На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 171
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Не,Лу,няма да е той.Имам си акушерка,с която раждах и миналият път,ще раждам и сега.За мен беше особенно важно бременноста ми да бъде следена коректно и не през пръсти.Говорихме си и  него,и с жена му,та и те са на мнение (за мое учудване),че това е по-добрият избор,ако става въпрос за Нормално раждане,разбира се.При секцио,разбира се щях да съм с него Peace

# 226
  • София
Ади, колкото трябва толкова време ще стискаме палци Praynig. Ти сега зарежи пералните и ютиите, ами си почивай и се глези хубавичко.

# 227
Глезя се аз,глезя......и без това ще ми е за последно Laughing

# 228
  • София
Хайде сега чак пък за последно Simple Smile
Няма да е така ще видиш какво кротко Сашенце ще си имаш  Hug

# 229
  • В светлината на слънцето
Не,Лу,няма да е той.Имам си акушерка,с която раждах и миналият път,ще раждам и сега.За мен беше особенно важно бременноста ми да бъде следена коректно и не през пръсти.Говорихме си и  него,и с жена му,та и те са на мнение (за мое учудване),че това е по-добрият избор,ако става въпрос за Нормално раждане,разбира се.При секцио,разбира се щях да съм с него Peace

Той в това отношение е много коректен. Никога няма да се натисне, а ще препоръча онова, което действително е най-добро за майката и бебето.  Peace

# 230
хмм..името ли знаем вече? Flutter

# 231
  • София
Adi,беше казала даже преди известно време  Wink

# 232
Здравейте  Hug
Ади - Какви са тези тапи бе жена??? #Crazy Стискай кълки, рано ти е още  Mr. Green След 13 ти ще е нашата работа  Praynig
Димяни - щастливка ще си ти!!! Благородно ти завиждам  Mr. Green
ЛУ - да, объркала съм името, това е!!!Благордаля за линка, страхотен е  newsm10
  Мацки, каката ми е болничка Sad Цяла нощ не спа, боля я ухото.ДНес ходихме на доктор и представете си изписа ни Клацид  box, който не взех. Леко зачервено гърло и уше ...и давай АБ, който се пие за пневмонии и много по-тежки състояния  smile3513.За сега сме на хомеопатия , утре чакам и докторката /хомеопат/, да си каже думата!!! Ако се налага ще се пие АБ....ще видим!!!
Лека вечер от мене и да сте здравички всички  newsm17
 newsm03

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 22:29 от vasq78

# 233
Здравейте!

Бързо оздравяване на каката Вася  Praynig Hug Това 100% е вирус, аман от маниаци на АБ лечение  ooooh! Неди така ми го объркаха!!! #2gunfire  ама нали исках бързо да се оправя заради заминаването, та се наредихме съвсем  Tired

Аз стегнах багажа, летим утре, сравнително спокойна съм, но си имам бая тревоги ( дано са неоснователни  Praynig ) Неди събра един куфар с играчки, книги...Абе голямо изнасяне, голямо чудо  ooooh! Дано е за добро  Praynig

Ади, малко останало верно. И ти като Морска много неусетно бременееш, тя и Димяни така  Crazy Ама на чужд гръб  Mr. Green е лесно да се каже Wink  Heart Eyes

Това от мен отивам за последните приготвления, стискайте ни палци да спинка малчо в самолета, че часовата разлика и липсата на сън ще е ужасяваща комбинация  Sick

Целувки!

# 234
Чудя се аз коя таз нова мама, с тоз ник,то Фети била Hug
Спокойно Фети,всичко ще е наред,та това си е цяло приключение.И да не ни забравиш сега,като видиш запада Heart Eyes

Лу,вярно си е.Живи и здрави само,дано всичко мине леко и бързо Praynig

Вася,дано са ти вярни прогнозите PraynigИ аз съм се настроила за 15.07 някъде,ама знам ли го човека какви ги е измислил.И днес съм пак цял ден с едни подготвителни к-ий,ама поне не са регулярни още Whistling
Оправяйте се бързо,без АБ по възможност Hug

# 235
Ади,младежа да си чака датата,не го пускам да излиза Naughty Laughing кой ли ме пита мен Joy

# 236
Фети, късмет, мила!Леко да летите, бързо да се приспособите и да изкарате чудни дни, пълни с нови и все хубави неща...  bouquet
Ооо, Морска, няма го вече онова, хлъзгавото... Mr. Green Усмивката ти отива много!  Hug
Вася, пиши как е момиченцето ти... Praynig
Ади, слънце, още малко... Heart Eyes
Димяни, тази бременност те променя...Звучиш толкова нежно и влюбено... Heart Eyes

Аз днес посрещнах първото юлско слънце и 10 години брак. Господ да ме пази... Mr. Green

# 237
Кърли като минеш 10г и ти става леко на душата Crazy ,нашата годишнина беше на 25 април,стара пушка съм Joy

Тан Hug

Вася бързо възстановяване на каката Praynig Hug

# 238
Кърли,ЧЕТИТА ГОДИШНИНА,мило Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesМного ,много уважение и щастие у дома,което с тези две красавици съм сигурна,че имаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мами,кажете какво да бутна в сака за вдигане на хемоглобина и желязото след раждане.В Шейново ми казаха шоколад,ама аз мисля да кърмя,та не ми изглежда много удачно. ThinkingНякакви сусамени неща,дали няма да ми свършат работа newsm78

# 239
Ади,аз муцках течен шоколад,да ти кажа на Елица не и се отрази зле Laughing

Общи условия

Активация на акаунт