ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Позитивни и чаровни... /тема 9

• 23 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Синьо лято, стискаме палци! В добри ръце е!
Новинка, честит рожден ден! И много хубави моменти!  bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Ели аз като изляза в отпуска ще бягам и ще карам колело.Боби чакаме с нетърпение идването на беба,недей да скитосваш много по магазините,да не родиш в някой и си носи бели бикини.Синьо лято стискаме палци и се молим за твоето момче.Стиснете един палец и за малкият ми син ,днес е последният му изпит по механика.

# 662

И Вили да намине и да се похвали.

аз нямам какво да се похваля  Tired , останахме си на същата позиция като първото класиране и сега сме в чуденка дали да рискуваме за ТРЕТО-тото класиране...  newsm78

Аз съм Ваш,та леля честито на твоето момче   bouquet

НОВИНКА, честит рожден ден , бъди щастлива и смело в редиците ни !!!

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 10:55 от wily

# 663
Новинка - честит рожден ден и от мен!от здраве да не се отървеш!
Синьо лято,миличка,имаш цялата ми подкрепа в този момент Hug
На всички останали - усмивки Peace
Страхотно си изкарахме с малката на морето,ще кача снимки в албумчето.
Обичам ви  bouquet

# 664
сега вече след като сме класирани ,мога да си почета тук /пък и да пиша /,щото тази тема май ми е най  на сърце .

# 665
mama 69 честито класиране.

# 666
  • Sofia
Mama 69  welcome Hug

Моля,Благодаря! липсваше ни Hug

# 667
Момичета черпя,малкото момче има 5 по механика .Така и двамата ми сина завършиха учебните години с 5,90 .

# 668
Почерпих се,Григори - браво на момчетата!
Моята щерка завърши 9 клас с грамота за отличен успех!
Още не мога да смогна с изчитането на темите,а ме чака гладене и готвене....ужас!
Качих снимки в албума-заповядайте  bouquet

# 669
Моля,Благодаря! браво на твоето момиче  bouquetотивам да гледам снимки.

# 670
Григори, поздравления за момчетата   bouquet
Моля, благодаря- прекрасни снимки и като гледам усмивката на дъщеря ти - явно е била щастлива и тя  Grinning
Аз също имам малко нови снимки в албума, забравих да кажа  Embarassed
И все пак ходих да бягам, но беше напекло вече доста..утре ще коригирам грешката си- само рано сутринта.

# 671
Разгледах новите снимки на Елинор 777 и на моля Благодаря много са хубави.Ели сутрин само на хладно се бяга утре стани по рано.Моля благодаря много усмихнато момиче имаш ,изглежда сте изкарали страхотно.Аз ще кача снимки през август когато се върна от морето.

# 672
ммм....да ,аз като ходя да бягам към 9,30-10 вече е много топло -това на плажа по брега ,а какво ли остава в София по напечения асфалт , тази сутрин в 8,00 ми беше топло !

# 673
Нистина беше адски щастлива,радвам се,че успях да я заведа.Такова пищене падаше на плажа от кеф...нямам думи.
Приморско е прекрасен град,къщата беше чудесна,близо до плажа,много магазини,готвена храна наблизо,а и имаше международен фолклорен фестивал и всяка вечер ходехме на концерт - големи красоти,талантливи деца,с две думи - супер почивка Peace

И аз обмислям да започна тичане,но за да успея да ида навреме на работа,ще се наложи да тичам в 6

# 674
  • гр.Плевен
Новинка, ЧРД! Да си здрава и много, много обичана!

Честито на всички умнички деца за успехите! (Те всичките са ни умнички, с такива умни и  красиви майки!)

Моля, благодаря, страхотни снимки и много чаровни момичета! И сте идвали в Плевен, а не си се обадила, че ще идвате...  smile3512 Следващият път да се обадиш навреме, че да се видим.

Mama 69, честито класиране!

Общи условия

Активация на акаунт