Любители на кучета-13

• 92 068
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Клиниката "БайВет" зад хотел "Родина" дали е добра? Някой има ли впечатления?
Супер доволни сме от там Peace и компетентност и  внимание и специализирани услуги. Ветовете са разкошни хора-обясняват всичко ............абе с две думи имаш ОГРОМНО ДА  за там.

# 181
  • София
mmmshushy80, добре дошли!  Hug Много сте готини! Ние също сме мини-пинчер, казваме се Джесика, на 15-ти направихме 3 месеца

vitca , много благодаря! Утре след обяд ще я водя там  Hug

# 182
mmmshushy80 добре дошла, драго ми е като се увеличава отбора на малките породи. Много е сладък , а името му е  Joy мн сладко. Аз също имам пинчер. Peace

# 183
  Благодарско за топлото посрещане , нашия красавец вчера вечерта беше малко свенлив , но днес сутринта...... охоооо една игра , ваксината добре я понесе , даже го галих там и вобще не реагира да го заболи . Сутринта ходи на памперса до тоалетна и свърши и двете неща ... а за снощи да го похваля оставихме го в кухнята в кошарката му да спи и не каза и гък цяла нощ , спа си спокойно .

Хубав ден    bouquet

# 184
  • София
 Благодарско за топлото посрещане , нашия красавец вчера вечерта беше малко свенлив , но днес сутринта...... охоооо една игра , ваксината добре я понесе , даже го галих там и вобще не реагира да го заболи . Сутринта ходи на памперса до тоалетна и свърши и двете неща ... а за снощи да го похваля оставихме го в кухнята в кошарката му да спи и не каза и гък цяла нощ , спа си спокойно .

Хубав ден    bouquet

Супер! Браво на момчето! Понеже виждам, че и вие сте на памперс, да ти кажа нещо (ако вече не сте се ориентирали). Аз първо ги купувах от зоомагазина, а след това влязох в човешка аптека - значително по-евтино е. Вчера взех човешки пелени същия размер, като кучешкия памперс. За 18 лева купувам 20 кучешки памперса, за същите 18 лева всех 35 човешки. Така че е много по-изгодно

# 185
desi_ivanova какви размери взимаш?
Аз купувам 60/60 за 0.25 ст  Hug

# 186
desi_ivanova , аз вчера му купих всичко като го вземах от магазина и 15 памперса бяха 8.90 лв. За сега имаме достатъчно и мисля в неделя да направим първата разходка , вета каза 1 седмица да мине след ваксината и сме на разходка .
Обаче забравих каишка , а да попитам медальона за бяс слага ли се на каишката?  След 16 часа като се прибера ще видя какво е правил цял ден  Crazy

# 187
desi_ivanova , аз вчера му купих всичко като го вземах от магазина и 15 памперса бяха 8.90 лв. За сега имаме достатъчно и мисля в неделя да направим първата разходка , вета каза 1 седмица да мине след ваксината и сме на разходка .
Обаче забравих каишка , а да попитам медальона за бяс слага ли се на каишката?  След 16 часа като се прибера ще видя какво е правил цял ден  Crazy
Ккаъв е този медалион за бяс за регистрацоният номер на кучето ли става въпрос?

# 188
Обаче забравих каишка , а да попитам медальона за бяс слага ли се на каишката?  След 16 часа като се прибера ще видя какво е правил цял ден  Crazy

Не,това доказва че кучето е ваксинирано против бяс.Това са изискванията по закон.На самото медальонче има данните на ветеринарната клиника където е водено.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 16:45 от sneji_

# 189
  • София
Между другото да питам -  вашите кучовци имат ли чипове? Аз се чудя дали да слагам, ама много скъпо...   #Crazy - 60 лв.... #Crazy
Исках с третата ваксина да го сложим, ама нещо няма да можем да отделим парички за сега...
И друго... Ardea... Дара колко килограма е... нещо тоя в зоомагазина ни е казал грешен грамаж да даваме и днес като видях в нета колко трябва да е дажбата на нашето куче... направо онемях... на половина сме си я хранили.
И давате ли на Дара витамини и добавки, защото вета като я заведохме първия път понечи да даде, ама каза - айде по-натам ще започнете да давате и после сме забравили да го питаме дали вече трябва да приемаме нещо.

# 190
  Довечера ще го снимам и ще го покажа , аз съм още доста зелена , но до колкото си спомням от вчера от еуфорията , доки каза същото като Снежи , адашче  Hug

# 191

Не,това доказва че кучето е регистрирано против бяс.Това са изискванията по закон.На самото медальонче има данните на ветеринарната клиника където е водено.
Sneji ще ме извиняваш ама говориш пълни глупости според мен "регистрация против бяс" за 1-ви път чувам такова нещо бие се ваксина, 1 път годишно ако кучето се извежда извън страната и най-вече когато ще се пътува със самолет се изискват по-специални документи доказващи че е ваксинирано против бяс, дажа ако помня добре ваксината дори се повтаря. Това че от клиниката са ви дали медалион още повече че както казваш с името на клиниката най-вероятно са ви го включили в цената като екстра

И още една редакция регистация на кучо нали се прави в общината където се плаща и данък, там се дават медалиони(номера), които удостоверяват че куч е регистриран.

За микрочиповете знам че както в общината така и мн ветове нямат нужната паратура за да ги разчетат.

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 16:10 от Electra_

# 192
  • София
Аз мисля да го "чипизирам" нашия любимец, казаха ми, че 45 лв. щяло да струва. Нямало ограничения за възрастта, процедурата била като поставяне на инжекция.
Иначе и на нас ни дадоха медальон за ваксина против бяс - че е ваксиниран за 2010, че е воден в еди коя си клиника и не се сещам още какво. Не сме го плащали допълнително.

# 193
Аз мисля да го "чипизирам" нашия любимец, казаха ми, че 45 лв. щяло да струва. Нямало ограничения за възрастта, процедурата била като поставяне на инжекция.
Иначе и на нас ни дадоха медальон за ваксина против бяс - че е ваксиниран за 2010, че е воден в еди коя си клиника и не се сещам още какво. Не сме го плащали допълнително.
А колко платихте за ваксината?

# 194
Обаче забравих каишка , а да попитам медальона за бяс слага ли се на каишката?  След 16 часа като се прибера ще видя какво е правил цял ден  Crazy

Не,това доказва че кучето е регистрирано против бяс.Това са изискванията по закон.На самото медальонче има данните на ветеринарната клиника където е водено.
Sneji ще ме извиняваш ама говориш пълни глупости според мен "регистрация против бяс" за 1-ви път чувам такова нещо бие се ваксина, 1 път годишно ако кучето се извежда извън страната и най-вече когато ще се пътува със самолет се изискват по-специални документи доказващи че е ваксинирано против бяс, дажа ако помня добре ваксината дори се повтаря. Това че от клиниката са ви дали медалион още повече че както казваш с името на клиниката най-вероятно са ви го включили в цената като екстра

И още една редакция регистация на кучо нали се прави в общината където се плаща и данък, там се дават медалиони(номера), които удостоверяват че куч е регистриран.

За микрочиповете знам че както в общината така и мн ветове нямат нужната паратура за да ги разчетат.

Доста грубо се изказваш-дали не е човешко да объркам думата.
Ако искаш да си регистрираш кучето в общината и да му плащаш данък изискват такава ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт