Бродирана красота - 74

• 92 309
  • 689
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас

poepie  -   Hug Хей, на този гоблен откога му се точа , а ти ме изпревари! WinkБраво  newsm51 newsm51 newsm51 newsm10 newsm20
Направо ти завиждам! Grinning Heart EyesОткакто съм го видяла ушит от Зори,все в него са ми очите! ShockedДано намеря време до НГ ,в което се съмнявам или ще чакам някой да ми го подари готов! WinkТръпката при мене обаче си остава в ушиването  на гоблена! Mr. GreenА за времето, не се оплаквай,сега не е топло!Казаха че при вас даже ще се лее порой от дъждове  JoyТака че си хвани чаршафчето и боцкай!Тя ,тази красота ,тебе чака ! Hug

Joy Joy Joy Хи-хи именно Зори Heart Eyes ме вдъхнови Heart Eyes
А относно ГК си права, малко по малко го почвам пак Simple Smile защото мене чака Wink
Айде и ти показвай по често етапи от есента на ДОМЕ Heart Eyes голяма красота е ( тайничко ти завиждам за което)

# 526
Скорпи, от твоят отбор съм  Mr. Green имам няколко завършени и ме мързи да ги снимам. ще чакам първа страница, че все не успявам да се запиша

# 527
Цитат
А сега се връщам пак към чаршафа, макар че в жегите нещо  не спори Wink май ще почакам да захладнее малко Rolling Eyes
Какви ти жеги, то си е направо студ-Май се оправдаваш Wink

# 528
di-ni , голяма красота е това Вервако  а ти си вече накрая , браво.
poepie, не се разсейвай много , много ами си подхващай чаршафа , защото чакаме да го видим готов. Иначе дядо коледата си е много готин като истински.  bouquet

# 529
  • Бургас
 Еее, ма то човек малко да се отклони от пътя  и веднаг го хващате за ушите Joy
Yolinka Слушам и изпълнявам newsm49 Кога ще ни покажеш етапче? newsm53

# 530
Последен спам и дпирам-Къде ги дявате толкова много гоблени бе хора? Всички ли са ви закачени в къщите? В дворци ли живеете?  Rolling Eyes

# 531
Здравейте  Hug Hug Hug .

Да ви покажа и аз какво сътворих снощи докато се борех с безсънието   1countingsheep  , вместо да броя овце, ших  Laughing .

И днес вече рамкирано.  Подаръче за мъничката ми племенница  Heart Eyes . Направих го да става и за закачане на вратата  Flutter

# 532
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
bi_bi_to Да ти имам безсънието. Снощи свърших една графика - довечера ще я снимам и ще я кача. Но се мъчих предишната вечер да я завърша и не успях - просто очите ми се затваряха за сън. Та за това  - да ти мам безсънието. Иначе всичко е много красиво.

# 533
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Последен спам и дпирам-Къде ги дявате толкова много гоблени бе хора? Всички ли са ви закачени в къщите? В дворци ли живеете?  Rolling Eyes
Така си стоят и чакат рамка. Досега съм подарила само един гоблен - една малка Богородица / Дева Мария/ не съм точно сигурна как  се казва. каквото съм можала съм сложила в рамка, другите чакат подходящите рамки и муза за рамкиране. Всичко останало е удоволствието от шиенето. Не знам как сте Вие но аз ако не бодна поне малко вечер / защото само тогава имам време/ сякаш нищо не съм свършила през деня. Седна ли да шия изключвам за всичко и за всеки.

# 534
Би-би-то страхотно гобленче и сполучлива хрумка!
Пусни един скан на добичето-много е сладко!

# 535
  • София
Ауу завидях ти bi_bi_to и аз страдам от безсъние ма си налягам парцалките над учебниците.  Cry и за шиене не мога и да си помисля сега.
Уиуи имам закачени и рамкирани само 4 гоблена,за другите няма място и си седят в пликове навити на рула  Joy.Ако седна да ги рамкирам всичките то място за мебели по стените няма да има.

# 536
Ами това зайче го ших като гледах от един стар брой на галерия бродерия, от цял гоблен с няколко зайчета, които са под една елха. Аз избрах спящото и реших да го надпиша. Ако искаш ще ти кажа от кой брой е и ще се опитам да намеря схемичката  Peace .

# 537
Ето от тези зайчета гледах. Цветове използвах каквито ми падне и имам. 

http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=76902&d=1199872052

Еййй изложих се, ще сложа линк  Crazy .

# 538
  • sf
Момичета,нали не сте забравили за утре?
Надявам се,няма да ме разходите сама до Мола  Joy

# 539
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Момичета,нали не сте забравили за утре?
Надявам се,няма да ме разходите сама до Мола  Joy

А ние после ще чакаме снимки както винаги! Да си прекарате чудесно!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт