ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 061
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Лили, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
 hahaha

# 106
  • София

На нашето Буренче желая много здраве, щастие....и дебели нерви  Joy Копривооооо, ние торта и на патерици ядем  Rolling Eyes

# 107
Копривкеееееее , ЧРД !!!

Ей , русенлийките , голяма красавица ви краси града  Wink Тя верно  на нищо  не прилича  Crazy

# 108
Мерси за пожеланията за кормуването. Любито, за щастие и нещастие карам в родно Търново. Жална ми майка да се престраша после в София  Mr. Green Бърборанче, хич не се натискай да те возя. Не ти трябва да се буташ в кола на камикадзе  hahaha
Днес инструктора ми каза: "Как може от толкова много място на пътя ти се чудиш в тротоара или в другата кола да се забиеш." Дано стане шофьор от мен и то незастрашаващ себе си и околните  Whistling

Ей , русенлийките , голяма красавица ви краси града  Wink Тя верно  на нищо  не прилича  Crazy

tooth  smile3521  rotfImbo  newsm62
За тези, които не са имали честта да видят великото трио: http://2.bp.blogspot.com/_F_c2TTm7_Sk/TBn_rNDqY-I/AAAAAAAAAjg/wS … 0/world%20cup.jpg  Mr. Green

# 109
  • Варна
tooth  smile3521  rotfImbo  newsm62
За тези, които не са имали честта да видят великото трио: http://2.bp.blogspot.com/_F_c2TTm7_Sk/TBn_rNDqY-I/AAAAAAAAAjg/wS … 0/world%20cup.jpg  Mr. Green

Боже мили..... Joy оставам безмълвна....

Момичета, моя мн добра приятелка роди син снощи....вълнувам се все едно аз пак съм раждалаSimple Smile Та леко им завиждам на бременилките за емоциите!!!

# 110
Mалеее, какви убавици! Ще ги сънувам Mr. Green

Мим, честито на приятелката ти! Много е вълнуващо като някой близък има бебче. Аз преди не го усещах така, но откакто и на мен се случи много се кефя, понеже знам каква емоция си е Peace

Накри, видяяях теее Grinning

Аз отметнах още един изпит и сега ще работя върху следващия. Добре, че маман прави компания на малката, че чак ми става съвестно като не мога да и обърна внимание. Снощи цяла вечер си седи в хола с баща си и баба си, но през пет минути идва на решетката да ме види какво правя в кухнята на компа и ми дърдори нещо. Днеска съм и обещала цял ден да съм на нейно разположение.
 После ще ходим на гости да си играят с едни дечица, че нали имам да се реванширам Heart Eyes

# 111

Embarassed Embarassed Embarassed
Whistling
За тези, които не са имали честта да видят великото трио: http://2.bp.blogspot.com/_F_c2TTm7_Sk/TBn_rNDqY-I/AAAAAAAAAjg/wS … 0/world%20cup.jpg  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А кой е тоз велик хирург дет така надува джуките? ooooh!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 14:10 от nakri88

# 112
  • Русе
Ама вие чак сега ли видяхте "най-красивите" ми съгражданки?  Laughing Мислех да публикувам снимката да се посмеем, но после забравих. Даже има група във Фейсбук за организиране на нов конкурс.
Мим, честито на приятелката ти! Вярно е голямо вълнение.

# 113
  • София
Embarassed Embarassed Embarassed
Whistling
За тези, които не са имали честта да видят великото трио: http://2.bp.blogspot.com/_F_c2TTm7_Sk/TBn_rNDqY-I/AAAAAAAAAjg/wS … 0/world%20cup.jpg  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А кой е тоз велик хирург дет така надува джуките? ooooh!
Joy hahaha #Crazy Joy Пред такава красота, оставам безмълвна newsm65

# 114
  • Русе
http://photo-forum.net/sitepics/forum/2010-06/yxvd9530.JPG
ето още една снимка на Мис Русе..

# 115
  • София
Люби, изби рибата направо...... smile3505 Безмълвна съм пред тази красота...

# 116
  • София
Здравейте,
Тези дни все нещо имам да правя и все не ми остава време да стигна до форума...
Люби- вярно, че по принцип представа за красота на всеки човек е индивидуална, но това точно да е Мис Русе.... ooooh! Laughing
Мим- честито на приятелката ти  bouquet, и моята най-добра приятелка е бременна и след около месец трябва да роди, много се вълнувам за нея, съпреживявам всичко наново Heart Eyes
Ели- прекрасна бременна си Heart Eyes, радвам се, че всичко е наред с бебчо Hug
Моник- радвам се, че всичко е наред с бебчо Hug
Радостчо- честито за изпита  bouquet
И да се оплача- вчера реших, че ще ходя до колегите в офиса, че още за рожденния ден на ЙоЙо и бяха купили подарък, който аз чак сега се сетих да отида да взема- и тъкмо тръгнахме и най-големият дъжд ни завари, добре че бях взела дъждобрана на количката, та ЙоЙо не се намокри, ама аз станах на мокра кокошка Tired, а и в центъра /аз работя
до Халите/ е ужасно за количка- дупки, които от локвите не се виждат, като сляза пък на улицата, започват да ми свирят колите, просто е ужасТ ooooh!

# 117
На кастинг за главна мъжка роля  в  АВАТАР  Laughing същата Убавица

# 118
боже, колко мъка има по тоя свят, боже...
ама какви са тея хора дето са ги избирали тез госпожици...

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 22:46 от lorini

# 119
  • София
Явно принципа е  - Не е важно колко си красива, а с кого спиш....

Общи условия

Активация на акаунт