Любители на кучета-13

• 92 190
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Благодаря на всички за помощта и съветите!  Hug

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 16:35 от desi_ivanova

# 286
matze честит 10-ти рожден ден на Елза  Gift
 Здравейте искам да попитам някой ползвал ли е Royal canin mini dental hygiene четох че добре действала за почистване на зъбния камък когато оперираха Сарака казах на лекарката да и почистят и зъбите но не са го направили .Не ми се иска да я упоявам и за почистване на налепите по зъбите как да се справя с този проблем .
Интересува ме и също така как да я храня сега след като я кастрирахме по малко храна ли да и давам сега заради кърмата която и тръгна и  ограничавам дажбите но тя си е гладна и си проси храна.

# 287
  • София
Рая постоянно пътува с нас. Слагам я в краката ми на предната седалка, тя си лежи там, или отзад да се шири на задната седалка, ама тя иска при нас.
Иначе е много забавна като отворя прозореца и почне да хапе въздуха и да развява уши  Laughing

# 288
  • София
Интересува ме и също така как да я храня сега след като я кастрирахме по малко храна ли да и давам сега заради кърмата която и тръгна и  ограничавам дажбите но тя си е гладна и си проси храна.

По принцип на кастрирани кучета се дава с 20% по-малко от нормалната за тях порция.

# 289
Здравейте, от няколко часа сме горди собственици на Карина, женски голдън ретривър. Laughing
В крайна сметка мъжът ми се съгласи и сега купонът е пълен. Mr. Green
Започваме да се учим на командата "НЕ" и да пиша на памперс в банята. Засега само с "НЕ"-то успяваме донякъде, но тя си дърпа панталона на малката, ама яката. Laughing Има си двете първи ваксини и чип, на 15.07 трябва да й се бие и последната ваксина, и на 25.07 вече може да излизаме по разходки. Hug Но аз пък прочетох в нета, че и след втората ваксина можело да се извежда кученцето. newsm78
Както и да е, изчезвам да прибирам обувки. По-късно ще пусна и снимки. Peace

# 290
Snarky Chimpfanny, честито , да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug
 Може да я разхождаш след 3тата ваксина и то 1 седмица след нея.

Ние с Роналд днес направихме първата разходка , беше леко стаписан , но си вървише на повода ... не се опъваше назад  Joy hahaha , но бързо му омръзна и започна да иска да го взимам .  Naughty
Днес ходихме на фризьор и тя има йорки от 1,5 година и за свикването с тоалетната ни каза да му сложим паничките за храна и вода близо /1метър/ от мястото където искаме да си върши работата . Така щяло да всикне много бързо . И също на памперса да слагаме едни капки /продавали ги/ , за да си търси точното място.

# 291
Snarky Chimpfanny, честито , да ви е жива и здрава и много да ви радва  Hug
 Може да я разхождаш след 3тата ваксина и то 1 седмица след нея.

Ние с Роналд днес направихме първата разходка , беше леко стаписан , но си вървише на повода ... не се опъваше назад  Joy hahaha , но бързо му омръзна и започна да иска да го взимам .  Naughty
Днес ходихме на фризьор и тя има йорки от 1,5 година и за свикването с тоалетната ни каза да му сложим паничките за храна и вода близо /1метър/ от мястото където искаме да си върши работата . Така щяло да всикне много бързо . И също на памперса да слагаме едни капки /продавали ги/ , за да си търси точното място.
Ами купихме и капки, и памперси, паничките й са точно на 1 метър от памперса. 2 пъти се изпиша на него, а 4-ри пъти в хола и веднъж се изака в хола. Tired Сега си дъвче кокалът и лежи на едно одеялце, май е уморена. Rolling Eyes

# 292
  • София
Snarky Chimpfanny, поздравления! Чакаме снимки!
http://vbox7.com/play:f861972b (не е същото, ама нали сте и вие лабрадори)

# 293
  • София /Абсурдистан
Ние от днес пак сме на системи. Мъка ...

# 294
Snarky Chimpfanny, поздравления! Чакаме снимки!
http://vbox7.com/play:f861972b (не е същото, ама нали сте и вие лабрадори)

Това много ми хареса,нищо че не видях нещо различно от това което знам .Много хубаво е написано и представя Лабрадорите перфектно.

# 295
  • София
http://87.121.59.2/search/?completed=0&vbox_q=%D0%BA%D1%83%D … 5%D1%82%D0%B0+101
Ето тук има още епизоди от тази поредица, но повечето нямат субтитри...
Иначе това предаване го дават по Animal Planet, наистина е много интересно, разказват в епизод за 3-4 породи, много добре е направено. Казва се Dogs 101, следете в програмата Simple Smile
Аз си чакам епизода за кокерите Simple Smile

# 296
Ние от днес пак сме на системи. Мъка ...
Cry Защо така? Стискам палци бързо да се оправите  Praynig
Иначе при нас първата нощ мина учудващо добре. Без бели, само имаше 2 купчинки в коридора и малко пишано, но това се преживява. Peace
Тази сутрин пак се изпиша в коридора, но пък после се изака на памперса. Tired Ту така, ту иначе, вече започвам да се чудя дали някога ще се научи. Tired
ето малко снимки, но не са с много хубаво качество  Blushhttp://pala4inka555.snimka.bg/animals/karina.513132.19389963

# 297
  • София
Snarky Chimpfanny.... ама много е сладка тази пухкавелка! Да ви е жива и здрава и мнооого да ви радва Simple Smile
Ние на нашата Рая и сменихме храната, взехме и Arden Grange, обаче никак не я харесва. Не знам защо  ooooh! И приятелят ми взел 2 килограма, направооо... а си е висок клас храна, уж много хубава... мани-мани.
Едва смогва да изяжда една паничка, по малко яде, вече въобще изгубихме всякакъв режим, защото като и сипя храна сутрин, хапва 5-6 гранули и оставя, после на обяд си я яде иии... е ужас. А трябва 300 грама да изяде в дневните дажби...
На всичкото отгоре 2 дена подред ми повръща стомашен сок рано-сутрин.
Утре сме на ваксина и може да ни се размине, заради повръщането, ама не знам какво да правя с тази храна.
Сега ще отида да и взема пак Роял Канин, ама... тази какво да я правя  ooooh! Ако я смеся със Рояла може да пробира само едните гранули, а и как ще гледам дажбата?

# 298
Витаминка, много странно че повръща стомашен сок, сигурно нещо я дразни стомахчето.  Confused
Ние сме на Пурина, агне с ориз, и засега няма да я сменяме. От вчера нещо си се чеше от време на време, та се чудя да не е хванала някоя шпинга от колата до вкъщи, въпреки че я носихме. newsm78 Кажете как да я отучваме от хапането по краката, то му се играе, ясно е, ама щерката изпада в истерия? Засега само й казваме "Не" и я бутаме с ръка, но пак се навира. Tired

# 299
  • София
Аз исках да и взема Еукабунда, ама нямаше за малки кученца. Иначе и Хепи Дог нямаше... уж много храни в магазина, обаче за малки кученца все някакви неизвестни.
Иначе... с хапането на краката нямаме особен напредък откакто я взехме. Особено на майка ми... като се захване за дънките и се влачи по нея  Laughing
Аз и казвам строго "Не", тя пуска, обаче тръгна ли пак, отново се захваща.
Иначе понякога и казвам да седне и я похвалвам, но и това няма особен принос.
Най-голяма работа върши това, да и метнеш играчка, ако иска да хапе краката ти и да гони нея...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт