На Морска честитим Елица! Да стане хубава умница! /АВГУСТ/

• 28 154
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Ивон пък след шоколада,какви ми ги сътворяваше ooooh! ooooh! ooooh!,не ми се сеща.Та за това питам newsm78

# 241
Цитат
Мами,кажете какво да бутна в сака за вдигане на хемоглобина и желязото след раждане.

Ади, каквото и да бутнеш в сака, хемоглобина няма да ти се повлияе толкова бързо...Можеш да вземеш сурови ядки - орехчета, бадеми, каквото обичаш...
Аз започнах да пия Ферофолгама след като ме изписаха и за 40 дни ми вдигна хемоглобина с 40 единици, но моят по принцип е висок, та не знам дали лекарството е помогнало или самият ми организъм се е борил да го стабилизира в обичайните граници.

Цитат
...което с тези две красавици съм сигурна,че имаш Heart Eyes Heart Eyes :love

Дааа, по-голямата ми красавица е уникално същество – нежно, всеотдайно...Гледам я и се опитвам да се уча от нея.
Господ ни дарява тези дечица, а толкова често ние вместо да се опитваме да ги опознаем, да се научим от тях, се опитваме да ги моделираме като себе си... Confused
За тази годишнина ни е заподарявала подаръчета и картички от един месец. Ти й даваш пари за сладолед, а тя си ги прибира и след това купува изненади я за сестра си, я за нас.
Вчера точно й казах, че не знам как е решила точно при нас да се роди, но й благодаря за това щастие... Heart Eyes
Малкото диваненце е по-различно... ooooh!

Та така, момиченца...Наблюдавайте си дечицата, радвайте им се, забавлявайте се заедно, учете се от тях, защото са уникални същества, а толкова скоро светът наоколо малко или много ще ги претопи... Sad Hug

# 242
Дааааааам,Кърли,много си права за децата HugИ аз се опитвам да не моделирам Ивон,обаче.........не винаги се получава TiredА тя е толкова обичлива-да я гушкаш и целуваш е всичко което й е нужно Heart Eyes

За хемоглобина-и моят е висок,сега е около 130 PeaceЩе взема сурови бадеми и орехи,малко сусамки и толкоз.Не ми се пит витамини и железа,мразя ги тея химий ooooh!

Васе,как сте?

# 243
Eeee, твоят е страхотен. Не се притеснявай за нищо тогава.  Hug
Моят беше 98 Shocked

Още нещичко от мен. Напълни ми душата тази сутрин... Heart Eyes

http://www.facebook.com/album.php?aid=2059909&id=1016023354# … 023354&page=2

# 244
 Здравейте мами  Hug
Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци   mrstraetz
Днес Божидара е доста по-добре /не смея да казвам, че като кажа все се намесва оня... Imp/ Днес следобед чакам "нашата " си докторка /хомеопат/ и така! Температурата ме притеснява като цяло , но днес не е вдигала висока....ще видим  Ill
Ади - подкрепям Кърли за ядките   Hands Thumbsup Шоколада не е добра идея, много пъпка имаше Дарка ...кърмя и муам течен шоколад...ела та ни виж  smile3527
Кърли - ТОВА СИ Е ЦЯЛО СЪБИТИЕ ЧЕСТИТА 10 ГОДИШНИНА НЕКА ЛЮБОВТА ВИ ЕДИН КЪМ ДРУГ НИКОГА НЕ УГАСВА, А СЕ УСИЛВА С ГОДИНИТЕ и накрая може и да има номер3 Stuck Out Tongue Winking Eye Мъдри думи си казала, така е!!!
Фети - не се тревожи, пътуването ще мине безпроблемно и Неди даже ще те учуди колко бързо ще се адаптира  newsm51

# 245
Кърли,найстина страхотно Peace Peace Peace

Васе,радвам се,че сте по-добре.Благодаря за съвета,ядки ще да са моят избор PeaceИвон се скъсваше от колики след шоколада и ставаше на едни червени петна ooooh!

# 246
  • София
Здравейте  Hug.
Кърли, честита годишнина. Да сте много влюбени и щастливи още много много години.

Вася, бързо оздравяване на Божидара Praynig.
Ади, относно ядките знам, че орехите и фъстъците са много силни алергени. За другите ядки обаче не знам Thinking.
Фети, лек път и бърза адаптация на всички ви Hug.
Приятен ден   bouquet.

# 247
  • В светлината на слънцето
Ле-ле, ле-ле, колко сте писали... Crazy
Най-напред
КЪРЛИ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! ДА СТОТНЕТЕ ЗАЕДНО И ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ!

