Бродирана красота - 74

• 92 311
  • 689
  •   1
Отговори
# 375
Аааааааааа, не може така! Naughty
Организират се разни срещи чак в София  Crossing Arms.Ми ние от Русе? Thinking
Моля, ако има желаещи да си спретнем и ние срещичка! Hug

Имам схемите на китайските йероглифи, но само с гобленарската програма ми се отварят. Ако ги иска някой да ми остави имейл и ще ги пратя!

Пуууууу, голяма реч дръпнах след дълго мълчание! Embarassed

# 376
  • sf
Малко хвал-хвал- днес си ги взех. Картичките са за подарък на лелите от яслата.

http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5488888835052326114

И значи на 9ти в петък от 12ч в Макдоналсд в Мола на Стамболийкси- среща!

# 377
mira2006 аз също съм ЗА среща на гобленарките в Русе!
Нека се организираме и ние да си направим една среща. Peace

# 378
Много ще е хубаво по райони да се организираме, и после да направим една национална.
Аз май не трябва да се обаждам, че съм много "производителна", но пък имам желание-имам 4 започнати Embarassed

# 379
  • София

Този които е на последния етаж,че май друг няма там,ама аз да си питам че вечно нещо съм недоразбрала  hahaha
А и да питам как ще се познаем,че там си е навалица,камо ли по обяд
А иначе идеята е чудесна да се съберем всички ако има начин как да стане

# 380
  • sf
Точно там, но понеже някои пушим,  сядаме в мястото за пушене, в едно като долапче точно зад щанда с кафе на Мцдоналдс. А ще се познаем по гоблените, опънати на масите  Laughing

И в тоя ред на мисли- Здравче, ще удариш ли едно рамо с едни френски въз;ли?  Praynig

# 381
  • Бургас

Много са красиви картичките, определено ще ги харесат

# 382

Този които е на последния етаж,че май друг няма там,ама аз да си питам че вечно нещо съм недоразбрала  hahaha
А и да питам как ще се познаем,че там си е навалица,камо ли по обяд
А иначе идеята е чудесна да се съберем всички ако има начин как да стане

Няма начин да не се познаете.И ще е много забавно.Личен опит  Joy

# 383
  • с.Николово, обл. Русе
Аз съм за среща и в Русе, но мога само през делничните дни и то в обедната почивка от 13,00-13,30 ч. по центъра /в най-неподходящото време и място/.

# 384
  • гр.Добрич
donsita , много хубави картички.

Търся схемата на Молещия Исус на Заря 21 с конци Пъпъетс. Ако някой я има, моля да я сподели или изпрати на адрес fillipova@yahoo.com

# 385
  • sf
Ето го най-сетне финала.  Още неизпран и неизгладен, но нямах търпение
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5488935850691257554

# 386
  • Плевен
Момичета открих едни малки-сладки и лесни сезончета-къщички ,но като се загледах в ключа им  newsm78!С какви конци работи Буцила!? Thinking Whistling

newsm10 smile3501 smile3525Че то си е за хвалба!Ушит,рамкиран,фотографиран и зашеметяващ!Като сложиш и другите му другарчета до него -е кой ще е като тебе  newsm51Както си започнала да ги завършваш ,не знам дали ще ти стигнат стените в къщи Grinning!?Нищо, аз не се отказвам дай малко и към Плевен! Blush Mr. Green

Красиви картички ! PeaceБлазе на лелките ! GrinningСигурно много са заслужили  WinkНо като гледам и забелязвам още едно гобленче на Ланарте  и то ли е за лелите  Wink Mr. Greenили е надделяло чуството ти да го имаш и него/като всичките с този мерак да ушием всичко що ни харесва  Joy/ Hug
Ей-финала си го бива smile3501 smile3501 smile3501 smile3525Добре че го показа навреме докато пишех за да те поздравя ! GrinningМного светлина и нежност лъха от него   bouquet  bouquet  bouquet

# 387
Ето го най-сетне финала.  Още неизпран и неизгладен, но нямах търпение
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5488935850691257554

Уауу! Голяма красота, поздравления  donsita  smile3501 . Може ли да ми кажеш как се кзва гобленчето, че след време като си свърша всички започнати да искам схемичка от вас за тази красота  amiiii ?

# 388
  • sf
 N 13687
Sunset / Dimensions - Cottage Enchantment е гобленът.

А инак- аз отидох до аксиома специално за животните,но забърсах картичките инцидентно.  Laughing

# 389
  • БЪЛГАРИЯ
newsm45 Момичета току що се връщам от магазина и вече са увеличили DMC-то на 1.20лв. не ги е срааааааааааааммммммммм. Ще ни съдерат кожичката от гърбоветееее newsm45 newsm45 newsm45

Споко! Днес си взех от магазинчето на Колхозния ( борсите! ) конци ДМЦ. Още са си по 1 лв. И понеже се разприказвахме, стана дума и за цените- каза, че засега удържат на "напъна"! Само не се знае до кога!

Общи условия

Активация на акаунт