Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
  Аз имам на КидсКит адаптора за тоалетна, който има и стълбичка и отстрани за хващане. Не го ползвам, ако искаш може да ти го дам. Може да го е страх протсо като няма стабилност и е качен високо, опитай да сложиш някаква табуретка или нещо високо, на което и да стъпва като е качен на тоалетната чиния или сам той да се качи.
  Браво за успеха, само да каже да не се вманиачаваш в това дали си изпусналя някое пиши или ако с ЕБХ, то, важното е да сте доволни и спокойни всички. Иначе и аз така процедирах с Елена, първо кърмех, после издържах, но тя си изчакваше. Докато с каките или първо ги издържах или ги издържах докато сучеха. Те също така до късно през ноща пишкаха, докато на Елена сигурно от три месечна точно нощем нищо не и слагах, защото повечето пъти или издържаше до сутринта или имаше само едно пишкане нощем макс.

# 691
Този адаптор го бях харесала отдавна, но при нас около тоалетната чиния няма достатъчно пространство. Ще опитам с опора за крачетата- имаме едно приспособление за достигане на високите рафтове- като табуретка и достатъчно високо( че аз нали не съм от високите).

# 692
  • ул. "Мечтание"
Ще опитам с опора за крачетата- имаме едно приспособление за достигане на високите рафтове- като табуретка и достатъчно високо( че аз нали не съм от високите).

Ние имаме такава табуретка. Моя син сам си я носи в тоалетната и си я намества и си ходи сам. Аз само трябва да му светна.  Joy

# 693
Здравейте, момичета!
Имам въпрос. Днес се ровех в e-bay и попаднах на едни китайски пелени на BabyLand, чиято цена е доста ниска. Видях, че подложките се поръчват отделно де
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290553234665
точно тези имам син,жълт ,оранжев,червен  и лилав  доволна съм,от втория месец сме с тях в тази последователност в която съм ги изброила са като размер сините са най малки а лилавите най големи ,като разликата е
 минимална(около 1-2 см) но все пак на 4 кг дупе се усещаше.

# 694
......Аз само трябва да му светна.  Joy
Моя хубостник си прибутва нещо(каквото докопа) и пали лампите сам- остава само да се престраши да използва тоалетната Mr. Green

# 695
  • ул. "Мечтание"
......Аз само трябва да му светна.  Joy
Моя хубостник си прибутва нещо(каквото докопа) и пали лампите сам- остава само да се престраши да използва тоалетната Mr. Green

И това прави. Ама му е по-интересно да ми викне: - Дойди светни!  Joy Диванета!

Може да пробваш да сложиш гърнето в тоалетната и да пишкате заедно - той на гърнето, ти на тоалетната - да види, че тоалетната чиния не е страшна.

# 696
Здравейте, момичета!
Имам въпрос. Днес се ровех в e-bay и попаднах на едни китайски пелени на BabyLand, чиято цена е доста ниска. Видях, че подложките се поръчват отделно де
точно тези имам син,жълт ,оранжев,червен  и лилав  доволна съм,от втория месец сме с тях в тази последователност в която съм ги изброила са като размер сините са най малки а лилавите най големи ,като разликата е
 минимална(около 1-2 см) но все пак на 4 кг дупе се усещаше.
Цената наистина е добра, и аз бих купила. Само не го разбрах съвсем как има по-големи и по-малки - пише, че са Size Adjustable - уж универсален размер, не пише, че различните цветове са различен размер, а че можеш да си купиш колкото искаш бройки като за 15 бр. имаш отстъпка, без това да включва подложки

# 697
Да универсален размер са ,но между синия и лилавия има 1-2 см разлика,сега не мога да кажа точно 1 или 2 см са но има малко разминаване,не е голямо .

# 698
  • Сливен
Здравейте, момичета!

аз ползвам от тези и съм много доволна - пеленките са си супер за цената си, но микрофибърните подложки издишат при по-голямо дете. Докато детето е малко - добре, но като стане по-голямо и пишка повече тези подложки не мога да попиват добре. Купи подложки от друг материал - това е моя съвет

# 699
След задълбочено ровене в ибей, реших сега да поръчам първо от китайските, че срока на доставка е доста голям. И аз се ориентирам към обявата на mademoiselle  Blush Само за подложките не знам дали да купя от тях или да поръчам други  Thinking После ще ровя из обявите за 4-5 бройки по-маркови  Flutter
Намирам и още едни многократни на приемлива цена, които идват с по 2 подложки и отгоре са с лепки http://cgi.ebay.co.uk/10-Reusable-pocket-nappies-20x-3-layers-cl … f38#ht_3969wt_905 До колкото разбрах с лепенки е доста по-удобно. Някой ако ги е ползвал - много ще съм благодарна да сподели  Praynig

# 700
  • Сливен
не съм ползвала точно този модел, но и аз достигнах до извода, че с велкро е много по-удобно - може да си ги нагласиш много точно за разлика от копчетата

# 701
Само че ленките сдават багажа и с времето не държат толкова добре

Може марковите да са по-добри, не знам; аз ще взема останалите с тик-так

# 702
Fall, аз имам само 2 с копчета, всичко друго ми е с лепки, и нямам ни едни повредени или отслабени.  Peace Зависи от качеството, прането, сушенето и разбира се колко броя пелени са в оборот.  Simple Smile
Аз лично предпочитам и препоръчвам велкро по причината, която е споменала olaya.

# 703
  • Edinburgh-UK
Solley благодаря ,ще взема няколко бройки на фъзито да ги пробваме
момичета и аз съм с две ръце за велкро

peiota от изброените марки имам  Bum Genius доволна съм от тях

# 704
И аз най-после се записвам!Взех си Непромокаеми гащички Littlelamb ползвам ги с тензухени пелени, по-голямата част са ми на Mother Ease с памучни и бамбукови подложки.Също така си взех и няколко китайски , от тези тип джоб с микрофибърни подложки.Засега никоя не ми е пропускала.
Вие с каква сте за през ноща?Лятото в жегите кои пелени са най-подходящи?

Общи условия

Активация на акаунт