Любители на кучета-13

• 92 124
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Май ще си я водя миризлива на ваксината, не е достатъчно топло за къпане, а док ми каза 2-3 дни пред и след ваксина да не я къпя. Tired
Витаминка, благодаря за изчерпателната информация, значи ще се храним след разходка.
Чоколина, Пепси и страхотна, голяма красавица. Heart Eyes И тея е прекрасна, въобще всички кученца са чудесни. Heart Eyes
Калций ни казаха, че сега ще ни дадат, като идем за ваксината.

# 511
  • София
Сега се върнахме от плаж и ние Simple Smile
Беше мнооого хубаво, Рая не беше виждала такава голяма вода, но гаджето ми като се затича и скочи в морето и тя след него  Laughing Laughing Laughing
После си плуваше и хапеше водата, приличаше на тюлен Joy
На плажа не прави бели, стоеше си около нас (но не искаше да стои под чадъра, виках я там, нооо... искаше от страни да си изсъхва, изкопа 100 дупки в пясъка Laughing Laughing Laughing
Не стояхме много, отидохме към 10, стояхме до 12:30, после започна да става много топло. Иначе си имаше една гумена кълка за играчка, обаче си събираше някакви пръчки отстрани и ги заравяше в многобройните си дупки Grinning
Водичка си я напълни с пясък, сипвахме и 100 пъти, но нали муцуната и е цялата в пясък и я си я потопи, я схрусква пясъка и се мръщи на водата Simple Smile Гледах да проучим някой неохраняем плаж, та  от Варна се вдигнахме чак на Камчия, най-близкия подходящ за нас плаж  Sunglasses
Но беше много хубаво Simple Smile Сега цял ден спим, изтощени-изтощени

# 512
Момичета, много са ви сладки кучовците Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Ето го и моя фъстък:
http://www.prikachi.com/images/449/2318449K.jpg
http://www.prikachi.com/images/460/2318460a.jpg
http://www.prikachi.com/images/471/2318471l.jpg
 Heart Eyes

# 513

Лелеее какъв сладур  Heart Eyes , страхотно кученце, с каква завидно красива козина . Да го нацелуваш от мен. Момченце или момиченце е?
Искам и аз такава панделкаааа  Blush .

Vitaminka , Рая е очарователна, влюбих се в нея.

# 514
  • София
galana_s, ама много сте сладки! И как позирате!  Hug

Витаминка,  hahaha Сигурно сте били голямо шоу на плажа!

Тази сутрин имахме едно попадение върху памперса без да я карам, второто обаче беше на 10 см. от него, въпреки това я похвалих, все по-близо е  Mr. Green

Ура! Още едно попадение. Вярно, този път се завъртя да види какво е паднало, та пак го лепна на плочките, но поне искаше да го направи на памперса!

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 11:27 от desi_ivanova

# 515
galana_s какъв фъстък.
Това е страхотно захарче  Hug
Моля,подскажете ми подарък за куче на 6 месеца-женско,каракачанка и се казва Линда.
Имам идея за купа,каишка или медалион с името.
Ама...моля за идея.

# 516
  • Варна
джоджо, стана ми интересно - защо ще правиш подарък на 6-мес. куче? Simple Smile Моето предложение е за някакво лакомство, така и получателят му ще го оцени. Wink

galana_s, страхотен е твоя фъстък! Много, ама много ми харесва! Heart Eyes

# 517
  • София
Джоджо, може и някоя играчка за големи кучета. Така и кучето ще се радва, не само стопаните  Hug

# 518
  • София /Абсурдистан
Бонбонче  Heart Eyes

# 519
Това е Берка на 3 месеца,сега се казва Линда:
http://zvezdelinaivanova.snimka.bg/animals/deyizi-beri-i-cheri.492921.18286973
Момчето което я взе от нас полага големи и топли грижи за нея.
Наложи се да я дадем защото с майка си нещо не се погаждаха.
Много ми е мъчно за нея,а и изпитвам вина защото мъжкото куче остана при нас.
Мама,тати и братчето са заедно,а тя...е много много далеч-на три километра от румънската граница.
Искам да и изпратя нещо.Със стопанина поддържаме връзка.

# 520
  • Плевен
Много е красива Simple Smile

# 521
Благодаря ви момичета Hug
И вашите бонбони са много   сладурести Hug Heart Eyes

джоджо, аз ако съм на собственичката най-много бих се зарадвала на медальон Peace

# 522
  • София
Ей момичета, благодаря за милите думи.
ние сме отпуска още 1 ден и отделяме много време на Виктор. А той е изключително добро и спокойно кутре.
направо ни притеснява - ляга си в панера сам преди нас, спи си цяла нощ....очаквах зулуми от самото начало. Станал е сянка на дъщеря ми и я следва навсякъде, закача се с нея, джафка я ако тя не му обръща внимание.
Храни се със стартер на роял канин, взехме и пъпи джуниър, нещо обаче не иска да яде от купичката си, в началото омиташе всичко, но от вчера го храним от ръка, иначе не поглежда храната, нито едната нито другата....За всеки случай ще го заведем в Байвет за консултация и евентуален план на ваксините.
оставяхме го сам два пъти - без проблем
оставили сме 1 памперс в банята, всеки път му го показваме, но до сега няма успех Simple Smile))))
ще свикне
хубава вечер на всички

# 523
  • София
Ето снимки от нашето море  Laughing

# 524
Витаминке, Рая е страхотна, чудесни снимки. И е супер плувец. Laughing
При нас нищо ново, Карина си пика и ака в коридора, където й беше памперса в началото, та сега пак го слагам там. Снощи като се прибрахме, бях много очарована от нея, нямаше поражения извън него, нямаше и поразии, за разлика от вчера след работа като се прибрах. ooooh!
Да ви питам нещо, сменихме й храната още миналия понеделник, и сега като седне да яде нещо ми прави впечатление, нахвърля се в началото, изяжда малко, после спира и започва да диша учестено, прави малка почивка, и после пак така, да се притеснявам ли? Утре сме на ваксина, та и за това ще питам, но все ме е страх от това усукване на стомаха. Confused

Общи условия

Активация на акаунт