ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 090
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Оф, Лорини, да знаеш как ми се пише на мен... Ама за съжаление си оставам с писането на доклади  #Cussing out. И един доклад, дето вчера ако си бях в офиса, щях да го свърша за половин ден, сега още го бъхтя... Ама така е като работя когато заспи Калоян и то ако и аз не съм заспала  Laughing

Явно това с крещенето си е период при наборчетата  Thinking. Ама дано минава скоро, че моето кроткото не мога да си го позная просто  Crazy

Ралче, браво на теб! Чак гузна се почувствах.... и ми се прииска и аз да направя нещо такова, но абсурд да успея за тази вечер. Но уийкендът идва, може и аз да спретна нещо за мъжо Wink

# 136
здравейте и от нас,
от много отдавна не съм писала, макар да се случва често да ви понаглеждам Wink
ние сме ок, Евгени ходи от април на ясла и вече мога да кажа, че свикна. голямо е диване, не се спира за секунда, яде като разпран, а няма и 11кг, иначе вечно е гладен.катери се където му падне, гонят се с Дари из къщи и е някаква лудница.
в момента сме в Бургас и малко съм се отдала на мързел и майка ми съм я натоварила Mr. Green, на плаж ходя само с Дари, че с него ще трябва да тичам из целия плаж. планували сме средата на юли да ходим на море и с двамата ooooh!, а цял август като не работи детската, ще съм луда калинка+ходенето на работа......

# 137
  • Русе
Ралче, браво! Много хубава идея. Приятно изкарване!  Wink
Лорини, поздравления за взетия изпит!
Снощната ни стратегия проработи. Сложихме Карито да спи към 17ч. От 19:30 до 23ч. игра / това, което по принцип прави в малките часове/ и от 23 спа до 6:30. Днес ще пробваме пак. Не съм много наспана, но поне го нямаше това ставане през нощта. Иначе не крещи много, но като ЙоЙо като се ядоса, ляга на земята и блъска по нея.  Crazy Какво да се прави - астрални близначки са.
Хайде, приятен уикенд и от мен!

# 138
Момичета благодаря ви за поздравите на голяма патерица.
Бях се омотала с Калояновия рд, едни менюта, едни торти, 3 дена празненства...като циганите сме.
Той веднага след това се разболя, тъкмо се оправи, но днес пък Ани ми вдигна температура...
Така неусетно от понеделник пак съм на тръстиката. На всичкото отгоре си имам работа за в къщи и направо нямам време за нищо.

За себе си торта така и не направих. Не остана време, за сметка на това Калоян се уреди с 2.

Ани вече е с 16 зъба. Мисля, че със зъбоникенето а този етап приключихме. След известно време ще изкара и кътници, но да видим кога. Мия ги от 3-4 месеца. Гледам да има поне 1 миене на ден, а когато се сетя и ми позволи и 2-3.

Настройвам се вече за море, плажове и много маргаритииии. Остана по-малко от месец  Sunglasses

От мен чао засега, че ме привикват

# 139
Хайде ставайте, поспаланки!

С по един пост на ден до никъде няма да стигнем!  Rolling Eyes Всички вече топят дупета в морето, какво ли!?

Закуската и кафенцето са вече готови  Grinning:

В петък водих Ивайла на консултация - 82 см, 10 кила, глава с обиколка 46 см.(т. е. слаба и висока мацка, с малка глава  Rolling Eyes Laughing). На вашите дечица колко е обиколката на главата, че се притесних? Направиха й последните ваксини ДТП и менингококи. Лекарката каза, че това са последните ваксинации до към 6 год. възраст по тукашните схеми. Каза ни да започваме с миенето на зъбите, че пастата за бебета е сниско флуорно съдържание и спокойно може да се гълта.
Ивайла има някаква екзема по свивките на ръцете и краката, имаше и малко по брадичката. Лекарката предписа разни мазила. Мазахме около 3 седмици. Като че ли има малък напредък.

# 140
  • София
Ягодке, тен кю за закуската...Днес в главата ми свири оркестър Sick Снощи бяхме на рожден ден с хард, ама много хард чалга в Студентски град...След 2-3 чашки бях вече горе долу танцувална. Че и с автограф от Сашка Васева...И днес деня ще е дълъг - единия ме дърпа за едно, другия за друго....

# 141
Дони, Сашето, а? Верно хард ще да е било  Sick

Ягодке, на Кало тиквЕто му е 50-50.5 см. Ама той не е стандарт, щото пък е с голяма глава  Laughing, долихоцефална при това  Mr. Green. Ай ся проверете си в нета кво значи  Laughing
А за екземката - ти кърмеше ли още, че вече не знам кой тук кърми и кой не?  newsm78 Ако да - пробвай с кърмица, може да подейства доста благоприятно. А ако имаш изцедено от преди може да слагаш във ваничката при баня. И опитай, ако искаш, да я къпеш само с вода, без измиващи средства.
Като казах да опиташ с кърма се сетих, че преди 1 седмица на Кало беше тръгнал да му излиза ечемик. Леле, какво ще го правя, сега ще го сърби, ужас. Точно 3 пъти му капнах кърма, ама хубаво - да влезе и в очото - ей, като на куче му мина  Grinning

Копривоо, тая Ани много зъбата бе, браво на нея!  Grinning Кало си стои с 4 зъба от не знам кога. Още не съм почнала да ги мия - бях прочела някъде си в някаква рекламна брошурка как когато бебето има вече около 8 зъбчета е хубаво да почнат да се мият. И, като виден мързел, реших да чакам още зъби  Mr. Green

За морето - ние другата седмица ще си топим дупетата Simple Smile. Моето е по-скоро танк, но нищо, пак ще го топя  Laughing. И за протокола - откакто съм тръгнала на работа (1 месец вече), съм свалила 4 кила без нищо специално  bowuu. Остават ми 5 до тези от преди бременността, плюс още колкото дадат - надявам се да са поне 5...

