Детски рожден ден в Бургас :)

• 2 218
  • 4
  •   1
Отговори
Рождения ден на детето ми наближава , разбрах че се правят рождени дни на басейна на флората , ако сте празнували там кажете как си изкарахте ! Simple Smile newsm78

# 1
  • вкъщи
Децата се забавляват в басейна без аниматор , но не им и трябва.Синът ми си празнува рождения ден там и сме доволни, цената е много добра в сравнение с детските центрове, а и ни писна все да сме на затворено за рождения му ден.

# 2
А някой има ли отзиви от Лунапарк "Приказките"?

# 3
Здравейте! Племенницата ми ще има рожден ден, но не успяваме да открием професионален клоун в Бургас? Някой има ли някаква идея? Преди време присъствах на едно парти с жена клоун в зимната градина на х-л България, но не мога да я открия, името й беше Кокофина ли Коколина ли, нещо такова, беше супер подхода й с децата.  някой знае ли нещо, актриса от Кукления театър в Бургас мисля че беше - Ирена? Искам да е професионалист , а не .... да не казвам. Благодаря предварително

Последна редакция: пт, 02 окт 2015, 02:06 от DanielaMi

# 4
Мили мами, от Бургас! Моля ви да ми помогнете в избора на място за рождения ден на сина ми.Другия месец става на 8 год. и повечето детски центрове вече не стават за нас. Но разбрах, че има такива в които правят тематични партита.Например момичетата са принцеси, а момчетата пирати. Целта е откриване на съкровище и освобождаване на принцесите или нещо като сървайвър и др.подобни. Ако някой може да ми помогне в избора ще съм много благодарна. 

Общи условия

Активация на акаунт