Бродирана красота - 74

• 92 171
  • 689
  •   1
Отговори
# 615
  • Плевен
Имам голяма молба. Избрах си от сп. Гобленов свят /не зная кой номер/ и си преснимах гоблен Чапли.

GrinningОх ,как ме  JoyНе знаеш списанието -ок,но с това "Чапли" ме смая ! ThinkingВ първия момент си помислих че става на въпрос за Чарли Чаплин/има такъв гоблен"!Четох ,четох и реших че става на въпрос за птица! Whistling ooooh!Ако сложиш и една снимчица ,може би ще е по-лесно да ти помогнем Peace

Ето тука като влезнеш с този адрес и има списания "Галерия бродерия"! PeaceСтига да ти се отварят Confused ,търси това което ти е необходимо! Wink

http://gallery.ru/search/?search=%E1%F0%EE%E4%E5%F0%E8%FF

Няколко страници по-напред в тази тема бях дала и адрес към тези списания в гоблените .com Grinning

# 616
Ама то сп. не е Галерия Бродерия доколкото прочетох, а Гобленов свят  Rolling Eyes
А иначе за гоблен Чапли намерих това:

# 617
pepincetyyy благодаря,дано в схемата,която има pepen има облачета,пиши  Peace
sissak много бързо напредваш,не се спираш  Heart Eyes

# 618
  • sf
МИнавам само да ви кажа каква съм патка и да порева малко на рамената ви.
Значи почвам аз оня ден да шия това http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5488888896316699506
трябва да се шие гобленов бод. Аз обаче си викам,ще си го шия с кръстче, нищо че ще свърши конеца и започвам. Шия,шия,ама не се усещам,че парчето панама нещо малее. Изкарах половин носорог и полоин хипопотам докато ми светне,че хората са имали впредвид съвсем малко бодче да се прави. И съответно се яодсах и го захвърлих. някой ден ще го мъча,но сигурно ще си взема аида 16  и  ще си я оцветя ,че и без туй тая панама на Ланарте не ми е на сърце.
Освен това се върнах на Сезоните на Дим , нали научих френските възли, сега ги въртя ли , въртя.  Joy
Здравче, пак мерси!   bouquet

# 619
  • Плевен
Ама то сп. не е Галерия Бродерия доколкото прочетох, а Гобленов свят  Rolling Eyes

BangheadЛеле,вярно бе! smile3512Ама нали напоследък все за "Галерия бродерия" се говори и аз по бързата процедура, буф та там! JoyИзвинявам се за което! BlushНо и този линк може да ви е от полза! ThinkingА за "Гобленов свят" ,май нищо не съм чувала  newsm78Ще проверя,но добре ще дойде и една снимчица! Grinning

donsita
NaughtyДа не си посмяла да захвърлиш тази красота! Heart EyesУспокой се,събери търпение и каквото трябва да се разшие го разший,не заменяй ланартовата панама,та това е най-готината панама! PeaceПък ако искаш помощ ,хвърли го към Плевен/сериозно говоря/ аз ще ти го разшия,друга работа нямам  Wink GrinningАз в началото като си купих малката африканска глава и разших цялото лице ,защото бях объркала средата/бях още начинаеща/! WinkТака че търпение му е м...та в нашето хоби ! Grinning Hug

Аз влезнах във форума за да си покажа моята втора дама ,която избоцках за 3 дена и сега и се кефя! Mr. GreenТози шал докато го преметна през рамото и бая се озорих  #Crazy Joy

# 620
пепен, метни схемите на мацките
донси, много кофти така. и аз имам един гаф гоблен и си събира прах в шкафа вече години. не знам дали някога ще намеря сили за него

# 621
  • Плевен
Дж-то  -  Hug Ходи си пибери схемите там от където трябва! Wink Laughing

# 622
Търся схема на гоблена "Стария Пловдив". Много ще съм благодарна. Simple Smile

# 623
 PeaceКофти схема

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 21:28 от ina.

# 624
  • Плевен
Търся схема на гоблена "Стария Пловдив". Много ще съм благодарна. Simple Smile

Да,наистина е така! CryКъдето и да я откриех е все с малка резолюция/така е сканирана и качена още в началото/ ThinkingПреди време даже я бях качила тука в темата ,но файла от който я взех беше доста странен и виждам че сега радикала не я отваря! newsm78Ако все пак държиш мога да ти я пратя ,дай си имейла ! PeaceДругия вариант е да си откриеш на живо списанието където е поместена -май 2006  ooooh! Избора е твой!А може  и да се предлага готова комплектовка!? newsm78Погледни в сайта на "Милена стил" Rolling Eyes

# 625
Аз шия Старият град, но първо не е този от снимката и второ ми е готова комплектовка, драскам си по схемите, а някои които съм ги ушила даже съм ги извърлила. Съжалявам, не съм ги сканирала нито копирала. А и то преди години не съм си и помисляла за подобно нещо - отпреди около 6 години ми е  Embarassed

# 626
pepen, благодаря! Точно този гоблен търся. Чувала съм и за други гоблени със същото наименование. А от къде мога да намеря архив на това списание?

# 627
  • Варна
Coelum,аз имам този брой на Галерия Бродерия.Аз ших Циганката от броя,но схемата на Пловдив мога да ти я пратя.Пиши ми ЛС с адреса си и ще ти я пратя. Simple Smile

# 628
Здравейте, момичета.
Искам да питам дали може да се намерят схеми на някоя от тези красоти, че откакто ги видах направо сън не ме хваща.

# 629
  • Шумен
Аууу... и аз искам ако някой ги има Praynig ще съм благодарна ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт