Бродирана красота - 74

• 92 117
  • 689
  •   1
Отговори
# 210
 smile3501  Добро утро и моите дълбоки поклони пред всичко което сте създали. Заради държавния ми изпит който мина скоро не съм се включвала от дълго време и сега искам да се похваля с един завършен гоблен и едни почти на половина етапче.
http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.19324470
http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.19324477

# 211
Браво , marti mart. Чудесни гоблени.Мъж ти до къде докара "ЕВА" - та ?

# 212
  • Севлиево
Розите ми са готови

Приших кошничката и днес се надявам да пришия дантелката и да снимам.

# 213
Браво , marti mart. Чудесни гоблени.Мъж ти до къде докара "ЕВА" - та ?

Благодаря, ами той малко го заряза, че има много работа , но повече от половината го е ушил.

# 214
Добро утро момичета! Doci, предполагам, че ще стане много красиво очаквам да го видя, аз съм любителка и на плетенето на дантели, а в комбинация с гоблен не бях се сетила.
Искам да помоля, ако някой има  схема за гоблен4е за завършване на университет да ми помогне. Дъщерята завършва тази година и мисля да и пратя нещо такова. Имам една от руските сайтове на ме4е с шапка и диплома, но си представям нещо по сериозно, но ако не намеря може и това да бъде.

# 215
Ако ти харесва това, ще ти пратя схема:

# 216
Sissak, благодаря ти, прати я, аз имам ето това:
http://picasaweb.google.bg/zhanka6/Graduation#5485510074746588898
и имам още малко време да реша.

# 217
Здравейте.
Показвам сладкото мишле, за което ми дадохте схемичка, БЛАГОДАРЯ   bouquet . Още не е рамкирано, но нямах търпение да го покажа. Мислех да му нашия и надпис WC и да го закача на вратата на тоалетната  hahaha   Joy

А иначе междувременно започнах и едно от сезончетата на Вилер, но не с кръстат бод, защото нещо много се бавя на него, а с обикновен гобленов бод. Мислите ли, че ще стане  newsm78 или да не експериментирам много, много  Laughing .

Ако някой от вас е шил с обикновен бод вместо с кръстат , моля нека сподели, за да знам дали да продължавам. Като го гледам мисля, че ще стане добре, но все пак като имам и друго мнение ще ми е спокойно. Досега съм ушила 2 конеца. Панамата си я купих умишлено по-ситна, за да стане с гобленовият бод.

# 218
  • Пловдив
мишока е сладур...................

А за гобленовият бод - мисля, че няма проблем, просто самия гоблен ще стане по - малък

# 219
Добро утро момичета! Doci, предполагам, че ще стане много красиво очаквам да го видя, аз съм любителка и на плетенето на дантели, а в комбинация с гоблен не бях се сетила.
Искам да помоля, ако някой има  схема за гоблен4е за завършване на университет да ми помогне. Дъщерята завършва тази година и мисля да и пратя нещо такова. Имам една от руските сайтове на ме4е с шапка и диплома, но си представям нещо по сериозно, но ако не намеря може и това да бъде.

ето нещо по-сериозно:)

# 220
  • София
Здравейте момичета, искам да питам има ли дистрибутор на "Доме" за Европа/България или как човек да си поръча тяхна комплектовка?  newsm78

# 221
# 222
  • гр.Добрич
marti mart , много е хубав елена, но голям гоблен. За коня е ясно, че ми харесва, нали съм Стрелец.

Доци, тези рози са страхотни. Нямат ли контур?

bi_bi_to , нали Вилер е с гоблленов бод, така че какво го мислиш.

# 223
  • Севлиево
Немат контур, те са на Вилер  Peace Довечера или утре ще снимам вече готовия гоблен, остана само рамка.

# 224
bi_bi_to , нали Вилер е с гоблленов бод, така че какво го мислиш.

Аз честно казано не знаех  Embarassed , не съм многа запозната, а и сега разбрах, че Вилер нямат контур и са с гобленов бод  ooooh! . И щом е така, тогава хич няма да се притеснявам. Скоро ще покажа какво е станало  Grinning .
Благодаря на  did_tag за схемичките   bouquet .

doci Розичките са много красиви  Flutter .

Общи условия

Активация на акаунт