ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
стига бе...с това има ли кой да си легне...

# 121
не знам, ама моят колега днес каза, че доста скъпа ще му излезе тази - бая пиене ще трябва да изпие... Та почвам да клоня към версията "богат татко"...

Лили, Честит рожден ден и от мен, на патерици, но с цветя   bouquet  Grinning Здрава и права да си дълги години още  Hug

Кокос, браво бе, щом мигачите знаеш - готова си вече  Mr. Green Пък у Софето не е чак толкоз страшно, колкото изглежда от страни Wink.

# 122
Мамчета, привет!
При нас няма кой знае какво. Гледаме се с Нстюхата и не мърздаме от Свищов  Sad Така ми се ходи на почивка, ама ще видим. Поне ще разнообразим малко с кратък престой на село. Скучнико е там, но и тук еднообразието ми писва.
 Настюхата още не е тръгнала  Whistling Казват " радвай се, че като тръгне, няма спиране" , ама аз вече нямам търпение. Държи се за един пръст, но не ще дъ тръгне сама. Голям страх. Детската каза, че е готова и скоро ще е , но наистина много го чакаме това прохождане.  Дони , можеш да ни отбележеш като последни в прохождането.
Иначе съм я записала на ясла. Преди няколко дни се срещнах с директорката на яслата и се разбрахме от средата на август да тръгва ( до тогава трябва да е проходила  Grinning).
Аз нали щях да я отбивам, е, още си я кърмя  Laughing

# 123
Елена, Честит рожден ден и тук!    bouquet

# 124
  • Русе
Елена, Честит Рожден Ден! Желая ти всичко хубаво на теб и семейството!   bouquet
Мацки, вчера ходих на лекция по нервно-психично развитие на децата от 0 до 3г. Беше много интересно, но за час и нещо не се обхванаха много въпроси. Попитах психоложката за нашия проблем - Карина от известно време - може би повече от 2 седмици се буди всяка нощ м-у 2ч. и 5ч. и играе по 2 часа докато й се доспи. Crazy В същото време на обяд спи по 3-4 часа. Казаха ми да не я вземам от кошарата, а да седна или легна с-у нея и да й приказвам и да се правя, че ще спя. В никакъв случай да не играя с нея. Е пробвах: такъв рев настана и яростно ритане..Накрая дойде баща й и ме нахока, да не съм слушала "такива глупости" и каза : "ооо, на тати.." и така..
Пепи, вие сте на тема ходене, а мен всеки ме пита: "кога ще проговори?" Така, че няма пълно щастие. Mr. Green Все се иска нещо повече.
Сиси, за Мис-ката и аз чух версията "богат татко"
Ралче, много неприятно това с дъжда, в това време човек не може да е сигурен дали няма да го заплющи някъде. И нашият дъждобран седи постоянно в количката.

# 125
Люби, и ние имахме такъв период. При нас някой път действаше преструването, че спим, друг път не. Но на таткото му казах, че вземе ли я от леглото той ще си играе два часа с нея и действително, като го направи аз се обърнах на другата страна и си заспах Laughing В крайна сметка като се събудеше й предлагах вода, мляко и проверявах дали е суха. След това й казвах колко ни се спи и че ще правим нани-нани и си лягах. Тя си помрънкваше, поиграваше и заспиваше. Не се тревожи, период е, ще отмине! И друго ще дойде Laughing

Радостчо- честито за изпита  bouquet
Hug

# 126
Люби, аз като незавършил психолог мога да ти кажа да си правиш каквото смяташ за редно...щом и се играе да играе...стига това да не ти пречи...катерина скоро не е имала среднощни игри, но последните пъти си играе сама, а аз дремя до нея...но пък ние псим на едно легло и затова ни е по-лесно...
тя как реагира...играе си в кошарата или иска с теб да играе...
пробвай да я слагаш да ляга по-късно...и сутрин я буди по-рано...и така няколко пъти може и да подейства...
действай по интуиция...майчинския инстинкт никога не лъже...

# 127
  • Русе
Лорини, събужда се с плач и като отида при нея вдига ръце да я взема от кошарата. Напълно си е разсънена. Снощи пак - от 12 до 3ч.  Sad Сега обмисляме разни стратегии с баща й. Вече не се издържа - не е нощ - две, а вече трета седмица започна така. Ако пък не я извадя започва един рев за световно. На леглото при нас никога не е спала - като я вземем там започва да скача отгоре ни. Както и да е, да не занимавам аудиторията. Благодаря за загрижеността.  Hug
И да не е съвсем спам - тук не спира да вали, вече 2-ри ден няма разходка.  Sad
А за Мис Русе, чух на късния Календар, че върнала короната.  Simple Smile

# 128
  • Варна.....

И да почерпиш!!!!
А защо не опиташ да я будиш следобед, че да и се спи вечер?
У дома пък в последно време на мода е крещеното- по много и дълго. не знам защо. И няма значение сутрин, вечер, нахранен, наспан или не. Просто врещи все едно го колят / в оригинал звучи като прасе, на което е бучната калъчката и го гонят да го доколят/. И както пищи спира, заиграва се, присеща се нещо и пак започва да крещи. Сигурно ще избягам. Далече.

