищо не е.
Когато човек истински обича
на другият във вярност се врича!

# 365
  • София
ДОБЪР ДЕН НЕЗАБРАВИМИ МОИ!   love001   love001
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ХУБАВ ДЕН И ОЩЕ ПО-ХУБАВИ ПОЧИВИ ДНИ !  newsm51  newsm51
БАЙ ГАНЬО,  smile3501  smile3501  smile3501 ДА - ТОВА Е ЛЮБОВТА!
От сутринта ви чета и всяко мнение е вярно, но каквото и да говорим най-хубавото на този филм е , че ни събира от сутрин до късно през нощта и успява да разпалва огънят в душите ни. Сега ще споделя и моето мнение:

МИСЛИ НА ГЛАС

Стоим до късно и само "лаем",
а филма като керван си върви.
Чудим се , защото не знаем
докога любовта им ще кърви ?
-------------

Добър съвет, Тарабас, и поднесен по великолепен начин! Но няама кой да го чуе, както винаги.

А ето пак нещо за Мелда:

Мелда

Сразено беше твоето сърце
любовта ти мъртва се роди
Посърна бързо твоето лице
Омразата във тебе се всели

Като проказа всичко порази
Душата ти на  камък стана
Огън тебе цялата изпепели
В теб отвори нелечима рана

И тръгна ти да търсиш мъст
Да наказваш строго греховете
Сама избра да носиш тоя кръст
Да копаеш на всички гробовете

Не спря те нищо в този път
Ни майчини, ни сестрини сълзи
От злобата повехна твойта плът
И мъжът ти от теб се отврати

Решила си да продължиш до края
Да погубиш всички теб ти е целта
Но ще прекараш дните си в стая
сама в сълзи, непознала любовта

# 366
http://www.youtube.com/watch?v=q5kPck9LO04
Хайде да не забравяме какво ни събра във форума!

вече - 946 views

ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ НЕЗАБРАВИМИ И НЕСРАВНИМИ, УМНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, КРАСИВИ, ТАЛАНТЛИВИ, ВЕСЕЛИ, НЕСПИРНИ, НЕУМОРИМИ,............................ КАКВОТО И ДА КАЖА ВСЕ ЩЕ БЪДЕ МАЛКО, ТРУДНО Е ЧОВЕК ДА Е ДАЛЕЧ ОТ ВАС.
"Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето."
БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА -

хайде да изпием заедно по едно кафе:

# 367
Само да добавя,че и аз ще гледам Световното,но по накрая. Гледа ми се КРАСИВ футбол, че като гледам в началото,може да получа инфаркт. newsm62

Извинявай, но си в голяма грешка, защото:
1. Световното се гледа като Незабравима - или всичко или нищо
2. Човек, който досега е оцелял, гледайки Незабравима, едва ли ще бъде споходен от инфаркт по време на някакаво си Световно по футбол. Не знам дали нас този сериал ни роди, но във всеки случай много ни кали...
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

само дано да има красиви гооолоовееее

# 368
  • И тук,и там
Добър ден.По Нова тв казаха,че сезонът на "Незабравима",който започват да излъчват,е последен! Grinning Grinning Grinning Grinning GrinningТака,че ще се готвим за финал! Grinning Grinning Grinning Grinning

И аз го гледах, но това не го чух  newsm78 newsm78 newsm78
Ами незнам защо не си чула,но те го и изписаха. newsm78 newsm78 newsm78По време на разговора течеше надпис,че е последен сезон.Аз вярвам на Нова тв.Те все пак комуникират с продуцентите. Hug Peace

# 369
  • София

Е, аз съм по-скромен - дано въобще да ги има и да са повече от голите в Незабравима.

# 370
Добър ден.По Нова тв казаха,че сезонът на "Незабравима",който започват да излъчват,е последен! Grinning Grinning Grinning Grinning GrinningТака,че ще се готвим за финал! Grinning Grinning Grinning Grinning

И аз го гледах, но това не го чух  newsm78 newsm78 newsm78
Ами незнам защо не си чула,но те го и изписаха. newsm78 newsm78 newsm78По време на разговора течеше надпис,че е последен сезон.Аз вярвам на Нова тв.Те все пак комуникират с продуцентите. Hug Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 371

Е, аз съм по-скромен - дано въобще да ги има и да са повече от голите в Незабравима.
ама що ще гледаш фотбол без голове, едното не може без другото-те са едно цяло, независимо в какво количество - и не бъди скромен, а палав.......

# 372

И ДОКАТО СВЪРШИ РАБОТНИЯ ДЕН:
-
ЗА НЯКОЛКО ЧЕРЕШКИ ОТ ХАРУН И ЕДА ЦЯЛА ТОРТА НАПРАВИХ- ДА ВИ Е СЛАДКО
- ТОВА СМЕ НИЕ В НАШАТА ТЕМА

# 373
  • София

И ДОКАТО СВЪРШИ РАБОТНИЯ ДЕН:
ЗА НЯКОЛКО ЧЕРЕШКИ ОТ ХАРУН И ЕДА ЦЯЛА ТОРТА НАПРАВИХ- ДА ВИ Е СЛАДКО
[ТОВА СМЕ НИЕ В НАШАТА ТЕМА

Мерси много, Ади! Великолепни са, но аз ги обичам черешките с ушички и знам откъде да откъсна такива - евентуално за следващата торта. 

# 374
БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПОКАНАТА ЗА КАФЕ,
А ПЪК И ТОРТИЧКАТА НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ

Общи условия

Активация на акаунт