Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 456
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
swetla99, благодаря, че сподели мнението си, ще имам впредвид!  Peace Ти сигурно говориш за първия модел на BabyLand? Някой да има наблюдение в/у второто моделче - тези плюшените?

http://cgi.ebay.co.uk/AIO-Reusable-Washable-Cloth-Pocket-NAPPY-i … sh=item79147aed5c

# 676
Мадмоазел, аз имам такива, а и доста момичета в темата. Ако се върнеш по-назад, има доста коментари точно за тях. Аз съм доволна. Не запарват. Не съм ги слагала на детето през лятно време, но според другите момичета и през лятото не запарват. Пропускали са ми, ако ги държа по-дълго време, но ако сменям на около 2 часа, няма проблеми. За през нощта не ги ползвам, защото моето момче спи по 12 часа. Поръчала съм си обаче едни конопени подложки, за които казват, че издържали по 10 и повече часа и тогава ще го пробвам и през нощта с тях. Като съотношение качество-цена и като за начало тези пелени са си перфектни.  Peace После, ако решиш, може да инвестираш и в по-скъпи.

# 677
записвам се и аз, само не ми стана ясно защо на 1 стр. пише, че само от 3 места може да се вземат такива пелени, а не видях сред тях да е "Естествени идеи", от които мисля да си взема...

# 678
записвам се и аз, само не ми стана ясно защо на 1 стр. пише, че само от 3 места може да се вземат такива пелени, а не видях сред тях да е "Естествени идеи", от които мисля да си взема...
Защото аз пуснах темата и не успях да изкопирам линковете от предишната и да ги обогатя (беше вече заключена темата), а модераторката, която после добави информацията, просто я прехвърли от старата тема. Вече наближава време за нова темичка и ще е добре там да добавим всички по-нови линкове.

# 679
  • Edinburgh-UK
мамчета а някоя от вас ползва ли fuzzi bunz ,какво ви е мнението за тях,стават ли за момчета че някъде четох че в талията били много плитки,и не били подходящи за момчета

# 680
Светле, моят син е на 9 месеца и доста висок за възрастта си (97-ма перцентила) и ФБ са му съвсем ок.  Peace Доволна съм от тях, дори много. В началото не бях, но явно не бях настроила ластиците добре. Ползвам ги обаче с памучни подложки. Всъщност от 2 месеца някъде не ползвам вече оригиналните микрофибърни подложки за нито една от пелените джоб, които имам. Само памучни и съм страшно доволна, попивателната способност се увеличи. Wink

# 681
Появявам се все още като бъдеща мама с няколко въпроса:
1.Колко излиза доставката от Англия чрез ибей? Защото брат ми юни ще ходи на гости в Англия и мога да го ползвам за транспорт Simple Smile
2.Същото се отнася и за Америка.От там пък ще идват братовчеди и също мога да ги ангажирам евентуално с доставката.
Имам намерение да ползвам вълнени гащички с подложки.И тук искам да питам:
Имам доста нови памучни блузи с дълъг ръкав от едно време Embarassed- по грубия памук.Дали мога да ги използвам за подложка newsm78
Последно -една молба към Пловдивските мами.Ако си организирате срещичка,нека ми пуснете едно ЛС за да се присъединя към вас с повечето въпроси Embarassed
Благодаря на всички ,че ви има  bouquet

# 682
Сега аз искам да питам, за покупка от от и-бей, каквато до сега не съм правила, понеже нямам регистрация ПейПоу, за да платя така, как плащате в и-бей и за ПейПоу къде трябва да регистрирам банковите си данни?

# 683
Сега аз искам да питам, за покупка от от и-бей, каквато до сега не съм правила, понеже нямам регистрация ПейПоу, за да платя така, как плащате в и-бей и за ПейПоу къде трябва да регистрирам банковите си данни?

