Любители на кучета-13

• 92 141
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета.  bouquet
Обръщам се към вас с молба за съвет и мнение. Ние сме 3-членно семейство, с госпожица, която става на 6 години другия месец. До скоро гледахме мини-зайче, но го дадохме на сестра ми, която има още няколко и нашата Лола сега си другарува с другите зайчета в голяма клетка, на двора. Махнахме я, защото дъщеря ни започна да кашля, лекарката изрази съмнение, че най-вероятно е от гранулите на зайчето. Confused В интерес на истината, откакто Лола я няма, детето не кашля. Tired
И аз, и мъжът ми много обичаме кучета, и сега пред мен стои дилемата дали да не изненадам дъщеря ни и таткото с едно кученце бигъл за рождения й ден. newsm78 Но преди да се спра на окончателно решение, исках да питам дали е възможно малката да направи алергия, при положение, че кучето няма да спи  в нейната стая? newsm78 Контактувала е с много други кучета, включително и свеки има кученце, с което малката много играеше и много обгрижваше. Heart Eyes Също така много обича кучетата, и ми прави впечатление, че се отнася с тях много отговорно.
Единственото опасение на мъжът ми е, че ще му е много мъчно, когато кученце почине (това от непринудени разговори го знам) и това го спира да вземем куче. Sad
Иначе и двамата сме гледали кучета, мен лично не ме плашат разходките, поразиите и пакостите.  Hug Него също, сигурна съм.
Знам, че това ще е незаменим другар на дъщеря ни и много добре ще се разбират. Heart Eyes
Та очаквам вашите мнения.  bouquet

# 241
desi_ivanova , много красива вашата сладурка, как се е свила ... нашия Рони лае , когато някой отключва вратата и то доста силно , и когата сме го оставили да спи и сме загасили и отиваме към стаята пак, което според мен си е чист страх  Joy Joy ... а когато го вземах му купих една гумена топка , която като я натиснеш пищи , и само като му я покажа и леко я стисна ... полудява мята се скача иска да ми я вземе , като я търкулна си я взема и отива да я занесе в кошарата и ляга при нея ... направо е голям артист  Crazy hahaha

# 242
  • София
Snarky Chimpfanny, по принцип може да направи алергия, дори да не спи в нейната стая, нали космите се разнасят навсякъде, а тя ги вдишва. Може би е най-добре да тествате принцесата за алергия към животните, абсолютно безболезнено е и отнема само 20 минути. Така поне ще сте спокойни, че не е алергия към козината и можете да си вземете сладура Hug Много е хубаво детето да расте с животно, научава се на отговорност и да се грижи за някого. Е, смъртта е страшна трагедия, но живот и здраве ще ви радва дъъълги години!  Hug

mmmshushy80, мерси  Hug Вашето по-скоро е обида, че го изоставяте, а не страх  Laughing Ние първите няколко дена й оставяхме лампата в кухнята (а и за нейна безопасност - да не я настъпим сутринта в тъмното), но сега я гасим, тя и без това през нощта не излиза от къщичката. И нашето куче-играчка пищи, отначало му се плашеше, но сега свикна. Имаме си и един жираф-играчка, него също много си го обича и спи с него  Mr. Green

# 243
Snarky Chimpfanny моят син е алергичен, но единствено от рибите се отървах, от кучето никога. Ние мн я обичаме всички и незнам как бихме я махнали.  Предполагам , че след като от зайчето е била алергична и от кучето ще е. Бигъла като порода е птичар  мн палав, пълен с енергия. Подходящ е за двор защото ще обърне къщата надолу с глава.  Peace

# 244
Vitaminka, много са ти сладки животинките  Hug
Поздрави от Бъди

Ех че е хубав този Бъди

# 245
Много благодаря за отговорите!  bouquet

Snarky Chimpfanny моят син е алергичен, но единствено от рибите се отървах, от кучето никога. Ние мн я обичаме всички и незнам как бихме я махнали.  Предполагам , че след като от зайчето е била алергична и от кучето ще е. Бигъла като порода е птичар  мн палав, пълен с енергия. Подходящ е за двор защото ще обърне къщата надолу с глава.  Peace
Реа, алергията най-вероятно е от гранулите на зайчето, а не от самото такова. Живяла е с куче, и нищо й нямаше. newsm78
Този тест къде се прави?

# 246
Кучето нали с гранули ще го храниш? Peace

Всъщност няма значение, след като сте решили и знаеш , че на висчки ще донесе радост у дома - направето го. Страхотно е чувството , че имаш дом. любимец  Peace

# 247
Кучето нали с гранули ще го храниш? Peace
Ами мисля точно с гранули да не го храня, защото от ветеринар знам, че те много натоварват бъбреците и образуват камъни. Thinking
Като малко мисля да го храня с консервите за бебета, а после да варя. Peace

# 248
  • София
Много благодаря за отговорите!  bouquet

Този тест къде се прави?

В Медицинска академия - 100%, при алерголозите, а ако не ти се чака по опашки - частна лаборатория "Геника" също правят.

# 249
Според мен всеки стопанин си преценява. Преди време препоръчваха гранулите за единствената храна, а дом. категорично - не. Ветеринарите който продават и храна казват, че гранулите са най-хубавото средство за хранене. Честно казано познавам кучета хранени само с гранули - здрави и изкарали дълги години, познава и с дом храна същата работа. Според мен и кучетата са като хората - едни здрави малко повече, др малко по малко................

# 250
В Медицинска академия - 100%, при алерголозите, а ако не ти се чака по опашки - частна лаборатория "Геника" също правят.
Благодаря, Деси.  bouquet Ще се консултирам с лекарката на детето и ще го решим заедно.

Според мен всеки стопанин си преценява................................
Ето това е разковничето според мен. Сега остава да взема сама решението, въпреки че ми се иска да го споделя и с мъжът ми, а не да го поставя пред свършен факт. Но тогава пък рискувам да се оставя той да ме разубеди.  Confused Момичета, кажете как да го уговоря? Blush

# 251
Здравейте, приемате ли нови попълнения в темата  Simple Smile , ето ни и нас - цял албум има във фейсбук - името му е Лъки , роден е на 29.март.2009 г.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1665741643#!/album.php?ai … amp;id=1665741643
довечера ще пусна и малко по-актуални снимки
Вашите съкровища са страхотни  Wink

# 252
bebo_sn, Лъки е страхотен , винаги когато видя куче от тази порода виждам много доброта в погледа им  Hug  

Деси , може и да си права да ни се сърди, че сме го оставили сам ... има там една джазова лампа , довечера ще му я щракна , да видим  Thinking

# 253
Да ви кажа, че не мога да гледам от работа снимки от фейса  Confused

# 254
  • София
bebo_sn,  добре дошли! Много сте готини и пухкави!

mmmshushy80, не му се връзвайте много. Да не би сега пък да свикне на лампа и после да не иска да спи на тъмно

Общи условия

Активация на акаунт