Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с възрастното си куче?
Какво е мнението за кастрацията на дакелите?
Как да се грижим за дакели с проблеми с гръбнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с възрастното си куче?
-
Какво е мнението за кастрацията на дакелите?
Мненията относно кастрацията на дакели са разнообразни. Някои собственици смятат, че това е добра идея поради проблеми с млечните жлези и репродуктивните органи при техните дакели. Други са избрали тази процедура поради потенциални здравословни проблеми. Като цяло кастрацията се разглежда като важна стъпка за предотвратяване на здравословни проблеми и контрол на популацията.
-
Как да се грижим за дакели с проблеми с гръбнака?
За дакелчетата с проблеми с гръбнака е изключително важно да се положат специални грижи. Собствениците споделят, че използват табуретки и високи възглавници, за да помогнат на кучетата си плавно да се качват. Освен това е от решаващо значение да се предотвратят скоковете от високи места, тъй като те могат допълнително да влошат състоянието на гръбначния стълб. Специалните грижи също включват предпазване от тежки физически натоварвания.
-
Как да се грижим за малки кученца като мини пинчери?
-
Какви са препоръките за кучешки пелени?

.

(не искаше нищо друго), но си оклепа целите уши.
. Изкопа половината плаж, като къртица, хвърляше пясък навсякъде, по главите ни, в устите ни. Изяде сума ти пясък, имаше в ушите, в ноздрите, в очите, пукнах се от притеснение да не й стане нещо. А отделно през цялото време си закопаваше един картоф и после го откопаваше, хапваше си малко от него и пак го заравяше 
Одобриха сладките ябълки, кайсиите, прасковите, бананите, динята и пъпеша. От зеленчуците казаха да внимаваме с доматите. Това по повод сливите
). Ако искаш, довечера мога да ти снимам опаковката и съдържанието, на Virbac е, но точното наименование сега не помня.
Между другото, знам, че кучетата не усвояват скорбялата, затова не трябва да ядят картофи изобщо. 
. А сега какво ще я правя, какво ще й давам да яде? Не ги иска консервите и гранулите.
. Един за свяст няма.
. Едното беше чао чао . Толкова плаках и все още ми е много мъчно за тях. Сега останаха само 2- кавказка овчарка и синът й.
, кое болно, кое изхвърлено . Всяко си има история и обичам всяко от тях много. Може да ме мислите за луда, но ги съжалявам, затова ги прибирам.
.
.
. Явно с това съм й докарала гастрит. Преди няколко месеца Сара ми отказа да яде и започна да се пресвива и скимти сякаш я боли коремчето. Закарах я на доктор, даде ни лекарства и каза,че е гастрит. Да чукна на дърво, скоро не се е случвало, но ще имам обеца на ухото.
.