Бродирана красота - 74

• 92 287
  • 689
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ba4iiska, невероятно нежен гоблен! Нямам търпение да го видя в рамка. Панамата е тонирана или само така изглежда?

danym, чудесно върви!

nelito_6704, страхотно оформление, а за самите гоблени просто нямам думи! Красота!

Аз вчера се престраших да бодна няколко бода, но явно още е рано да си напрягам така очите Cry Дано другата седмица вече си довърша горките мечета, че станаха исторически 

# 61
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ba4iiska, невероятно нежен гоблен! Нямам търпение да го видя в рамка. Панамата е тонирана или само така изглежда?

Да, панамата е прасковено меланж аида 14. Мисля, че стана страхотно, въпреки, че парчето е доста голямо за този гоблен.
п.п. Боже, умря циганката, дето ме хвалеше. Blush Embarassed

# 62
  • София

Да, панамата е прасковено меланж аида 14. Мисля, че стана страхотно, въпреки, че парчето е доста голямо за този гоблен.
п.п. Боже, умря циганката, дето ме хвалеше. Blush Embarassed

Еее, тази красота си заслужава похвала!!!

# 63
  • Свиленград
Момичета дали се появиха схемите на тези две красоти

vadada@abv.bg

# 64
  • Плевен
Момичета дали се появиха схемите на тези две красоти

vadada@abv.bg

На тези двете има схема ,но няма ключ  CryДори цвят на конците няма! Cry

# 65
  • София
На второто цвете, което показва pepen, май мернах схемата и ключа, сега ще видя къде беше

vadada, а това не ти ли харесва?

# 66
Здравейте момичета, тези магнолии ги търся от един месец сигурно. Ето какви са резултатите, вече имам схемите на пъпката и разцъфналия цвят и ключ за него. Аз мисля, че  този ключ може да се ползва за всички цветове, само за дръжката и листенцата няма.  Като гледам в дръжката има три цвята кафяво и в листенцата май, ако искате да помислим заедно по този въпрос и да го направим този ключ.

http://milenam75.snimka.bg/tapestries/magnolii.502667

# 67
  • София
Здравейте момичета, тези магнолии ги търся от един месец сигурно. Ето какви са резултатите, вече имам схемите на пъпката и разцъфналия цвят и ключ за него. Аз мисля, че  този ключ може да се ползва за всички цветове, само за дръжката и листенцата няма.  Като гледам в дръжката има три цвята кафяво и в листенцата май, ако искате да помислим заедно по този въпрос и да го направим този ключ.

http://milenam75.snimka.bg/tapestries/magnolii.502667

Редактирам се, твоят ключ е същият, който намерих и аз

# 68
Може ли някой да ми каже как се казва този гоблен и къде мога да го намеря на коя фирма е.Благодаря ви предварително.

# 69
  • Варна
Има го в каталога на "Казанлъшки гоблен": http://filipias.multiply.com/photos/album/37#photo=6

# 70
Здравейте ,да се похваля с рамкирано бебче -подарък за едно новородено и дъълго чакано бебче  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 21:29 от silvanapei

# 71
  • Свиленград
desi_ivanova  много ми хареса, но аз ги търся за една приятелка.Все пак благодаря.
Силве гобленът с бебчето е станал страхотен.

# 72
  • край Дунав
Дами, чудесни сте! Поздравления за новороденото бебче   bouquet
 Аз шия непрекъснато почти, но все познати неща и нямам с какво ново да се похваля за съжаление. Следя Ви внимателно  Whistling

# 73
  • София
blagovesta_2008, казва се "Вълшебен миг". Прехвърли страниците от линка, който ти е дала tonika2006 до последната, там има телефон за връзка и за поръчка 

Да е живо и здраво бебчето! Прекрасен подарък!

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 16:11 от desi_ivanova

# 74
Честито бебче! ПОдаръкът му е страхотен, но вярвам, че малкият човек го надминава по красота!

Бързам да ви покажа едни красоти от изложба на гоблени, организирана в Поморие. За съжаление не познавам участничките в изложбата, но наистина има много голямо разнообразие и майсторлък в творбите им! Изложбата е отворена до утре, 13 юни.
http://napetia.multiply.com/photos/album/47/47

Общи условия

Активация на акаунт