Любители на кучета-13

• 92 192
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не. не бъркаш. Всдички ми казват, че проблемите приключвали тогава, когато се научат да ходят само навън Peace

Лошо, ние ще излизаме много рядко, зимата изобщо няма да си показваме носа навън.

Snarky Chimpfanny, звучи странно, но опитай да избършеш (след като измиеш) с разтворен във вода оцет+мъничко сол или директно с лимон, те по принцип попиват миризмите.

Добре, че е Ardea да ни подсеща  Hug. Пепито, честито и от мен! Да ви радва още дъъълги години!

# 436
Деси Иванова, ми ти нали пинчер имаш?
Или бъркам....
Защо не приучиш мъника да пишка на терасата.Макар че зимата пак е кофти, ама все пак..
Или купи му котешка настилка и затворена тоалетна...някои кучета успяват да се научат ...Моята Дара ще стане 15 кила и 35-40 санта висока..няма как да клечи на такава тоалетна...но на мъничките породи какво им пречи newsm78

# 437
     Ще се отмирише, спокойно! При нас да пишне някъде (слава Богу се случва само в коридора или банята) вече е голяма рядкост - най-много 2 пъти на денонощие, което си е голямо постижение все пак  Party Tired Grinning и вече наиситина няма миризма.
     Може да се каже, че съм с извънредно силно обоняние и въпреки това неприятната кучешко-пиклива нотка я няма, а тя най-силно се усещаше, когато се прибираме отнякъде и влезем в жилището. Наскоро си мислех, че може би просто сме свикнали с миризмата у дома, но установих, че когато сме били навън (т.е. от чистия въздух на който сме били) и влизаме у дома, а пишо няма - чувстителния ми нос не "улавя" нарушения в домашния уют. Ако се случи да пишне - то е, когато ни няма у дома. Като се прибирам и само да отворя входната врата веднага разбирам, без да съм видяла, че е направила "пиш". Попиваме най-напред с тоалетна хартия, след това капвам една капка L.O.C. и с гъба - такава за чинии (но предназначена точно за мисия "жълто петно" Wink ) напоена с вода почистваме мястото.
    Не смея да ползвам Доместос защото два пъти си причиних натравяне (понеже веднъж не ми стигна и въпреки, че знаех, че е от Доместоса, няколко години по-късно пак повторих - да затвърдя наученото  Grinning ) и оттогава имам буквално страхова невроза... или пък съм придобила алергия, а може би и двете. Дори на обществено място, на което е чистено с този препарат веднага го разпознавам като миризма и гледам да изляза възможно най-скоро. Вкъщи - с 2 деца, котка и куче - е зона забранена за препарати с остра хлорна миризма - не мога да го причинявам на любимите си хора.
    Вижте, идеята за оцета/лимоновия сок много ми хареса, мога да пробвам.

# 438
                                                       Благодаря ви много за поздравите!
Аз се залових да й направя торта,тъй като щерката е на градина и да могат да й я дадат довечера.
Обича ориз и дроб ,та  й направих такава.
Ще й щракна една снимка после.
Показвам снимки: Ту се радва на тортата
Тук духа свещичките.
Ту е мирна за снимка.

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 11:13 от Пепито

# 439
Ах,тази Зара голяма ми е слабост  Flutter

Да е жива и здрава най-вече,много да вирадва и много да се обичате  Hug

# 440
Честит рожден ден на Зара. Желая ви много здраве, да е много послушна и игрива, и да ви носи само хубави емоции.  bouquet  bouquet  bouquet

# 441
  • София
Честит рожден ден на Зара!  ura newsm59  ura

# 442
Да е жива и здрава Зара. Като я гледам каква е едра мадамата, тортата няма да и се опре Peace smile3501 newsm51 newsm38 nbirthday  bigdance2 newsm18  Gift

# 443
Благодаря на всички ви!Тя тортата е за десерт Wink

# 444
Честит Рожден Ден на Зара! Пжелавам й целогодишно вкусни торти и весели игри!

# 445
  • София
Честит рожден ден на Зара! Много здраве и щастие и дълги години да ви радва  Hug

Здравейте любители на кучета. Вмъквам се в темата з амалко инфо на куч епорода Драгхарт. Днес видях ено в градинката и много ми хареса за домашен любимец. Не намерих снимки в нета да го покажа на мъжо. Дори незнам от къде да си намерим такова кученце  Sad.

Породата се казва дратхаар, в Гугъла може да се намерят много хубави снимки - http://www.google.bg/images?hl=bg&q=%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1%82 … p;ved=0CCEQsAQwAA

# 446
Благодаря на desi ivanova и на galia69  ! Обадих се на обявата за мини пинчер и ми казаха че кучето е купено от зоомагазин,но им се налага да го продадат.Не знам за вас но 30см ми се сториха малко множко за кученце на 2месеца,вие как мислите ?
Искам със закъснение да честитя рожденния ден на Зара , дано ви радва дълги години !

# 447
venipuh до какви пари търсиш пинчер и какъв цвят?

# 448
  • София
Благодаря на desi ivanova и на galia69  ! Обадих се на обявата за мини пинчер и ми казаха че кучето е купено от зоомагазин,но им се налага да го продадат.Не знам за вас но 30см ми се сториха малко множко за кученце на 2месеца,вие как мислите ?
Искам със закъснение да честитя рожденния ден на Зара , дано ви радва дълги години !

Големичко ми се вижда това кученце newsm78  Ей сега мерих Джеси. По идея сме мини-пинчер до 1200 грама. На 15 юли ще направи 4 месеца. От гърдичките до края на дупето - 16 см, от муцуната до края на дупето - 24 см. Височина от гърба до земята - 17 см. Дори този от обявата да е до 1800 грама, едва ли трябва да е много по-дълъг от нашата.

# 449
Забравих да поздравя Зара и стопаните й. Да е жива и здрава   bouquet

desi_ivanova   за сега е оки като размери, но какватои да стане ще си я обичате и ще смятаме , че е най - красивата. Вие за колко пари я взехте, питам защото хубавите кучета струват мн, спомням си , че е от магазин, нали?

Току що изкъпах Нора, хич не обича ама 1400грама няма как да се пребори с мен  Grinning

Да ви докладвам , че бебетата ротвайлерчета си имат вече дом, при наши роднини - братя, единият взе едното, другият др. Много се радвам , че ги дадохме на близки хора за да видим какво ще стане от тях  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт