Пелени и гащички за многократна употреба 5

• 46 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Edinburgh-UK
[bmari:)][/b] мари как е малката Алекс?аз през ноща слагам Bum Genius с микрофибърна подложка плюс конопена и издържа от 8 до 9 сутринта,много рядко сменям нощем
и аз се чудя кои пелени са подходящи за бг жегите?
Solley снощи попаднах на твой линк за пелените и се отказах от фъзито ще поръчам happy heinys и rumparooz.кой от двата вида според тебе са по-добри за през ноща?

# 706
Които и да е многократни пелени са по-добри от еднократните през лятото и спарват по-малко.  Peace Общо взето няма значение системата, модела и марката. Стига сте си вкарвали филми само.  Stop
При нас от 2 месеца вече е лято, жеги, влаги, ужасно - детето си ок с всички видове, които имаме. Кожата му е все така перфектна.  Heart Eyes

Светле, не се отказвай от фъзи, или поне една си вземи, може за теб да работят. Аз ги харесвам все повече.  Wink happy heinys и rumparooz са хубави и двата вида, но тях ги ползвам предимно през деня навън. Нощем предпочитам да ползвам бъм джиниъз и блубери, защото са по-дълбоки. Разбира се, че се е случвало да слагам и от другите видове, не веднъж и не са ми пропускали. Просто навици някакви и предпочитания съм си създала.

# 707
Тези китайските идват без подложки и съм в чуденка какви подложки и колко да поръчам за начало. Моля ви, дайте съвет  Praynig

# 708
Отново се включвам в темата, пропуснала съм, но ще наваксвам в движение.
Искам да ви попитам някой ползвал ли е тренировъчните гащички на gerber? Михаела е от самото начало с гащичките, нали си имаме от баткото, но ми се иска през лятото да й е още по-леко? Aila, Елена с тензухче и гащички ли беше като бебче? Аз съжалявам, че изпуснах момента с ЕБХ при нея и сега ще ми е по-трудно, но съм решила да започвам вече.

# 709
  • София
  Елена е родена май месец, до пролетта си беше с многократни пелени, най-различни видове, докато лятото си беше основно само по гащички и просто я преобличах ако я изпусна, много рядко на път или нещо друго съм слагала многократна пелена. Зимата съответно вече бяхме без пелени изцяло, просто ако имаше пропуск я преобличах. За акането от началото си изчаква, така че е ставало въпрос само за напишкани дрешки или пелени в 90 процента от случаите. Така или иначе обаче аз ползвах и многократните само като защита да не се намокрят и горните дрешки, а именно като се изпишка в тях, ги сменях веднага. Зависи от сезоните, през зимата ако е много малко бебето с пелени си е по-добре, а иначе лятото предпочитах направо да сменя едно панталонче и гащички, имах много бройки летни панталонки от каките, вместо пелени.

# 710
Аз досега й слагах тензухче и отгоре джоб-пелена , която ползвах като защитни гащички. Но нали идва лято и се колебая дали с обикновени гащички или тренировъчни да се запася, не ме бърка преобличането, но едва сега започвам  да я изпишквам в гърненце и към този момент всичко си е в гащичките. Нямам представа дали ще имаме успех и затова се колебая в кое ще е по-добре да инвестирам. По ред причини пропуснах периода, когато щях лесно да я науча, защото при всяка подкана си пишкаше, а сега вече не е така.

# 711
peiota очевидно ти ще имаш наблюдение върху пелените доста преди мен  newsm30 ще чакам да споделиш, мнение. Момичетата споменаха, че конопените подложки попиват повече от микрофибърните. С цел да ти помогна, пускам линк с конопени подложки  Peace

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=hemp+inserts

# 712
~mademoiselle~  Hug благодаря! Прочетох доста и това за конопените и бамбуковите, че са по-добри го знам, но не знам на кои точно да се спра  Thinking В смисъл...имаше мнения, че някои са много тънки и нищо не задържат. Някой ако е купувал само подложки и е доволен от тях, много ще съм благодарна да сподели какви точно са  Flutter

# 713
купих непромокаеми гащи да не мокри дрехите при почване на "обучението" за гърне. Ама скъпи ми се сториха-20 лв.,уж по-дишащи,ама пак полиестер 100%...Имате ли опит с тези гащи и какъв?

# 714
  • Edinburgh-UK
Solley ще си взема и една бройка и от фъзито,намене ми трябват най-вече за нощно време,би ли ми казала за блуберито вътрешността им държи ли сухо като при bumgenius ?каква им е вътрешната материя до дупето?
 peiota аз си поръчах от ебей един вид конопени ,ще ти кажа тези дни дали съм доволна от тях

# 715
Светле, на фъзи и блубери е еднакъв полар, на бъмджиниъз е малко по-друг, мен лично ми харесва повече този на първите, но и 3те държат сухо на дупето и са мекички.

# 716
Моля за извинение, че нахлувам в темата, но видях, че се говори за ЕБХ тук, а темата живо ме интересува - има ли отделна тема по въпроса, защото търсачката нищо не намира.

Опитах да попитам лично Aila, но лимитът й за входящи ЛС е запълнен.  Grinning

Продължавам да чета за многократните пелени засега, по-късно се надявам да се включа с тематично мнение.

# 717
някой ползва ли от допълнителните подложки на Little lamb? интересуват ме размерите и дали ще станат на китайските Бейбиланд?
peiota ти намери ли си някакви?

# 718
Валери, не знам каква марка си купила, но за 20 лв вероятно са ПУЛ (полиуретан ламинат) - аз ползвах такива на Mother ease и Tots bots просто с нагънат тензух между крачетата, а на кръста практически гуменото покритие директно опираше в кожата. Бях изключително доволна, никога не са запарвали и не са ми правили каквито и да е мизерии Peace Ако не бях минала на вълнени, пак такива щях да си взема, много повече ми харесват от джобовете.

# 719
Мата космата, мадър ийз са, но само за горни - над бельото; мисля да ги ползвам с памучни гащи и памучна пелена... Пише 100% полиетилен Confused

Общи условия

Активация на акаунт