Трябва да се регистрираш в сайта на ПейПал
http://www.paypal.com

# 684
Благодаря много, мислех, че е по-сложно

# 685
Здравейте- дойде момента и аз да се запиша тук. Сега (на 23ти април) родих втория си син и съм решила да се гледаме с многократни пелени и ЕБХ(дано да се справя). Както и баткото така и него кърмя на поискване. Очертава се да се кърмят в тандем- Саши не проявява никакви мераци за отказване- напротив откакто се прибрахме от болницата доста увеличи броя на кърменията. По въпроса с пелените с баткото нещо напълно обърках нещата. Той е с еднократни пелени, категорично отказва да седне на гърне или на дъската за тоалетната, която купихме, а е вече на две годинки. Плаче и се гъне като червейче, докато не го вдигна. Не знам къде и какво обърках  Sad , дали това, че не започнах да го слагам да седи на гърнето рано или че позволявах да си играе с него (уж за да му е познат предмет)...
Сега съм се заредила с добро количество многократни пелени и макар и със страх(да не оплескам пак нещо) съм готова да започвам.

# 686
И аз тук   bouquet

# 687
  • София
i√k@  ако има нужда не се колебай да питаш. А за баткото опитвала ли си направо на голямата тоалетна с адаптор, може да му е интересно и да пожелае така да опита. Другото е просто най-накрая като се постопли махаш памперса и обикновенно на тази възраст след няколко дни повечето дечица схващат поредицата от деиствие, напишкване, мокри дрешки започват да си казват. Поне от майките в градинката свалящи памперси на 2 годишни дечица имам подобни наблюдение, не лични. Тъй като ние и двата пъти бяхме на ЕБХ плюс памперси или пелени и доста по-рано го отказахме съответно.

# 688
Здравейте  Hug
Страхотна тема - изчетох я цялата  Crazy Сега ми е малко каша в главата и сигурно ще трябва да препрочитам. Другия месец чакаме бебче и от сега съм се заканила на многократните пелени и ЕБХ - искрено се надявам, че ще се справим  Flutter
От това, което прочетох май се ориентирам към Bum Genius, Gro Via, Wonderoos, както и китайските. Искам да попитам за вашето мнение, от тези пелени кои са най-добри като цена/качество? И съответно за новородено към кои ще ме насочите? Тепърва започвам да се ровя в ибей  Flutter

# 689
Aila,  Hug благодаря - още есента купихме адаптор за тоалетната. Когато е на земята сяда на него без проблем (но с дрехите) Щом го сложа на чинията и се разтреперва целия - държи се здраво за мен и плаче. Иначе все ходи с татко си в тоалетната. Племенницата ( която е месец и половина по-малка) когато идва и ползва гърнето я гледа, но категорично отказва той да седне. Опитах да му сложа многократни (неговия размер). Не и не- започва да си дърпа дрехите и гащите. Пробвах и с памучни гащи с тензухена пелена вътре- същата реакция. Следващия път опитах без  тензуха и го оставих само по гащи- пак дърпа да се съблича. Вчера и днес, когато нося бебето в тоалетната и баткото идва, сочи го и ми обяснява нещо разпалено( още не мога да му схвана превода  Mr. Green ). Сутринта опитах да го сложа на тоалетната- както и бебето пишка и ака там- но реакцията беше същата- страх, плач и вкопчено голямо бебе в мен. Явно ще свалям директно памперса.
Да се похваля- на третата пелена на бебето вече имаше само малко пиш. Сменях го и го издържах на около два часа- на такъв интервал се буди. Първо му давам малко да хапне, че иначе  става страшно- надава вой в секундата в която устата му е свободна. След това отиваме в тоалетната и направо над тоалетната чиния го държа. Веднага си свършва работата.
сега сме с Tots Bots Bamboozles с копченца и външни гащички- пак на Tots Bots . Въпреки, че май не стягам достатъчно няма нито една намокрена дрешка. През нощта обаче ( към 1.30) сложих еднократна. Нощем съм като зомби- сякаш мозъка и тялото ми са две напълно независими единици.
Две пелени вчера ги изпрах заедно с дрешките на децата с Бамбино мио + добавката. Пуснах ги в сушилнята на по-ниска температура и станаха много мекички. Останалите ги запрах малко със сапун (детски) и изплакнах- така ги оставих в кофата. Ще ги пусна с днешната пералня.
Това е за сега- аз доволен.

Общи условия

Активация на акаунт