Любители на кучета-13

• 92 049
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честит рожден ден на Лъки и Майкъл!!! Много блажени кучешки дни им пожелавам!!!

Привет на всички! Завърнахме се благополучно вече. Имаме много хубави снимки от изложбата в Бургас, ще кача няколко тия дни, като ми остане малко време. Много хубаво беше! Пепси получи отлична оценка и първия си САС сред момичетата на нейната възраст. Ето я тук, нагласена:

# 166
  • Варна
Благодарим на всички,Krisis честито ви бебче,Да расте здраво и щастливо,милинка и нашия Майк така беше с ваксината,2 дена скимтеше даже и като си ходеше,Но нас вета ни предупреди,че е малко болезнена,лек ден от нас  bouquet Докато писах и chockolina се включи,Голяма красавица стана Пепси и честито за доброто представяне,Радвам се за вашите успехи Hug

# 167
  • София
Честит празник на двамата красавци - Лъки и Майкъл, да ви радват още дъъъълги години!

chockolina, ама много сте хубави така! Честито за представянето!

# 168
Нашият малчо вече си има име  - Лъки. Оставихме Любо (синът ми) да му избере име. А той искаше да е с неговата буква. И понеже харесва 101 далматинци. От там - Лъки.
Нещо обаче Лъки не яде. Ило по точно яде по много  малко. Но пък си е много див , спинка си. Пие и вода.

# 169
  • София
Krisis, нормално е да яде по-малко, най-малкото докато се поокопити в новата атмосфера. А и жегите от предните дни също си казват думата.
Аз съм много щастлива, защото нашият дивчо днес вече беше готов за игри и закачки. Единствено нощес явно го докоснах по бутчето, където му сложиха инжекцията и изксимтя и се премести. Дано да минем само с това неразположение и да може скоро да започнем да го извеждаме.

# 170
  • София
Krisis, много хубаво име е избрал юнакът, дано Лъки е много щастлив с вас.

милинка, на нас ни казаха, че имаме 14-дневен карантинен период след ваксината, та засега тренираме "на сухо" с нагръдника и повода  Mr. Green 

# 171
  • София
Нашите "тренировки" с нагръдника се ограничават предимно до тренировки на челюстите и зъбите. Simple Smile Не може да преживее идеята, че е 0вързан с някакви неща, които му ограничават движенията и личните права и свободи.  Mr. Green 

# 172
Аз пак с въпрос. Кога може да се къпе кучето и как ?  Защото хората от които го взехме казаха , че след няколко дни може да си го изкъпем. А аз наистина искам да си го изкъпя. Да мирише на чистичко.

# 173
Аз пак с въпрос. Кога може да се къпе кучето и как ?  Защото хората от които го взехме казаха , че след няколко дни може да си го изкъпем. А аз наистина искам да си го изкъпя. Да мирише на чистичко.
Ами как с топла вода и кучешки шампоан като пазих ушите и очите и след това го подсушаваш с хавлия. Ако е малък кучо още може и в лигенат да снате банята такмо няма да бяга Simple Smile

# 174

Според мен не бързай да го къпеш-той още е много мъничък.Забърсвайк го с влажна хавлия. Той не излиза навън.Води ли го вече на ветеринар-той би трябвало да ти обясни всичко  Hug

# 175
  • София
Аз пак с въпрос. Кога може да се къпе кучето и как ?  Защото хората от които го взехме казаха , че след няколко дни може да си го изкъпем. А аз наистина искам да си го изкъпя. Да мирише на чистичко.

Нашият пес е на почти 4 месеца (на 01.07 ще ги направи) и ми казаха да не го къпя още. Питах ветеринарите от клиниката, където го водя. Казаха, че чак към 4.5 месеца да го пробвам. Чистя го с мокри бебешки кърпички.

# 176
  • София
Ох, и аз с бебешки мокри кърпички  Mr. Green Аз ще я къпя в четвъртък, т.е. на 3,5 м. Не ми пречи и така, но трябва да я обезпаразитят, че ще ходим в провинцията, а там има много животни.

Аз пък с друг проблем - нещо не ми харесва начинът на работа в този кабинет, в който ходим. Сега търся читав лекар или клиника, където да се преместим. Посъветвайте нещо в София - най-добре в Люлин, лекарите от Силвър центъра за съжаление се преместиха в Младост 1, нямаме удобен превоз  Cry Клиниката "БайВет" зад хотел "Родина" дали е добра? Някой има ли впечатления?

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 19:38 от desi_ivanova

# 177
  • София
Ние сме от Люлин, но ходим в клиника Св. Антим, на Опълченска. Преди това ходех в един кабинет в Люлин 10, но от 2007 се преместихме в Свети Антим. Там откриха какъв проблем има пинчерчето, което почина и на няколко пъти го връщаха от оня свят. Лекуваща лекарка на старото пинчерче беше д-р Екатерина Нунева, много съм доволна от нея. Сега за общия преглед и ваксините ходихме при други доктори, които са на смяна, но като цяло съм доволна от тях, вече 4 години имам наблюдения.

# 178
  Здравейте , записвам се и аз при вас , нашето семействе се увеличи с 1 член и това е новия ни домашен любимец .
 Мини пинчер на 3 месеца роден е на 09.03.2010год. и се казва Раналд Рейгън на галено Рони .
 Днес си го купихме и имаше 2 поставени ваксини и преди да го вземем му поставиха третата .

а ето го и него http://www.snimka.bg/?album;aid=511751 малко все още е свенлив и не иска да се разхожда и снимката е само една ! Утре повече .  Hug

# 179
  • София
Добре дошъл на Роналд Рейгън. Simple Smile Много е готин. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт