Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да премахнете кокоши тръни от краката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да премахнете кокоши тръни от краката?
Има няколко метода за премахване на кокоши тръни, като най-ефективният е салициловата киселина. Това е активната съставка в много търговски продукти, които се предлагат в аптеките. Процесът включва накисване на краката, почистване на мъртвата кожа и нанасяне на салицилова киселина, последвано от покритие с лепенка. Този процес се повтаря ежедневно до пълното премахване на тръна. Освен това използването на кремове или лепенки със салицилова киселина, като
. Не ме е боляло. Какво ли не бях пробвала. Това е нещото, което ме спаси! Пожелавам ти успех!
Моят кокоши трън след един куп безуспешни бабешки илачи и последващо яко възпаление и оток на цялото стъпало,се предаде точно след няма и седмица благодарение на този препарат.