Бродирана красота - 74

• 92 308
  • 689
  •   1
Отговори
# 360

Донси и аз съм "ЗА"! Hug

# 361
  • Плевен
bi_bi_toShockedСупер е мишлето в тази рамка !  bouquetА за сезоните нямам думи!Красиво е  и така бързо го избоцка !Как да не те поздрави човек ! newsm10 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525Не се притеснявай за снимката !Добра си е ! PeaceТе и моите така се получават ,но аз винаги ги дораскрасявам  Blush -изрязвам, избелвам фона и после дооцветявам  Wink,та белким заприличат на живата картинка JoyЕто и твоята след като си поиграх с нея малко  Heart EyesДано не ми се обидиш !  Thinking Blush

Вече няма петно ! Rolling Eyes

Ех как ме е  #Cussing out че не съм от София , да ви дойда на срещата  smile3508 newsm62 И да покажете снимки после ,да оплакнем и ние малко очи Naughty

# 362
pepen Как ще ти се обидя, моля ти се, благодаря ти  Hug .

Тъкмо се чудех кой ще ми пооправи една снимчица, че ще я правя на гоблен  Mr. Green Whistling .

Започнах снощи лятото, като е с гобленов бод доста бързо вървят сезончетата.
 А междувреммено с тях шия гоблен, който е по снимка на детенцето на една моя приятелка, която ми е много скъпа и ще бъде за подарък за рожденият ден на малкия. Направих си схемата с Pattern Maker , мисля, че доста добре се получи. Вече съм на финалната права дет` се вика, останаха ми 5,6 кончета още и ще показвам  Flutter .

# 363
 newsm45 Момичета току що се връщам от магазина и вече са увеличили DMC-то на 1.20лв. не ги е срааааааааааааммммммммм. Ще ни съдерат кожичката от гърбоветееее newsm45 newsm45 newsm45

# 364
А ние дали не бихме могли да се организираме в пазаруването и да бойкотираме тези цени...Аз преди повече от година оставих около 150 лв в Разград за ДМЦ, когато там все още беше 0.90 ст, т.к. във Варна отдавна се продаваше по 1 лв....скоро приятелка ми каза, че е купила ДМЦ по 1.10 и ми се видя прекалено. Надали доставната му цена расте, след като в цяла европа цените са в застой, а на много от небързооборотните стоки цените падат.
Poepie,  неверояни тонове! Най - смирено ти завиждам за напредъка, аз започнах да шия Достойно есть /икона/, но последните два месеца не съм хващала игла. Каня се след седмица, ако успея да си взема последния държавен изпит, да й видя сметката и покрай нея да напредна и с ГК

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 22:30 от emily_samatar

# 365
newsm45 Момичета току що се връщам от магазина и вече са увеличили DMC-то на 1.20лв. не ги е срааааааааааааммммммммм. Ще ни съдерат кожичката от гърбоветееее newsm45 newsm45 newsm45

и в Дупница е вече лев, а беше 0,85 лв.  Tired

# 366
Един подарен вече морски пейзаж, за да носи на собственика си много слънце и лятно настроение  Hug

# 367
Аз започнах Венецианската маска, има да довършвам Коне в реката, останал ми е горния десен ъгъл, ама много ми досажда тоя фон. ooooh!

# 368
  • Бургас
emily_samatar  благодаря Wink

# 369
Здравейте момичета!
Аз съм в творчески застой,не съм шила нищо освен една кърпичка,но сега не мога да я снимам да ви я покажа!За разлика от мен вие показвате страхотни неща   bouquet
bi_bi_to винаги съм искала да ушия гоблен по снимка да децата обаче нещо не успях колкото и да се мъчих да си направя схема!Получава ли се добре,имам предвид гоблена прилича ли на снимката?

# 370
Да, според мен абсолютно прилича на снимката, а и всеки който го види казва така.
Мен също ме беше страх дали изобщо ще заприлича на човека от снимката, но ето че има добър резултат (за мен разбира се  Laughing ) .

Единствено мисля, че трябваше още малко да го пообработя с някоя програма, за да пооправя фона. Но както и да е, като за пръв път е Ок Peace .
Важното е че съм го шила с голям мерак и само с най-добри мисли и пожелания към детенцето  Heart Eyes .

Съвсем скоро, като го завърша, ще го изпера и преди да го пратя за рамкиране ще го покажа (и без това ще искам съвет от вас каква рамка и паспарту ще пасва най-добре според вас). Че сега е и доста мърляв от прехвърляне от ръка на ръка  Embarassed .

Като го завърша, ще шия по снимка на мъжа ми и дъщеричката ми. Направих първо на това детенце, защото отдавна бях обещала на себе си, че ще им ушия 1 гоблен и накрая му дойде реда.

Та да съм жива и здрава ... и виждаща разбира се  Joy , ще избоцкам на цялата рода  Laughing .

# 371
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Страхотни красоти показвате.  bouquet То и аз да се включа. Снощи свърших и второто перминче, та първото да не е самичко. Прости снощи много ми се спеше, а и беше много късно и обърках контура. Вместо цветята да са с контур с  по-светло кафяво, аз ги направих с тъмно кафяво, което трябваше да е на къщите. Но бях доста изморена и не ми се разшиваше.

Сега почвам една балерина графика за почивка.

# 372

Моля за и схемите на перминчетата . Те 4 ли бяха всъщност?

# 373
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Моля за и схемите на перминчетата . Те 4 ли бяха всъщност?

Знам само тези двата, но ще се поразровя в сайта на Пермин да ги видя ако наистина са 4. Пращам ти схемите на ЛС.

# 374
  • Пловдив
Малко да се похваля:

Общи условия

Активация на акаунт