Айде, чао, че Кало се събуди от сутрешния си сън. Да, от сутрешния.

# 142
Здравейте.
Много слаба активност тук.
Много благодаря за поздравите - празнувахме в един ресторант във Велинград.
Вече съм си  в къщииии. Обаче пътуването за пореден път мина много трудно - Марти не седи в столчето, само цока  ooooh! и мрънкоти. Ей, това 550 км наистина са много за мойто мрънкало /да не говорим за семейния бюджет  Crazy/.
Има 16 зъба, ама ги мия като се сетя.
Не знам колко му е главата.
За морето - ами ние тук си живеем /както във вица/, но може и да се топнем, ако преди това си купя бански дето да ми стане.

# 143
  • Варна
Добър вечер и от мен!
Аз няколко дена не съм на линия, че малката е с Т, и понеже  и е за първи път в живота, я преживява много тежко....Днес се появи и обрив... отиваме на спешно - док казва МОРБИЛИ!!!!! Аз направо онемях..казвам има ваксина, не е имала контакт с деца...айде в инфекциозно...жената там се смее - не е морбили, а е вирус....и сега пие някакви капки - антиалергични - прибираме се в нас, няма и помен от обрива. Мъжа ми буквално изхвърли котката.... Sad

Просто не знам какво става, аз мислех, че Т е от зъби - Елия има 8 и сега вади първия кътник. Обаче е много отпаднала, не яде, мрънка....като започне да плаче - по една мин не си поема въздух - днес посиня направо!!!

Малко депресарско, ама .... майка ми каза, че сме били разглезени, защото досега не се е разболявала....както и да е, ще докладвам пак...

# 144
Мим  Hug Hug Hug и бързо да се оправя...няма по гадно нещо от това да ти е болно детето...

# 145
Добро утро.
Мим, да се оправя бързо малката.
На Марти също не му се ядеше и само мрънкотеше, докато изникнат зъбите. Голямо предимство е, че като му е кофти и идва да си цока,  и така.

# 146
  • София
Добрютруууу
Аз пък си изкарах акъла, че моя дребния се е шаркосал. Не , че ме е страх да се разболее, ама не искам точно преди морето, че може и море да няма покрай карантини и други екстри (ама съм и аз - за едното море само мисля...) Изринат е целия от кръста на долу и е или реакция от праха за пране или и аз не знам от какво. Намазах го с Фенистил и позавехнаха. Не е имал температура  newsm78
Тиквето но моя последно беше 48 см., но това беше преди 5 месеца. Сега е още по-голяма. Неговата е по-голяма от на батко му, така че споко Сиска - от повечето акъл ще да е  Joy
Кви са тия екстри бе - 16 зъба ?!? 8 от половин година насам и това си е. Гълта като гъсок. Вчера яде череши и повърна парчетата така, както съм му ги и давала...
Айде лек ви ден - не се скътавайте. Амахааа Twisted Evil

# 147
Мим, да се оправя бързо малката бузанка!  Hug
Усмихнатото, благодаря за препоръката и отговора за обиколката на главата!   bouquet
Елена,мен обаче ме е страх и не изваждам Ивайла от столчето, докато пътуваме с колата, откакто се блъснахме миналата година на магистралата.
Доника, благодаря и на теб за отговора. На Ивайла са пред излизане тия дни 2 зъба и с тях стават 8. Опитва се да дъвче, но аз давам по-меки неща: хляб, банан, ягода, кашкавал на малки парченца, сиренце, сварен морков, картоф, броколи, карфиол.

# 148
  • Варна.....
Преслъв също е в отбора на зъбльовците- 16.
Но още не съм го обурудвала за миене- дайте съвет за паста, четка. Какви да взема?
Мим, ще и мине, но наистина е неприятно.
Елена, аз затова не искам да ходя никъде това лято.
До Балчик ни е най- далечната дестинация. Миналата седмица отскочихме до Русалка, лелеее, опищя света на връщане.

# 149
  • София
Здравейте и от нас,
Ние още обмисляме морето, засега се колебаем дали да не повторим там, където бяхме миналата година на Китен, но още сме в процес на чудене, и заради финансовата страна /все пак аз като съм на минималното майчинство няма как да не се отрази не семейния бюджет/ Rolling Eyes.
Браво на всички в отбора с многото зъбчета Grinning, ЙоЙо засега си има точно 10, от които 4 са кътници, одавна дъвче всичко, даже и по-големи парчета Crazy.
Мим- дано бързо се оправи Елия Hug
Ягодка- сега погледах, че в началото на годината обиколката на главичката й е била 46 см, точно на годика, сега колко е, нямам си на идея. Дано скоро се оправи обрива на Ивка /голяма е сладурка, много обичам да гледам нейни снимки Heart Eyes/.
Тайс- аз мия с накрайник, досега с кислородна водичка, но и аз започнах да се оглеждам каква паста да купя.
И сега аз да попитам нещо- това за тези дечица, които са още с памперси ще ходят на море, /ЙоЙо ще е в този отбор/ как мислите да ги държите на плажа Rolling Eyes, четох за някакви памперс- бански, но не знам точно какво представляват?

Общи условия

Активация на акаунт