Фети, лек път и да пишеш оттам. Сигурна съм, че няма да имате проблеми и Неди бързо ще свикне.  Hug
Вася, как е каката? Дано бързо се оправи и не се наложи да пиете АБ. Praynig
Ади, за орехите не знам, ама от фъстъците наистина стой далеч, че могат да докарат алергия на бебон. Сашенце, а?  Heart Eyes Ихаааа.... Party
Оставям ви, отивам да стискам палци на другия комп на Цветана Пиронкова. Страхотно е това момиче!  Peace

# 248
За фъстъците и производните им,знам.Аз си мисля за сурови бадеми и орехи.Марти,не знаех,че орехите са алерген.Нали първо от тях и от тиквените семки се дава на децата newsm78

Цвети Пиронкова,найстина е феномен Party.Да ни е жива и здрава и дано се засрамят политиците,в какви условия ги принуждават да тренират спортните ни звезди ooooh!

# 249
  • Germany
Гледам, че Ади още не е родила  Wink

Аз се поизгубих, много работа ми се събра, а и след около десетина дни летим за БГ, трябва да се подготвям с багажите  ooooh!

Исках обаче да питам нещо: Днес учителката на Симон ми обърна внимание, че е забелязала, че много често ходи на пръсти, не стъпва първо със стъпалото а първо с пръстите. Има ли някой от ва опит с такова чудо и феномен  Confused  Thinking ? При вас как седят нещата, защото пише в и-нет, че до около 3г. трябва да изчезне всякакво такова ходене и стъпване а пръсти ами да си стъпват ормално  Thinking

# 250
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тук съм момичета.
Но си бях за малко в родината и за 10 дни в Сърбия. Запознах се с родата на мъжо, качих две кила от ядене на мешани скари на корем (много ефтино бе  Shocked) и се прибрах да си доработя дват амесеца. Йована остана там при мъжо, защото тук няма кой да ми я гледа, той още неможе да се върне. Къса мис е сърцето ви казвам, толкова сама се чувствам, нищо че се чуваме по найсе пъти на ден  Confused

Бременността ми върви добре що годе. Имам малко проблеми с плацентата, но с повечко следене, сенадявам да няма фалове  Praynig Гледам сега като съм сама повечко да си почивам, но пък точно сега са ме хванали карастанчовите и мира нямам.  Crazy

Иначе ви чета редовно, но нямам настроение да пиша и така.

Фети- лек път утре и леко начало на новия живот в Лондон  Hug

Всички болнички да се оправят  Peace

Ментина- страхотно сте си преакарали, още много таквиа почивки да имате   bouquet

Кърли за такава сватба си мечтаем и ние смъжо в българо- сръбски стил и сме решили да го осъществим, дано имаме късмета  Grinning

Дезита, може да се посъветваш с ортопед, дано не е сериозно  Hug

Запътвам секъм леглото, че кое време станааааа  Crazy

# 251
Бобче, лежи си повечко сега, почивай си, а като те хванат бесните може да си излееш емоциите тук - нали знаеш, ние сме насреща  Hug
дезита щом ще си идвате, защо не заведеш Мони при Драганов във Военна болница? Той е много добър детски ортопед. Thinking
Ади, тука ли още чадо?  Heart Eyes
Ние се стягаме утре за път. Само ще ги метна на селската къща и ще се връщам веднага, че съм на работа в понеделник. Ще видим как ще я откарат само с баба, леля и чичо. Че ще ги луднат, това е ясно. Crazy Теди се е отделяла от мен за повечко дни, но на Сашо ще му е за сефте. Та сигурно ще има разни емоции.

# 252
  • София
Ади, и аз не знаех за орехите, че са алерген и докато кърмех Дани яко ядях орехи за да ми се увеличи кърмата Laughing, но имам приятелка, на която детето има алергия към някои храни и от нея разбрах, че и орехите спадат към забранените храни. За да си по - сигурна можеш да се разровиш из нета и да разбереш със сигурност, дали да ядеш или не  Peace.

# 253
Тук съм,тук съм Sunglasses

Имам да гладя още,та няма да раждам сега Laughing

Марти,ще проуча аз този въпрос с орехите,но за севте го чувам Thinking

Бобче,как ти съчувствам ако знаеш TiredИ аз съм така,без Ивон.......Тя поне е доволна и това ми е утеха.
Полежавай си повечко и пиши по-често Heart Eyes

Лу,Сашето щом е с Теди,не вярвам да има ядове.Да му мислят роднините ви Laughing

# 254
Аааа, те роднините ще станат на маймуни, това е гарантирано. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт