ЯНУАРЧЕ хвали се напето - топнах си дупето в морето

• 31 032
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна.....

Но дали работят в действителност...!? Whistling 

Дони, ако хуните са от малък калибър - съчувствам ти!

Среден- нали Бате имаше РД   bouquet

# 721
Дони, какво пак ще празнувате? newsm78  Ама си е весело у вас празник след празник. Laughing

# 722
smile3538 Дони, да ти е жив и здрав! Повече да яде и повече да те слуша!!!  Hug  bouquet И нека силата бъде в теб утре!  Grinning

Тайс,  нацелувай Пъсито. Много е изстрадал малкият човек! Как не са ви взели в болница!?

Но дали работят в действителност...!? Whistling

Работим, работим, че и пушек се вдига...  Tired  Crossing Arms

Ааа, съмнявам се, щом пушекът не се вижда от моята шатра!  Laughing Цунки по муцунки на Зъбчо!  Heart Eyes

Елена, как е Марти? Оправи ли се вече? Защо не накараш педито да вземе гърлен секрет и да направите антибиограма. Щом вдига температура според мен, значи има неизлекувана инфекция.

# 723
  • София
Дони, какво пак ще празнувате? newsm78  Ама си е весело у вас празник след празник. Laughing
Утре ще е детското парти...Само се моля да не вали, че е планувано за навън...Пък Емо каза, че ще вали ooooh!
Ягодке, дано е в мен силата, че нещо нервите ми са на краен предел. Вчера и 2 валериана хапнах...
Таис, а бате как е сега?
Днес пък бяхме на кафе с Ирко и Тони  bowuu
Ставам, че кифли, мъфини и хапки ме зоват. "Наготвих" и 3 вида баница от Бела - така лесно се посрещат гости hahaha

# 724
  • София
Дони умната с валерианите, ще ти се сплетат краката и ще проспиш партито. След 2 валериана все едно си пила 3 ракии. Аз си взех едни хомеопатични, стават. Няма да вали утре, споко. Не и във вашата губерния.

Аз чакам с трепет първия ден на ясла. А вече сме със сополи. Има да ги точим цяла зима.  Confused

Сисе, какви са тия зъбни истории с Кало?!

# 725
Хайде за да побързаме за новата тема една снимка и от нас...

Ей къде се загубихте всички? Айде дано да сте по активни в новата тема... Peace

# 726
Накри, страхотен е малкият ти мъж...
айде малко включване и от мен за последните стъпки към финала...
Доника чакаме снимки...

# 727
Добро утро.
Марти поне вече няма температура. Аз много се бях притеснила да не се окажат Е.коли, че миналата година достатъчно видях ...
Изписа 3 рецепти за 1 седмица, но пусна изследвания, защото и педи малко се разтревожи. Всичко е наред. Като цяло май такива болести минават от самосебе си, така ми се струва вече.
Ще викам свекърва ми да го гледа, че от вторник съм на работа, а Веселин има малко отпуск и да не го ползва сега. Как ще се търпим в този малък апартамент...

Дони, весело да си изкарате!

Накри, много хубав вашия Крис!

# 728
  • Пловдив
Хайде и аз да се запиша на финала..........

И ние хванахме гадния вирус с повръщането и разстройството  Sad 3 дни Гери не е хапнала нищичко и с голям зор пийва по малко.
Вчера даже джипката ни даде направление за болница,но аз като знам какво е в болницата /нали и аз там работя/ ,та реших че ще се боря в къщи,до къто е възможно разбира се.Днес сме май малко по-добре..........не повръща вече и разстройството спря и даже хапна малко варен картоф.......и живна.

Весел купон на баткото на Доника!

Хубав ден на всички!макар и мрачен

# 729
Айде, последен напън за темата...ей досега с такъв зор тама не сме изписвали hahaha

Сиси, много ми стана мъчно за Кало с това счупено зъбче Hug

Много гушки на болничките и бързо да оздравяват! Кали, Елена, Тайс Hug Hug Hug

А за Крис какво да кажа...Наде, почвайте къща с триметрова ограда да строите, че след 13-14 години мадамите ще атакуват Grinning

# 730
Въпросче към Лорини, Еспа и Усмихнатото!

Момичета, в момента кърмя вечер, преди заспиване. Ок ли е да мина няколко дена на плодове и чай. Притеснява ме това с токсините в кърмата при гладуване, но ако не е гладуване, а обилно хапване на плодове, какво мислите?

# 731
Ку-кууу, айде и аз да ударя едно писмо, че да помагна с напъна (макар, че напъните за тази година ми стигат де  Mr. Green )

Дони, айде весело изкарване, после ще шпионираме във фейса  Sunglasses

Накри, страшен е Крис, освен че Убавец, ами само как го киприш, направо ми пълни душата  Heart Eyes

Ели, гушки за Марти и дано вече да му се види края  Praynig

Сиси, зъбче ли счупихте? Не че искам да те успокоявам, но Боги към годинката се фрасна в масата и той е със счупен зъб. Дори в началото не казах на мъжо, че все ми викаше::" Гледай го туй дете да не си счупи някъде зъбите, както пада по глава, че тъкмо му избиха." То и така стана, счупихме зъба макар и да бях до него  ooooh! А вчера моя приятелка идва с детето си на гости (то е с 4 месеца по- малък от Боги), с охлузен нос и брада и ми вика:" ВИж как падна и зъба си счупи." Счупен е повече и от зъба на Боги, направо се е добило детето. Паднал на земята от онези колички- проходилки.  ooooh!

Иначе ние сме добре, гледаме се, понякога слушат (най- вече когато и двамата спят  Mr. Green), понякога и двамата реват в един глас  ooooh! Долу горе се оправяме, но когато съм сама...олеле малеле, чудя се кой да държа, кой да храня, кой да преобувам. За сега не съм стигнала до валерианите и дано да се размина. Дони, имаш моята съпречастност  Hug Hug Вече ходим по разходки, бебето бая наду бузи и катто кажа, че е на 15-16 дена и ми се пулят- мязало на бебе на 2 месеца  Joy Ми гледано момчето.

# 732
  • Варна
Пепи - ЧРД, много здраве и щестие за цялото ви семейство!!!  bouquet

Айде хора, последен напън..../все едно раждаме, ама то по-лесно беше от изписването на темата/

# 733
Радостчо, мисля, че няма проблеми да се подложиш на някаква диета. Това с токсините би било притеснително, ако е много драстична диетата и ако бебето е много малко. Дори една от консултантите наскоро си беше направила прочистваща диета, изследваше си и кърмата - нямаше почти никакви разлики в качеството й. Не беше и усетила някакво намаляване в количеството кърма, нито пък поведението на кърмачето се беше променило (за инфо - то е малко по-голямо от нашите, но суче по-честичко Wink). Така че - мисля си, че щом няма да е нещо много драстично, не би трябвало да се притесняваш. Но все пак бих те посъветвала да си се консултираш с диетолог - понеже диетата може и да не се отрази на Анджи, но със сигурност ще повлияе на твоето здраве Wink  Peace Та може и зеленчуци някакви да включиш, не знам, не разбирам от такива неща, но си мисля, че няма да е излишно  Peace

Другите да допълват, ако се сещат за нещо  Simple Smile

Сиситу, що не искаш да ме успокояваш бе  Mr. Green  Hug. Милият бате Боги, и той без зъбче бил  Sad Ходихте ли на зъбар? Кало иначе си е добре, не го боли зъбчето, дивее и вършее както преди, така че съм спокойна и аз  Simple Smile Даже и мъж ми успокоявах, щото той много виновен се почувства - нали той беше там.. но в крайна сметка - това е само млечно зъбче и щом няма нещо по-сериозно засегнато - няма за какво да се тормозим  Simple Smile
Представям си ви какви сте сладури - ти, бореща се с двете хлапета  Laughing  Mr. Green  Heart Eyes

Пепи, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава и много успех и късмет на новата работа!   bouquet  Hug

Накри, много хубав тоя Крис бееее, пу-пу, да ти е жив и здрав и все по-красив да расте!  Heart Eyes

# 734
Доника преди време каза, че не е важна дължината на постовете, а броя им за страница...така, че по кратка, ама по повече дами...
хубав ден от мен, прекрасна седмица...
на Пепи честит рожден ден и честита работа, да и е много лесно и приятно с учениците...

Общи условия

Активация на акаунт