Но дали работят в действителност...!?
Дони, ако хуните са от малък калибър - съчувствам ти!
Среден- нали Бате имаше РД

Дони, да ти е жив и здрав! Повече да яде и повече да те слуша!!!
И нека силата бъде в теб утре! 

Ама си е весело у вас празник след празник. 

3 дни Гери не е хапнала нищичко и с голям зор пийва по малко.

А вчера моя приятелка идва с детето си на гости (то е с 4 месеца по- малък от Боги), с охлузен нос и брада и ми вика:" ВИж как падна и зъба си счупи." Счупен е повече и от зъба на Боги, направо се е добило детето. Паднал на земята от онези колички- проходилки. 
Долу горе се оправяме, но когато съм сама...олеле малеле, чудя се кой да държа, кой да храня, кой да преобувам. За сега не съм стигнала до валерианите и дано да се размина. Дони, имаш моята съпречастност
Вече ходим по разходки, бебето бая наду бузи и катто кажа, че е на 15-16 дена и ми се пулят- мязало на бебе на 2 месеца
Ми гледано момчето.
). Така че - мисля си, че щом няма да е нещо много драстично, не би трябвало да се притесняваш. Но все пак бих те посъветвала да си се консултираш с диетолог - понеже диетата може и да не се отрази на Анджи, но със сигурност ще повлияе на твоето здраве
Та може и зеленчуци някакви да включиш, не знам, не разбирам от такива неща, но си мисля, че няма да е излишно 

. Милият бате Боги, и той без зъбче бил
Ходихте ли на зъбар? Кало иначе си е добре, не го боли зъбчето, дивее и вършее както преди, така че съм спокойна и аз
Даже и мъж ми успокоявах, щото той много виновен се почувства - нали той беше там.. но в крайна сметка - това е само млечно зъбче и щом няма нещо по-сериозно засегнато - няма за какво да се тормозим 

Препоръчани теми