Бродирана красота - 74

• 92 276
  • 689
  •   1
Отговори
# 540
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,нали не сте забравили за утре?
Надявам се,няма да ме разходите сама до Мола  Joy

споко бе  Wink аз ще изтопуркам набързо
като е за сбирка нямам спирачки  Crazy

# 541
  • София
И аз ще дойда,до тук сме три  Mr. Green може да закъснея малко,че ще водя дребосъчка при педито но до 12.30 ще гледам да съм сколасала  PeaceА вие да ми вземете мостри за кръстчета и да ми покажете как става.

# 542
Донсита, ти ли искаше лесна схема на далматинче? Предлагам ти моята  Hug:
http://pepir.snimka.bg/tapestries/shemi.247051.17093152

# 543
  • София /Абсурдистан
Да покажа и тук. Снимките са от телефон и не са много добри, но се добива представа за съдържанието Simple Smile

# 544
Мотая се из форума, гледам кой какво е ушил и се наслаждавам, а моите последни 10 квадрачета ме чакааат. И все си избирам красота за шиене.
Една пеперуда от албума на Айнур си харесах.
Имам доста стени за запълване. Искам нещо да ушия, което да виждам сутрин като се събуждам. И продължавам да търся...

# 545
  • Бургас
Unknown_lady  Поздравления, най накрая го уши Simple Smile доста май те измъчи, но си заслужаваше!

# 546
Добро утро от мен  Wear Umbrella

Показвам нещо старо, но вече рамкирано.Сама боядисах рамката 

Нещо ново, току-що завършено   

И нещо в процес   

# 547
Добро утро!  food010
Мацки, имам спомен, че някоя от вас ши "Възкресението" 1:1. Моля, да споделите схемата! Ако не става тук ще оставя имейл mirosllava.jordanova@abv.bg . Благодаря ви предварително! Heart Eyes
И още нещо търся схемата на идна индийска девойка. Съжалявам, че не мога да кача снимка . видях я в предпоследният брой на Галерия бродерия. Hug

# 548
# 549
ЗАВЪРшИХ ГОООООООООООООО!!!

Непран и негладен и с отвратителна снимка, Но утре обещавам да го покажа в пълното му великолепие.

# 550
mira2006 аз ших Възкресението,но нямам схема.Комплектовката беше готова на Милена стил /схемата не паза/,дано някой ти помогне да я откриеш  Peace
Ето го ушит от мен: Ето един етап от мен:

elena714 Страхотен е,макар снимкатаа да е лоша,чакаме по-добра,за да го покажеш в пълния му блясък  Hug
sissak поздравления за гобленчетата,а това с боядисаната рамка,много ми хареса   bouquet
Unknown_lady страхотни са  Heart Eyes
bi_bi_to чудесно е и много сладко  Flutter

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 12:03 от Sun_Ladyy

# 551
  • sofia
Здравейте, искам да ви попитам дали знаете някой, който изкупува готови гоблени?

# 552
  • ГОре на черешата...
Момичета, ето го, дойде моят красавец  Party- още не съм го разпечатала.

Да кажа само, че от Аксиома са страшно коректни - доставиха ми го за 2 дни, пратили са ми и новите каталози на Ланарте и Риолис, малееее, що неща си харесах Crazy.

След малко като разгледам може да се наложи да ви потормозя с въпросчета Blush...

# 553
  • в една мансарда точно под звездите ..........
mari_eta  честито! Със здраве да си го ушиеш! Много е нежен този гоблен!

# 554
...Една пеперуда от албума на Айнур си харесах....
Ами, айде уший я  Hug Ако трябва ще помагам  Wink
Казвай с какво мога да ти бъда полезна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт