Бродирана красота - 74

• 92 183
  • 689
  •   1
Отговори
# 255
  • София
did_tag, и аз порових по православните сайтове и виж какво открих

За православната икона, рисувана по канон, е характерна равнинност на изображението и издължени пропорции на фигурите. Основната разлика между православната и католическата икона е в изображението на ореола. Православният ореол се изобразява като кръг около главата, неразривно свързан с фигурата. Католическият ореол е изобразен в перспектива като кръгъл плосък предмет, сякаш висящ над главата. Ако около светеца няма ореол и титули, тази икона не се смята за православна.

За мен всичките икони, които си показала, са православни, най-вече защото вдъхват някакво спокойствие, докато при католическите не е така, те повече приличат на картини. Дано помогнах  Hug

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 20:02 от desi_ivanova

# 256
момичета срещали ли сте някъде схема на тези орхидей на черна панама
http://www.collection1x4.com/pictures/collection_black/orchidei_big.jpg

# 257
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
момичета срещали ли сте някъде схема на тези орхидей на черна панама
http://www.collection1x4.com/pictures/collection_black/orchidei_big.jpg
Това е Риолис 941 - имам го в xsd  файл ако искаш - пиши на ЛС.

# 258
Джи , това твое дело ли е http://picasaweb.google.com/jumperche/AcIbvC03#5256626449595353154
Как се казва , имаш ли му схемата  Heart Eyes Бях си писала него , тогава когато правихме обща поръчка за гобленчета, а поръчката се провали нещо ...  Wink
И сега ми се иска да намеря схема , ама не му знам точното название  Sad

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 21:53 от Мимито & Светла

# 259
мое е да, но е щампа и се шие само на места, та няма да ти свърши работа схемата. ако го искаш мога да ти го купя от ибея, пиши ми ЛС и ще се разберем  Hug

# 260
мое е да, но е щампа и се шие само на места, та няма да ти свърши работа схемата. ако го искаш мога да ти го купя от ибея, пиши ми ЛС и ще се разберем  Hug
А знаеш ли колко лева трябва  да приготвя за него , че не се сещам тогава каква му беше цената , а сега може и да има промяна  newsm78

# 261
Още не съм се разписала в новата тема  Blush
Да се разпиша с първо етапче от новия гоблен
Aynur, поздравления много добре се получава. Цветовете също си подбрала успешно. Аз ших контура накрая, не е толкова страшен колкото изглежда на схемата. Продължавай с това темпо, бързо напредваш.

# 262
Здравейте, искам да ви покажа и аз какво съм сътворила, но ще може ли някой да ми помогне как става това. Направила съм си албул в Picasa.Ще ви бъда много благодарна.[dsc09353

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 11:35 от emchom

# 263
Копирай адреса на албума си и го сложи в поста си  Grinning

# 264
 Открих схема на това с балоните (в подписа ми , посредата)  Party Party Grinning
Ако някой го иска , да каже , ще му пратя  Heart Eyes

# 265
Дид таг, мерси  Hug
Жанка, щом ти ми даваш кураж значи ще стане Grinning , доста ме беше уплашил контура, но...  Mr. Green

# 266
Благодаря, на всички които ми помогната. Ето моите произведения:
http://picasaweb.google.bg/115553608734994014658/NewFolder3#5486249404484887778

# 267
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета!  Hug

Айнур, много бързо шиеш! Получава се страхотно!  Peace

emchom добре дошла! Поздравления за колекцията ти! Пожелавам ти покрай нас да се увеличи многократно!  Hug

А ето и моя завършен букет на Риолис

# 268
Букета е страхотен  Crazy
Аз не се наемам засега с такива неща , сложничко ми се вижда , с тези лентички  Thinking
А после стъкло слага ли се , няма ли да надига ...

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 20:56 от Мимито & Светла

# 269
  • Севлиево
Дуданче страхотен е букета   bouquet Я сподели оригинал ли е и ако да готови ли са розичките или ти си игра да ги връткаш.

Общи условия

Активация на акаунт