Бродирана красота - 74

• 92 761
  • 689
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, кога и къде ще има среща в София. Бих искала да дойда...ако може Blush

# 496
  • sf
И значи на 9ти в петък от 12ч в Макдоналсд в Мола на Стамболийкси- среща!   в долапчето за пушачи,зад Мк Кафе.

# 497
Започвам да си комплектовам кончето но не знам колко панама трябва да си купя да го шия  1:4.

# 498
  • sf
Ако ще го шиеш с кръстчета, си вземи черна АИда 14.

# 499
Не с гобленов бод.Колко панама трябва да взема.

# 500
Ако се шие 1:4 може да му се изгуби чара на коня, ще стане доста . На мен за моя ми трябваха за 1:1 с включените оставащи 2 см. 32/24 см. но не знам моята панама колко каунта беше, забравих Embarassed

# 501
Ако се шие 1:4 може да му се изгуби чара на коня, ще стане доста . На мен за моя ми трябваха за 1:1 с включените оставащи 2 см. 32/24 см. но не знам моята панама колко каунта беше, забравих Embarassed
Най-вероятно 22 каунта. И моя стана толкова голям.

1:4 ми се струва че няма да стане хубав Rolling Eyes

# 502
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, кога и къде ще има среща в София. Бих искала да дойда...ако може Blush

И значи на 9ти в петък от 12ч в Макдоналдс в Мола на Стамболийски- среща!   в долапчето за пушачи, зад Мк Кафе.

заповядай  Hug

# 503
Няма да успея, на работа съм, а не мога да прескоча и в обедната почивка, че съм далечее Sad . Нищо следващия път  Hug

# 504
Здравейте момичета, преди няколко поста говорихте, че в София са вдигнали цените на DMC конците. И при нас във Враца ги вдигнаха с малко - 0,97 лв/чиле. Аз поръчвам на метър в nikmarkk , там все още си е 0,15 на метър и 0,95 лв/чиле, та побързах да си поръчам за две гобленчета конците. Ако иска някой може да се възползва, да не ги вдигнат след някой и друг ден.
  Забравих да питам, а някой има ли разхода на конците за коня?

# 505
  • Атлантис, Галактика Пегас

И значи на 9ти в петък от 12ч в Макдоналдс в Мола на Стамболийски- среща!   в долапчето за пушачи, зад Мк Кафе.

заповядай  Hug
Ще закъснея вероятно, но смятам да дойда, ще опитам да ви намеря.   bouquet  bouquet

# 506
  • Балчик
Джемма, оригинал ли е, че сякъш много се различават цветовете. Това лалета ли е? Прилича ми на божури.

Ами така пише- Dimensions35175_Tulip_Trio. Не е оригинал, пренабрана схема е, с ДМС конци. Разлика не може да няма, каквото стане- това ще е. Шила съм пренабрана схем и добре се получи, надявам се и  тази да стане добре в крайна сметка. Освен това и апаратът ми малко лъже, това не са истинските цветове.

# 507
Значи ще го шия 1:1 само че се чудя коя схема да си избера.

# 508
  • Пловдив
Значи ще го шия 1:1 само че се чудя коя схема да си избера.

Най-добре оригинала на КК  Simple Smile

# 509
 Embarassed Какво на КК извинявай не те разбрах

Общи условия

Активация на акаунт