Любители на кучета-13

• 92 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
minie mouse, дано скоро да си намери дом , любящ дом  Hug

Деси , въпрос на време е , ще свикне ... ако я шляпкате само с вестник по дупето и строгост  и после поне 20 минти никакво внимание , за да се почувства виновно ... ние като направи пакост , го хващахме и го бутам към акито и той много доре му става ясно какво е направил , първите 2-3 пъти изпадаше в някаква истерия само в момента в който го доближим до пакоста ... без да е удрян , просто артист .

Snarky Chimpfanny, голям сладур и пух е вашата Карина  Crazy

# 391
  • София
Нови снимкиии  Grinning

# 392

Мойта мила племеница Hug

# 393
  • София
Хихиихи... давай да видим Дара  Party
Много съм любопитна дали още си приличат толкова  Peace

# 394
Нама ми го апарата сега.Като ми го върнат ще я снимам. Повярвай ми ...все още са еднакви....

# 395
  Витаминка , много е нежна и красива  Heart Eyes

# 396
  • София
Мерси, днес бяхме на първа официална разходка навън... малко ни е рано, ама не се стърпях (на 7 дена след 3тата ваксина сме)
Голяма разходка направихме, даже срещнахме една баба-кокерка на 11 години  Grinning
Иска ми се да и намерим едно връстниче да си играят, ама има време... ще срещнем някъде Simple Smile
За беля от сутринта имаме меко ако и няколко капки разтройство след него, продължи и сега пак ака 2-3 пъти меки акита, обаче в последната порция забелязах кръв (имаше твърдо ако и след него 2-3 капки, като последната беше кървава) и много се уплаших, звъннах на ветеринаря, но той каза, че няма страшно за сега. Да и спра храната до утре и ако не премине разтройството да и купя от аптеката Ентерол.
Иначе е активна, а кръвта е от самото разтройство явно, не било нещо необичайно. Пък и кой знае какво е изяла да се разхлаби така....
Играем цял ден и дивеем и сега ми се е опънала в краката и прохърква блажено  Laughing

# 397
Витаминка, много сладко това  мъничеее Hug. А снимката "Здрасти през оградата" е  уникална!
Аз да питам дали  пише ветеринар тук.Спешно се нуждая от консултация.Бети(бездомничето,приличащо на овчарка) го оперираха,извадиха найлон, но червата са сини,не се  насищат достатъчно с кислород.Милата  ще е още 2 дни в клиниката(откъдето вдигат рамене).

# 398
Витаминка, ние с Дара вече два пъти имаме този проблем. Водя я да й слагат инжекции.
Мой съвет е да й дадеш въглен. Знаеш, от онези черните.
Явно при разходката е хапнала нещо от улицата. Дара се разстрои веднъж от пилешки кости, втори път от пилешки кренвирш.
Яд ме е, че не сме от един град....можеха да си растат заедно Simple Smile)))

# 399
Ето ме пак. Купих на Карина нова храна днес, Еукабена, пиле с нещо, специално за нейната порода, та от довечера започваме плавно да я включваме.
Иначе все така си пишка и ака, ту на памперса, ту около него, ту и по другите помещения. С хапането сме до никъде, моите и на малката ръцете са адски надрани и нахапани, вече незнам какво да я правя. Все й се караме и бутаме, но взех сериозно да се притеснявам да не се травмира детето, въпреки постоянните обяснения, че това ще мине като порастне кучето.
Сега пък ново 20, ще я ваксинираме на 15 юли и минимум 14 дни не трябва да излиза, което прави баш в края на месеца. Tired Направо незнам, ще трябва да устискаме някак, няма друг начин. Tired

# 400
Ох, знам, че кучетата сменят зъби, но и кучешките ли (  ooooh! ), имам предвид тези най-дългите  - и те ли падат? Преди малко Джеси така си заклещи зъба в една играчка, че започна да скимти... Отидох и й освободих устата, не беше лесно, от болка се мяташе насам-натам, но я успокоих да се спре на едно място и успях. В знак на благодарност лицето ми бе измито Simple Smile (сега докато пиша ми мие краката  Crazy ) Прегледах й устната кухина и видях, че долния кучешки зъб й го няма, а на негово място има червено петънце - все едно току-що е изваден. Огледах мястото на инцидента с играчката, но не открих зъба за да мога да го разгледам...

# 401
  • София
Игси, спокойно, сменят ВСИЧКИ зъби, точно като хората. На колко месеца сте? Нали все още са й млечните? Между другото, те си гълтат зъбите когато им паднат

mmmshushy80, ох, дано. На мен ми е толкова смешно само като я погледна, че просто думи нямам! Постоянно се кикотя за щяло и нещяло. Днес си оправихме дрешката - разрязахме я и й сложихме лепенки, по-късно ще я пробваме (ако успея да спра да се смея, защото само от мисълта, че ще я видя в розово с качулка, направо ме напушва див смях).

Момичета, утре сме на противобясна ваксина. Как я понасят? Толкова тежко, колкото последната бебешка или по-лесно?

# 402
Да, все още са й млечните. На 5 месеца е. Значи всичко е ок. Благодаря за бързия отговор! Сега е много смешна - беззъба от едната страна Simple Smile

# 403
Запис и от мен.Имах 3 кученца сега ми останаха само две.Едното ми кученце умря на 16 години.

# 404
  • София
Добре дошла, anastasiq1.
Какви кученца имаш, покажи малко снимки Simple Smile
Ardea, тя започна да дриска преди да е излизала на вън, съмнявам се, че е яла някое цвете на майка ми. Всичко вдигнах нависоко сега. Иначе на другата сутрин всичко си беше наред. Вече започнахме режим.. излизаме 3 пъти на ден и си акаме, пикаме навън.
През нощта е пишкала на балкона, не мога да повярвам, че цели 2 дена няма поразия на паркета ми и е без памперс  Laughing (Пу,пу,пу Grinning) Praynig
Държа я навън, докато не се изпишка. Сутринта станахме в 10 и тя спеше на главата ми и знаех, че пусна ли я на земята ще се изпишка, та я държах на леглото докато се обличам, грабнах я и я пуснах направо на поленцето пред блока, веднага клекна и такива хвалби и нахвърлях, че съседите започнаха да ме гледат от прозорците и да се смеят, умрях от срам Grinning Grinning Grinning  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт