Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Кои са основните теми в публикациите?
Какви техники и материали са споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни видове творчески занимания, като декупaж, декорация на бутилки, саксии и буркани. Участниците споделят своите творения, техники, идеи и опит в различни декоративни техники. Освен това се обсъждат идеи за срещи и събития и празнични поздравления. Във форума се обсъждат различни теми, като рисуване върху стъкло, декупaж, изработка на бижута, красиви подаръци, едноцветна техника и техника "кракле", както и лични постижения, поздравления за рожденни дни и други празници. Темите за дискусия във форума включват творчество и ръчна изработка, като декупaж, рисуване на стъкло, изработка на кутии и бутилки, както и техники като обратна декупaж. Участниците споделят своите проекти, опит, съвети и техники за подобряване на уменията си в тези области.
-
Кои са основните теми в публикациите?
-
Какви техники и материали са споменати в публикациите?
-
Къде мога да намеря декоративни плочки?
-
Какви са някои от техниките за декупаж, споменати в публикациите?
Чаках да изсъхне 1/2 ден и лакирах за всеки случай още една ръка. На снимката много не личи, но стана изключително гладка и лъскава. Миенето ще го пробвам след ден два и пак ще пиша
Друго което ми хареса е, че при другия начин на лакиране, дори и когато първо напръсквам със спрей за джанти пак при нанасянето на акрилния лак на места явно достига влага до салфетката при първата ръка и леко я набръчква, а с този лак нямах проблем.
след морето от яйца, което натвори за Великден, аз на твое място сигурно още щях да бягам от салфетките като дявол от тамян

Бурканчетата са супер 
за Антом,че винаги е толкова подробна и намира нерви да отговаря на въпросите
Ама пустоо нетърпение... с него се занимавах досега
От тук нататък:
Пипелолита шом ще ползваш буркана и за вазичка , опитай се да замаскираш резбата на гърлото.Ще стане по- добре.Аз само ти предлагам... 

по някоя биричка край морето...
не е толкова лошо
Доста съм пропуснала, имаме си и нова тема, виждам и попълнение в редиците ни, добре дошли . И докато се набутам и намеря време вие сте сътворили куп неща.
са от мен 
на всички които създават такива красоти,
Станало е чудесно