Бродирана красота - 74

• 92 761
  • 689
  •   1
Отговори
# 480
  • Севлиево
Абе аз като че ли за първи път го виждам тоз кон  Crazy много ми харесва, но в кафяво. Понякога съм така гледам гледам красоти и изведнъж като ми се забие нещо в погледа и като реша че ще го шия  Crazy

# 481
  • София
Ох, мама Галка, онзи ден като се рових из руските сайтове го мернах това поле с макове, ама...ето виж тук, а аз продължавам да търся:
http://www.xrest.ru/overview/349344/

Виж дали можеш да си го дръпнеш от тук на отделни листове, схемата не е много четлива, де. Но пък е оригинал, защото е сканирана. Имам и друг файл, но е в xsd и нямам програма да го отворя и да видя качеството. Него мога да ти го пратя на пощата.

http://krestic.com/schemas/makovoe_pole

Момичета, чета ви всеки ден и се възхищавам на красотите ви! Нямам никакво време за шиене, затова дори ме е срам да пиша  Embarassed Но обещавам да се поправя, а дотогава ще се любувам на вашите невероятни творения!  Hug Благородно ви завиждам за срещата и ви пожелавам весело и ползотворно изкарване!

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 20:00 от desi_ivanova

# 482
  • Плевен
Ох, аз днес голяма активност му хвърлям във форума ! Mr. Green
Доци -  Hugза теб винаги!Имах този в папките си !Ако ти е с малка резолюция ,ще ти намеря и с по-голяма !Ти само кажи! WinkТя и Айнур го ши ,но нещо напоследък не се вясва тука  Thinking Cry Rolling Eyes

Тази схема е на Милена стил! Sad

Ето тук изтеглих друг

http://dump.ru/file/4358318

Пак е той,но вече предполагам е оригинал !Намерих в галерито още една схема ,ще я сваля но ще ти я пратя на емейл защото е много листове! Grinning

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 19:07 от pepen

# 483
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
мама Галка имам поле с макове, но на Анхор. Като го гледам  с картинката от Галерия Бродерия - разлика почти никаква. Ако го искаш кажи и ще ти го пратя, но е в РМ формат. Пренабора е на рускини, но не е от иголки.

# 484
  • София
Галче, благодарение на pepen сега тегля броя, ако успея - направо ще кача схемичките тук. При мен тегленето става сравнително бързо

Обаче са доста листове, ще ти ги пратя на пощата. Ако някой иска нещо от този брой, имам го

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 21:54 от desi_ivanova

# 485
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Страхотни неща показвате момичета!  Hug
Продължавайте в същия дух, за да може такива като мен, които ги е налегнал мързела да се полюбуват на вашите красоти!
Аз в тази криза само харча пари за готови комплектовки!
Незнам кога ще ми вземат картите!  Laughing
Онлайн пазаруването е страшна болест.
Поздравления на всички!
  bouquet

# 486
  • гр.Добрич
Джемма, оригинал ли е, че сякъш много се различават цветовете. Това лалета ли е? Прилича ми на божури.

Марти, коня е станал страхотно. Аз също си дръпнах схемата.

# 487
 EmbarassedИзвинявайте да ви попитам с какъв бод се шие това конче и каква панама трябва да си купя.Имате златни ръце.Благодаря предварително.

# 488
  • Севлиево
Аз мисля да го шия на черна панама 14 или 16 каунт на кръстчета  Peace

# 489
Доси нямаш проблем пращам ти ги веднага ако имаш нужда само ми прати имейла си че аз малко съм непохватна да качвам дирек но снимки.  На дониста коня е различен (сигурно оригинален, а не откраднат Thinking), моя е на Милена стил. Някой друг ако иска да свирка  newsm53. Коня съм го шила на черна панама ама не знам колко каунта Whistling Embarassed, с гобленов бод. И е много приятен и бърз за шиене (понеже не се шие черно newsm53). На мен Айнур ми прати схемите, нищо че после установих че имам схемите newsm62.

# 490
Днес следобяд набързо стъкмих това ( за братовчедката на Мимито) , върху бяла хавлийка :

По схема са 4 моливчета , като последното е розово , ама , не ми стигна времето за розовото ....  Embarassed Embarassed
а пък и цветовете  въобще не гледах по легендата , а просто грабнах каквото ми попадна  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 01:35 от Мимито & Светла

# 491
  • Севлиево
pepen благодаря ти   bouquet donsita  и на теб   bouquet
Сега ще сравнявам всички схеми и конци, за да намерш най добриш за мен вариант пък ще видим какво ще излезе накрая.
marti mart с Ариадна ли го ши или с ДМЦ?

# 492
Пепен, тук съм бе, чета ви, гледам ви красотите  Hug
Сега да кажа за коня. Ших го с конци ариадна, с гобленов бод, на черна българска панама. Ето го и моя кон, сравнявайте, решавайте кой ще шиете  Mr. Green http://aynur.snimka.bg/tapestries/gobleni.413973.16391197

Ей, момичета, страхотни неща показвате, браво на вас   bouquet

В този ибей има страхотни неща, че и евтини... Ама аз като не мога да пазаря от разни сайтове, че трябва май карта... Че и хич не ги разбирам езиците... Та само си гледам  Embarassed

# 493
  food010 Добро утро на всички, Doci аз съм го шила с ДМЦ конци.

# 494
Кончето е шест.
Виждала съм един до друг този кон ушит с ДМЦ и с Ариадна.Има голяма разлика в полза на този с ДМЦ.
Ще кажа само, че като ги видях, веднага посочих като по-добър единия, без да знам, кой с какви конци е шит.

В събота от 14.00 часа среща във Велико Търново.На чешмичките срещу Майка България.Който има време и желание да заповяда.

Общи условия

Активация на акаунт