ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 9

• 23 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Aз много се учудих че днес че  получаваш  поздравления за ЧРД , newsm78
Синьо Лято,  какво става? Hug
Момичета,  класираха ли се вече бъдещите осмокласни зайци?

# 646
verano azul, желая ви всичкия късмет на света!!!

Снощи преживях нещо, което ме разтресе.
Нека да го осъзная и ще ви  споделя.

# 647
Дано всичко е минало успешно -Синьо лято:hug:

# 648
Синьо лято,

молим се всичко да е наред с момчето ти . Praynig
Господ да му даде живот и здраве

# 649
  • София
Verano azul - с теб сме. Стискаме палци за твоето момче!  И моето семейство ти изпраща цялата положителна енергия.
Виж колко енергия тече от четирите крайща на света. Кураж момиче.
Дано днес всичко да е минало добре!!!

# 650
  • Sofia
Лельо .  ЧЕСТИТО!!! много се радвам за вас  Hug

# 651
Да , класирахме се
Наздраве!
Взимайте по питие и да започва партито

Аз обаче ще си лягам...

# 652
  • София
Честито!
Аз съм Ваш,та леля, надявам се да си повлякла крак за хубави новини! Wink
И Вили да намине и да се похвали.
Чакаме новини и от Синьо лято.

# 653
Нямам думи, за да ви благодаря за подкрепата, мили мои момичета! Обичам ви и ви прегръщам всички! Hug Hug Hug
Операцията бе отложена за днес (2 юли) в 11 ч, защото изчакаха екип от Калгари да пристигне. Няма те да го оперират, но са проявили научен интерес, че вече 8 години е жив с такова заболяване. Преди 8 години е била първата му операция, тогава не съм го познавала...После пак се е наложило да се оперира и преди 2 години-отново. Sad Глиома рецидивира. Тази ще  му е четвърта. Днес прочетох, че Пепи Гюзелев е опериран от същото на 25-ти миналия месец, но не му достигат още 36 хил. долара, за да се доплати процедурата. Добре, че съпруга ми има здравна застраховка, която ще изплати 156 хил. долара иначе просто не виждам как бихме ги събрали тези пари.Sad Само да се върне жив! Така искам да съм до него в този момент...До някаква степен се успокоявам, че всичко ще е успешно, защото е в ръцете на добри специалисти с отлична апаратура (в Израел е), но душичката ми е свита на топка. Добре че са бебка и кака й да ми ангажират вниманието, защото иначе щях да се побъркам...
Толкова съм изморена, а не мога да заспя...
Пазете си здравето, момичета, няма по-важно от него! И нека не минава ден без да кажете "обичам те" на любимите си хора.
Новинка, от сърце ти пожелавам светъл път да те води към сбъдването на най-съкровените ти желания! Да бъдеш обградена само от хубави хора! Да бъдеш обичана и много, много щастлива! Hug smile3525
Аз съм Ваш,та леля, браво на детето! Радвам се, че успяхте да се класирате! Hug
Боби, къде си? Роди ли се вече малкото човече?
Григори, в края на месеца Кичка ще е във Варна - нали ще те видя?
Още веднъж - много ви благодаря за подкрепата, мили мои момичета!
Дано не съм внесла мрачна нотка в хубавата ни тема...

# 654
  • София
И аз не мога да заспя,verano azul , ама то имало защо - ето прочетох ти поста и сега ми е по-спокойно.
Това,което си написала-цялата предистория е добър знак.Ще видиш , че всичко ще е наред после.
Просто животът ни поднася понякога такива изпитания , през които трябва да преминем.
Твоето момче вече е показало , че се справя успешно - този път ще е още по-силен и заради Девора!
Сега ти пожелавам Лека нощ! / Всъщност се надявам отдавна да спиш , за да си в кондиция и да се справиш с ежедневните задачки/
и утре те чакаме с хубави новини , след операцията
 Hug Hug Hug Hug

# 655
Verano azul успокой се, сега прочетох, че Университета в Калгари е специализиран в тази област. ( имат и открит реовирус).

Вярвам, че съпруга ти ще е победител в битката и скоро ще си е в къщи.

# 656
Добро утро момичета;Аз съм вашта леля честито за успеха.Синьо лято ще стискам и днес палци,всичко ще е наред.разбира се ,че ще се видим ,ако не тогава август ще бъда за повече време във Варна.Новинка честит рожден ден пак  bouquet  bouquet  bouquet много,много здраве и късмет.Хубав и изпълнен с положителни емоции ден .

# 657
  • Sofia
`ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НОВИНКА!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!

Синьо лято с теб сме Hug

# 658
Верано азул, момчето ти е в добри ръце, сигурно даже най-добрите, а и има прекрасна жена и мъничка дъщеря, които го чакат. Всичко ще е наред  Hug Hug
И не се колебай да пишеш в  темата- тя не е само за споделяне на хубаво, а и на тревоги.  Hug
Григори, благодаря ти за кафето. Днес имам нужда да бъда ритната  Embarassed Станах и сложих екипа уж да бягам в парка- да положа отново основите на грижа за фигурата и съчетано с разходка край морето. Обаче...седнах да пия кафе, че ми се спеше и все още съм тук..срам, срам!
Новинка, пак ще ти честитя рождения ден   bouquet  bouquet Толкова ме плашеха навремето годините след 20, а се чувствах перфектно на 40 +3. Номера е да си сигурна в себе си и близките си, да намираш красивото и да имаш смелостта и знанията да се бориш с лошото. Пожелавам ти го от сърце  Hug

# 659
Миличка Синьо лято,

Стискам палци на ръце и крака! Ще се справи твоето момче, да знаеш! Силен е и има теб и беба, няма да ви изостави!

Наша беба снощи беше на "проверка" в клиниката, че имах на два пъти "течове", та мъжа ми ме метна в колата в 22 ч и хоп в клиниката (той беше командировка през деня, а ние привечер овършахме няколко магазина с мама, след като цял ден шихме). Не бяха водите, наред е всичво, бебето е на високо Wink Така прави тя - нощем се подготвя, денем си трае Wink имало в края на бременността силни влагалищни течения, няма проблем. Скараха се да не ходя сега с розови бикини, че не могат да видят бързо има или не кръв Wink иии, не може да си фръцкам дупата както аз си искам пък Joy

Гушки на всички от жегава Франция!

Общи условия

Активация на акаунт