Кокоши трън

• 76 413
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Ето го моето изпробвано лечение за кокоши трън-в порцеланова чиния горите хартия,след като спре да гори по чинията остават жълто-лепкаво вещество.С него се маже предварително разчопления трън.

# 46
  • Пловдив
Аз слагах 5-6 сутрини лукови люспи в оцет и остявях цяла нощ увито в бинт люспата върху майката трън. Много внимателно с бръснарско ножче махах по-малко. Трябва обаче да не се пропуска вечер, да са една след друга. Боли, но не е кои знае какво...в сравнение с това да си го имаш за постоянно. Систър и тя така си ги излекува, а преди това беше пробвала доста мазила, течен азот...ама така и не и минаха без тази бабина рецепта Simple Smile

# 47
Аз имах кокоши трън на петата и го излекувах за 4-5 дена с  растението "Дебела мара". Листото се обелва от лицевата страна и се слага върху мястото, завръзва се с бинт.

# 48
Момичета, ходих на кожен да ми горят с азот...Каза, че ще трябва да се виждаме известно време,за да ги гори пак...около 8-9 са на лявото ходило. Колко пъти горе-долу трябва да ходя за горене?  newsm78

# 49
Ами трябва да ходиш докато можеш спокойно да си обуваш чорапогащника без да се скъса или да стане бримка от мазолите и докато можеш свободно до си ходиш на токчета  Wink Wink

# 50
аз също имах кокоши трън, с какво ли не го мазах, какво ли не пих за подсилване на имунната система и най-накрая успях да го махна с "Гала Салекс козметичен лосион за мазоли и брадавици", някакъв македонски продук, който се оказа изключително ефективен и то само за 4.50-5 лв  Grinning

# 51
Преди 10-тина години и аз си имах мазол на единия крак. Много болеше и беше обзел почти половината ми стъпало. Беше станало на гнезденца. Майка ми ми купи "Мазолек" от аптеката (разбрах,че вече са го спряли.. ooooh!). Такава смрад се носеше от крака ми,че   ooooh! ooooh! ooooh!.Мажех се вечер преди лягане,даже и през глава не можех да се завия, защото смърдеше УЖАСНо. Mr. Green. Намерих начин-мушках си една найлонова торбичка на крака,връзвах с конец и така спях нормално.  Laughing На училище ходех със същата торбичка. На всичкото отгоре си имах и гадже, с което искахме вече да сме интимни - абе куриози отвсякъде.  Mr. Green В крайна сметка след седмица някъде,с вечерното киснене във вода,чоплене и мазане махнах ГАДА.Беше с впило в месото ми-стоеше като гнезденце с точици-пусна и кръв,омазах си допълнително целия крак профилактично,изгоря ми горния слой на крака,но нямах гадния кокоши трън. Зарастна за нула време и се надявам да не ми излезе повече.

# 52
Здравейте на всички! И аз да споделя..... от 2-3 дни забелязах,че на десния крак, на безименния пръст от вътрешната страна ми се е появило някакво образувание. На кокоши трън прилича, до колкото ми  известно. Изчетох доста неща по темата. Направо съм обсебена и искам да го махна, колкото се може по-бързо. До сега го третирах с чесън и оцет. Отстраних вроговялата кожа, която го покриваше, но ето го и въпроса. Отдолу се откриха 2 дупчици. Но в тях никъде не виждам черни топченца или конци. Просто са дупчици, като каналчета, но нищо черно не виждам. Дали това са кокоши тръни или нещо друго? По наболява доста и ужасно,ужасно ме дразни. #Crazy  Умът ми е все там. Искам да се отърва от това отвратително нещо. Моля за съвет

# 53
Пускам тази тема,защото старите подобни вече не излизат с търсачката.Тъй като това е доста срещан проблем,а и ужасно болезнен,искам да споделя как се справих аз с него.Надявам се да помогна на някого.Имах трън отдолу на крака,който след разчопляне се размножи.Почти не можех да стъпвам.Пробвах какво ли не,но си стоеше и болеше много.Един ден влязох в една аптека и попитах какво ще ми предложат за лекуване на кокоши трън.Дадоха ми едно малко шишенце,на което пише "Гала Салекс козметичен лосион за мазоли и брадавици".Произведен е в Македония.След няколко намазвания всичко изчезна.Препоръчвам го на всички с такива проблеми.Дано да съм от полза.

И аз го взех за мен и за дъщеря ми,но на нея не ѝ помага.Продължават да ѝ излизат и вече има 2 на едната ръка и 3 на другата.Тя много се притеснява,а не дава да ѝ ги горят...Давайте идеи моля?

# 54
  • Stuck in a moment
Повдигам тема с въпрос. Преди два дни видях на крака на детето кокоши трън. И аз имам също и моя започнах да го лепя с едни лепенки на д-р Шол. Мислех и на детето да лепна, обаче пише, че за лица под 16 г. трябвало да се посъветвам с доктор. Ще го направя, но все пак се интересувам някой ползвал ли ги е за детето си (моето е на 7 г.) и имал ли е успех?
Изобщо има ли нещо ново и ефективно в аптеките против кокоши тръни?
 Thinking

# 55
  • София
Миналата година си патихме аз и децата.Малкият се оправи след горене с азот.Аз доста дълго си слагах какви ли не лепенки по крака, без никакъв ефект.Накрая се усложниха нещата и стигнах до азота.Трябваха ми няколко процедури.Препоръчвам Дерматологична клиника и д-р Росица Денчева.Чувала съм и за премахване с лазер.За детето наистина се консултирайте с лекар, а най-добре и Вие.Успех Hug

# 56
Обърнете внимание на лечението на стомаха и червата, там е ИМУНИТЕТА. А ако не го направите, да не си патите като мен - имах по ръцете, по краката и накрая вече ми цъфна и на лицето. Изгорих го и там, но то се премести на друго място.  А тогава оправяне няма, само хирургично и отново може да се появи след операцията защото в нашата страна никой не те гледа да те лекува като цяло, а да си свърши работата по неговата специалност,т.е. както казват бабите, "Лекуват ми болестта, а не мен." SweatД-рите препоръчват пробиотици, което ми се вижда доста добра идея, дори и за дечица

Общи условия

Активация на акаунт