# 129
  • София

Честит имен ден на близначката Яна ! Да е жива и здрава Simple Smile

То и Йоаните имат пореден имен ден, така че и ЙоЙо да се чувства поздравена.
На Кишата пък да и е честит професионалния празник Simple Smile

# 130

И да почерпиш!!!!
А защо не опиташ да я будиш следобед, че да и се спи вечер?
У дома пък в последно време на мода е крещеното- по много и дълго. не знам защо. И няма значение сутрин, вечер, нахранен, наспан или не. Просто врещи все едно го колят / в оригинал звучи като прасе, на което е бучната калъчката и го гонят да го доколят/. И както пищи спира, заиграва се, присеща се нещо и пак започва да крещи. Сигурно ще избягам. Далече.
Таис и при нас е същото. Особено на морето е голям цирк. ooooh! Като почне да пищи, че иска да влиза в морето, всички се обръщат да ни гледат. Сигурна съм че е момент. Не вярвам (надявам се) да не стане от тези разглезените дет пищат по улицата като луди.

# 131
Тайс, Накри, и Калоян е почнал да пищи и да се дере все едно, че го коля с тъп нож. Сигурна съм, че съседите си мислят, че още щом се приберем, почвам да го налагам яко  Tired.
Оплаках се и аз на едни девойки, всички мислеха, че е заради яслата (че му липсвам), и че е период. Силно се надявам да е период, понеже не се издържа повече - от сутринта като стане, до вечерта, когато си легне - все е рев, писъци, крясъци, ужас просто  #Crazy
Е, последните 2 дни го няма това, ама сигурно понеже пак е болен  Tired. И все пак - издържа цели 2 седмици преди да се разболее, та съм горда с него! Дано мине по-бързо и лесно тоя път...
Люби, дано намерите начин да преодолеете това с неспането  Hug
И честит рожден ден на Елена, пак на патерици, но пак с цветя  Laughing  bouquet  Hug

# 132
  • София
Дони, не знаех, че днес празнува и ЙоЙо, така че благодаря ти за поздрава Hug Нека да ми е жива и здрава и все така активна Heart Eyes Да е честит празника и на всички други празнуващи, с пожелания за всичко най-хубаво  bouquet
Люби, дано този период с Кари от мине по-бързо, децата преминават през различни етапи, явно  при нея в момента е такъв етап.
Тайс, Накри, Усмихнато- кофти е това с пищенето Confused, ЙоЙо не пищи, но пък като я хванат нервките или нещо не й изнася, започва да удря и да хвърля всичко, което е около нея или ляга на земятя и започва да удря с юмруци Rolling Eyes
Усмихнато- дано Кало бързо се оправя Praynig
Днес съм решила да направя вечеря- изненада на мъжа ми, / ЙоЙо ще заспи надявам се към 9/, ще купя бутилка вино, ще украся масата и ще направя някакви неща /не съм най-добра кулинарка, та ще е нещо по-простично, някакви салати и пилешко/. Осъзнах, че напоследък, улисани по ежедневните неща, одавна не сме си отделяли време само за нас двамата. Искам с този жест да го зарадвам и пак да му припомня, че благодарение на него се чувствам щаслива и обичана жена и че съм изключително благодарна и признателна за неговата подкрепа и за това, че винаги е бил до мен и ми е помагал Heart Eyes
И понеже днес е петък, желая и на вас хубави почивни дни, изпълнрни с много хубави моменти Hug

# 133
  • София
И моя осъзна, че има глас и може да вика и пищи...и се опитва да се смее като голям - да прави смешки. Имитира. Та Сиска, аз като му липсвам само за 3 часа на ден и пак е лепка, но определено не е причина яслата при вас. Установих обаче, че келеменцето се опитва да прави на батко си номерата с другите деца (потърпевш най-често Делян) - вижда, че си играе с играчка. Отива дърпа му я от ръцете и я захвърля на далече...Така прави батко му с него #Cussing out
Вече и визуално си познава лелите в яслата ( понеже аз му знам групата) и ги закача от далеч с "ей, бабаааа". Понеже те са си баби де и така и им викат и другите дечица. Да видим като тръгне пак ли ще им се радва толкова. Тръгването само по себе си също е неопределено, защото курса ми се удължи Close Ще е чак до януари. Пусна ли го на ясла ще ми секне голямото майчинство. Не мога да се върна на работа, понеже работното време е до 18.30, курса почва по същото време, а имам и път около 30 минути с метрото...Абе не ми се мисли.
Ралче,  Wink

# 134
Ралче, браво на теб...много мило ми звучи...ти си голяма романтичка...и много нежна душа... Hug

а тук е голяма скука...даже и в лошото време няма кой да се разпише...аз съм седнала да се правя на студентка и ходя по изпити само...ама ги и взимам...

Общи условия

Активация на акаунт