ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 032
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Елена, цункай малкиия герой Heart Eyes
Тайс, милото адашче SadЗа бибата браво Hug
Усмихнато,съжалявам за беззъбия Кало SadМного ми стана мъчно Hug
Накри,знаеш, че няма за какво да се тревожиш за думичките, естестено, че всяко детенце е различно и там му е чара:)))Криси е голям сладур и съмсигурна,че проговори ли веднъж,ще има да се чудиш за какво си се тревожила:)))))
Дони,да ти е жив и здрав рожденника и много послушен естествено;))
Ванила,поздрави от Варна,на моренце сме тук и е супер:)))
Целувки  bouquet

# 706
Дони , честит ти рожденик  bdbaloni Да е здрав , щастлив  и послушен Simple Smile
Таис , дано да минава гадния вирус.
 И ние с Алкес вчера го изкарахме , повръщахме цял  ден и двамата , на края  на деня  една приятелка даде по  едно вълшебно хапченце , което се разтваря още на езика  ,казва се Ondansetron (Brand names: Zofran, ZofranODT ,горещо  го препоръчвам на всеки да го има за всеки скучай . Дано  да го  има  и в  БЪлгария . Ако  не беше това хапче  щяхме да сме   в имърджансито  на системи .
Усмихнато , жалко за зъбченцето  Cry
Елена , и на вас да минава бързо  Praynig

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 06:58 от natali81

# 707
Дони, честит ви рожден ден!  bouquet Да ти е жив и здрав баткото!

# 708
  • Варна.....
Момичета, гледам повечето деца вече си казват бая думички. Моят син е още на "мама","папа" и "као". Трябва ли да се притеснявам? newsm78 Не иска изобщо да повтаря каквито и да е думи... Embarassed
Категорично НЕ.
Алекс проговори едва към 2-та годинка. И аз си мислех, че такова залюхано как пък на мен ми се падна. Ела го виж сега- ако мълчи 2 минути е цяло чудо. Децата ни са различни.
Сиси, момчета са все пак. С удряне ще растат.
Преслав винаги е с насинени крака и разкървени колена. Обикновено има и по някоя травма по главата. Това да е.
Момичета, много ви бллагодаря за добрите думи. Вече е по- добре малчо. Батко му сега е на дневен ред. Ама нали съм заредена с лекарства от Пъсела, направо го натъпках снощи. Днес вече е по- добре.
Елена, как е Марти?

# 709
Сиси, момчета са все пак. С удряне ще растат.

Laughing Надявам се, нямаш предвид аз да го удрям Wink  Laughing  Mr. Green

Патилина, Кало имаше точно 6 зъба.. Сега има 5 и 1/2  Laughing. Няма признаци (според мен, не според лекарите) да му растат скоро нови зъби..

Вчера ходихме на зъбодоктор, която каза, че нервът не е бил засегнат и да наблюдаваме в следващите 2-3 седмици дали ще се оцвети зъбчето или пък дали ще се появят ранички по венеца. Ако това стане, ще трябва да ходим пак и не знам какво да му правят.. Което хич, ама хич не искам.. той вчера за един преглед не стоя мирен, пък ако ще трябва нещо да му се прави, сигурно ще се наложи упойка  Sad
Та така - сега ще се моля и надявам да не се оцвети зъбчо и да не се появяват ранички..  Praynig

Дони, честит ти рожденик на патерица! Да е жив и здрав и по-малко бели да прави Wink

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 14:54 от Усмихнатото

# 710
Здравейте.

Дони, да е здрав големият момък! Много да порасне и да бъде щастлив!   bouquet

Моник, може набързо да спретнем една среща /ама като знам колко сме организирани  ooooh!/.

Мира, дано нямате повече такива болести Praynig.

Аз и преди казвах, че малко съжалявам, че махнах бибата, защото той се пристрасти към цоцито, но не мисля, че горчилки ще помогнат.

Вчера в яслата го оставих за спане, обадиха ми се в 2 защото седнал в креватчето, хванал се за решетката на кошарата и не пожелал да легне изобщо. Като излязла лелята се разревал, та събудил други деца. Взех го и в къщи заспа за 1 минута.
Днес е с червено гърло  Tired, изписа хомеопатия, че току-що свърши антибиотика, а пак вдига Т  ooooh!.
Много е крив и направо не се издържа...

# 711
  • Варна.....

Днес е с червено гърло  Tired, изписа хомеопатия, че току-що свърши антибиотика, а пак вдига Т  ooooh!.
Много е крив и направо не се издържа...

Защо не отидеш при  класически хомеопат? Личната изписва и понякога даже улучва, но все пак.....
Скорошно оздравяване  Hug
Сис, на мен вече доста често ми се приисква да го ошамаросам, че да зная защо ревееее  Mr. Green

# 712
  • Варна
Доника, да ти е жив и здрав рожденника!!!

И моята мома е все със сини колена, много е бясна! Знам, че ще падат и ще се удрят, ама взе ме е яд, че не мога съвсем да я опазя!
За бибата, Елия я махна преди месеци. Просто ги прибрах и това е, не е правила драми.
За говоренето - хич я няма. Казва мама, тати, баба, кака...толкова!!!

Ние си прекарахме супер в Ахтопол, Елинка много слушка...

Айде всички болни да се оправят....

# 713
Вчера в яслата го оставих за спане, обадиха ми се в 2 защото седнал в креватчето, хванал се за решетката на кошарата и не пожелал да легне изобщо. Като излязла лелята се разревал, та събудил други деца. Взех го и в къщи заспа за 1 минута.

И при мен днес същата история. Whistling Отивам аз до пощата и след половин час баща ми се обажда, че малкия се къса да реве. Баща ми го взел от креватчето, ама тц. Като се прибрах целия син и халца от рев. Гушна ме и халцайки мранкаше "мама,мама". Все едно не сме се виждали от години. Laughing Легнахме на леглото и галейки ме с малките ръчички ми викаше "кала,кала"("скъпа,скъпа"). Heart Eyes Заспа си детето и откарахме 3 часа сън. Няма начин имат още многооо нужда от нас. Peace

# 714
  • Варна
Е, хубава работа сега..... Айде, не сте ли любопитни Доника какво ни е замислила в новата тема??? Wink

# 715
С този темп, може би ще й се наложи да я преправя  Crazy.
Иначе ми е интересно, ама явно само аз имам време да вися тук - другите хора оправят къщи и гледат деца  Laughing.

# 716
...другите хора оправят къщи и гледат деца  Laughing.

Или са на работа  Whistling

# 717
  • София
Шът, не бързайте, че сега ми пуши главата и не ми е до нова тема...Утре очаквам нашествие от 15 хуни и се подготвям и физически и психически  Rolling Eyes

# 718

Но дали работят в действителност...!? Whistling 

Дони, ако хуните са от малък калибър - съчувствам ти!

# 719

Но дали работят в действителност...!? Whistling

Работим, работим, че и пушек се вдига...  Tired  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт